| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
| gitaristm |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 19:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
Murat abi bu arada resmi de koymuşsun teşekkürler. Bayağı gizemli oldu bu albüm  |
|
|
|
|
| selosh95 |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Üye

|
Ben en çok albümün şarkılarını merak ediyorum.Hepsi sürprizlerle dolu...Belki de diğer albümünün adını HEPSİ SÜRPRİZ koyarlar.Ne dersiniz  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 20:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Aaa Resim de gelmiş Süper bir resim yaa
Murat Abi çok teşekkürler  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 20:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
Harbi resim acayyip olmuş.Çok güzel..  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Hepsi bebek grubu. diyenler görsün bakalım bu albümde. Albümün kapağını gördüklerinde bu söylediklerini yalamaya başlayacaklar.  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
ya resim çok küçük göremiyorum hiçbir şey  |
|
|
|
|
| selosh95 |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 20:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Üye

|
Albümün kapağı öyle miymiş?  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 20:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Evet. Ben büyüğünü buldum. Galeriye eklerim birazdan  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 21:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Teşekkür ederim ama yeni albüm tam tarihiyle ne zaman çıkacak? |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 21:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Ben bu tür bir kapağı daha ziyade bir Rock veya Metal grubundan beklerdim ama öyle bir kapak olmuş ki Bir 2. albüme bakıyorum bir bu albüme bakıyorum ve vay be demekten kendimi alamıyorum  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 21:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Yeni albüm tarihini kesin olarak bilmiyoruz. Öğrenince söyleriz zaten
Bu kapak bence büyüdüklerinin göstergesi. Büyük resmi de galeriye ekledim
HEPSİ yazısının sağ alt köşesinde 10+1 yazıyor. Mehmet ve benim ortak fikrimiz; bu 10+1 ' in 1' i ya remixdir, ya da düettir  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Tamam teşekkür ederim Naz. |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 21:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Kapak süper.
Çok mutlu oldum ya!  |
|
|
|
|
| driftking42 |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 21:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Evet kapağı görmek bile mutluluk veriyor değilmi? |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 22:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
|
|