| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
| burjuyasemin |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 21:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
| çok güzel sağol ilkaycım en güzel yasemin ile gülçin çıkmış bence |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Çok süperler yaa. Özellikle EREN ve YASEMİN olmak üzere hepsi çok güzel çıkmışlar. |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 21:10 - Mesaj konusu: 3. albüm |
|
|
Kıdemli Üye

|
Süper resimler Çok teşekkürler  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 21:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
| önemli değil görevimiz. bunları bulana kadar canım çıktı umarım beğenirsiniz |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 21:20 - Mesaj konusu: Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bencede süper resimler nerden buluyorsunuz anlamıyorum bu arada cemrenin saçı çok uzamış değilmi? |
|
|
|
|
| selosh95 |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 21:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Üye

|
| Resimler gerçekten harika. Ben bundan birkaç gün önce bu resimleri bizim kırtasiyede görmüştüm.İlk işim o resimleri almak olacak... |
|
|
|
|
| mart17 |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 21:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Site Admin

|
Arkadaşlar İlkay arkadaşınız resimleri eklemiş fakat albüm resimleri olduğundan emin değil. Bunu belirtmek istedim.
Ayrıca emin olmadan buraya resim yüklemeyin yani bu başlığa. Bizler sizlere güveniyoruz güvenimizi süistimal etmeyin lütfen.  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 21:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
mart17 arkadaşım haklısın. Ben daha öncede böyle bir kaç mesaj yazmıştım. Ben kendi adıma özür dilerim. Ama resimler çok güzel olunca biz kendimizi kaybettik.  |
|
|
|
|
| sosyapat |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 06:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| dontfiree |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 08:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Yeni Üye

|
çokk sevindim çıkarsa hemen alacağım  |
|
|
|
|
| gizem15 |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 08:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Üye

|
Alıntı: HEPSİ yazısının sağ alt köşesinde 10+1 yazıyor. Mehmet ve benim ortak fikrimiz; bu 10+1 ' in 1' i ya remixdir, ya da düettir
katılıyorum Naz sana.belki kenan doğuluyla falan düet yapmışlardır.albümün kapak resmide çok güzel...bir an önce çıksın artık resimleri falan gördükçe dayanamıyorum.  |
|
|
|
|
| DEKKKKKOOOOOOOO |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 08:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
Baya tuhaf bir albüm kapağı  |
|
|
|
|
| fehmiall |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 10:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Yeni Üye

|
bencede harika bir haber birde albüm resimlerini bulabilirseniz ekleyiverin ben bulursam ekleyeceğim  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 12:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
çok çok teşekkürler...çok mutlu oldum.çok güzel bir albüm olacak kesin.bugün bir sorayım belki çıkmıştır albümleri.kaçırmak istemiyorum.hepsimin albümlerini ilk ben almalıyım...  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cumartesi, May 3, 2008 12:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Evet ya,albüm kapağı süper...Sabırsızlandım şimdiden... |
|
|
|
|
|
|