Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 21:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel sağol ilkaycım en güzel yasemin ile gülçin çıkmış bence

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok süperler yaa. Özellikle EREN ve YASEMİN olmak üzere hepsi çok güzel çıkmışlar.

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 21:10 - Mesaj konusu: 3. albüm
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süper resimler Shocked Surprised Çok teşekkürler Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 21:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
önemli değil görevimiz. bunları bulana kadar canım çıktı umarım beğenirsiniz

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 21:20 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu -
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede süper resimler nerden buluyorsunuz anlamıyorum bu arada cemrenin saçı çok uzamış değilmi?

selosh95
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 21:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
Resimler gerçekten harika. Ben bundan birkaç gün önce bu resimleri bizim kırtasiyede görmüştüm.İlk işim o resimleri almak olacak...

mart17
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 21:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Site Admin Site Admin
Arkadaşlar İlkay arkadaşınız resimleri eklemiş fakat albüm resimleri olduğundan emin değil. Bunu belirtmek istedim.
Ayrıca emin olmadan buraya resim yüklemeyin yani bu başlığa. Bizler sizlere güveniyoruz güvenimizi süistimal etmeyin lütfen. Idea

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 21:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
mart17 arkadaşım haklısın. Ben daha öncede böyle bir kaç mesaj yazmıştım. Ben kendi adıma özür dilerim. Ama resimler çok güzel olunca biz kendimizi kaybettik. Smile

sosyapat
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 06:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Yeni Üye Yeni Üye
oleyyy

dontfiree
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 08:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Yeni Üye Yeni Üye
çokk sevindim çıkarsa hemen alacağım Twisted Evil

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 08:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
Alıntı:
HEPSİ yazısının sağ alt köşesinde 10+1 yazıyor. Mehmet ve benim ortak fikrimiz; bu 10+1 ' in 1' i ya remixdir, ya da düettir

katılıyorum Naz sana.belki kenan doğuluyla falan düet yapmışlardır.albümün kapak resmide çok güzel...bir an önce çıksın artık resimleri falan gördükçe dayanamıyorum. Very Happy

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 08:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Baya tuhaf bir albüm kapağı Wink

fehmiall
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 10:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Yeni Üye Yeni Üye
bencede harika bir haber birde albüm resimlerini bulabilirseniz ekleyiverin ben bulursam ekleyeceğim Very Happy

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 12:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Smile Smile Smile çok çok teşekkürler...çok mutlu oldum.çok güzel bir albüm olacak kesin.bugün bir sorayım belki çıkmıştır albümleri.kaçırmak istemiyorum.hepsimin albümlerini ilk ben almalıyım... Very Happy

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 12:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet ya,albüm kapağı süper...Sabırsızlandım şimdiden...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 37 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 35, 36, 37  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi