Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 19:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Murat abi bu arada resmi de koymuşsun teşekkürler. Bayağı gizemli oldu bu albüm Very Happy

selosh95
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
Ben en çok albümün şarkılarını merak ediyorum.Hepsi sürprizlerle dolu...Belki de diğer albümünün adını HEPSİ SÜRPRİZ koyarlar.Ne dersiniz Laughing Laughing Laughing

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 20:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Aaa Shocked Shocked Shocked Resim de gelmiş Shocked Shocked Süper bir resim yaa Razz
Murat Abi çok teşekkürler Wink

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Harbi resim acayyip olmuş.Çok güzel.. Very Happy

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Hepsi bebek grubu. diyenler görsün bakalım bu albümde. Albümün kapağını gördüklerinde bu söylediklerini yalamaya başlayacaklar. Twisted Evil Twisted Evil Laughing

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya resim çok küçük göremiyorum hiçbir şey Crying or Very sad

selosh95
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
Albümün kapağı öyle miymiş? Embarassed

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 20:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Evet. Ben büyüğünü buldum. Galeriye eklerim birazdan Wink

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 21:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Teşekkür ederim ama yeni albüm tam tarihiyle ne zaman çıkacak?

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 21:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Ben bu tür bir kapağı daha ziyade bir Rock veya Metal grubundan beklerdim ama öyle bir kapak olmuş ki Bir 2. albüme bakıyorum bir bu albüme bakıyorum ve vay be demekten kendimi alamıyorum Very Happy

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 21:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Yeni albüm tarihini kesin olarak bilmiyoruz. Öğrenince söyleriz zaten Wink

Bu kapak bence büyüdüklerinin göstergesi. Wink Büyük resmi de galeriye ekledim Wink

HEPSİ yazısının sağ alt köşesinde 10+1 yazıyor. Mehmet ve benim ortak fikrimiz; bu 10+1 ' in 1' i ya remixdir, ya da düettir Wink

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tamam teşekkür ederim Naz.

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 21:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Kapak süper. Wink Smile Smile

Çok mutlu oldum ya! Smile

driftking42
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 21:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet kapağı görmek bile mutluluk veriyor değilmi?

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 22:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 35 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 33, 34, 35  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi