Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni

hepsimanyaii
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 22:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
Reklam müziği gibi olmuş Laughing Ama ''çok mersi'' , ''extra mozzeralla'' yı çok beğendim Smile Umarım coverlar daha güzel olur Smile

Edit: yazılım hatası..

Birde arkadaş internetten deyince YouTube'den bahsetmiştir mutlaka (?) Rolling Eyes Şahsen bende mecburen oradan dinledim.. Babam Türkiye'de ve de albümü alacak ama şimdilik YouTube ile yetiniyorum ama tabiiki ''indirmiyorum'' Smile

En son hepsimanyaii tarafından Cuma, May 16, 2008 12:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 00:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Bugün 4 Peynirli Pizza' nın klip çekimi varmış Wink Hatta "sırf bu yüzden bu yüzden" ödül törenine katılmadılar.

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 09:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
Youtube'dan dinleddim arkadaki müzik kızların seslerini başta bastırmış gibi ve ben hiç Cemre'nin sesini duyamadım Crying or Very sad

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 10:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsinin albümü çıktı mı?? Shocked

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 13:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
Hayır ama youtube'ta 4 Peynirli Pizza şarkısı var. Kral Tv Video Müzik Ödülleri törenin Hepsi yerine ödülü alan görevli bu hafta içinde çıkacağını söyledi. Benim stardiumdan aldığım cevap en geç 16 mayıstı canım 3-4 güne kalmaz çıkar heralde.

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 13:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Şuan Hayır. Wink

hepsimanyaii
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 14:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
Tam olarak ne zaman çıkacak? Rolling Eyes

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Ben 15 mayıs diye biliyorum yani yarın... Confused

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Arkadaşlar albüm çıkmış galiba

selosh95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 18:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
Ben de daha dinleyemeidm şarkıyı...Dershanedeydim....Şimdi açık, umarım dinlerim...

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 18:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
çıkmışmı? Laughing

selosh95
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 18:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
Dinledim Very HappyVery Happy

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 18:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
tam emin değilim ama herkes çıktı diyor

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 18:41 - Mesaj konusu: 3. albüm
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çıksın artık ya Laughing

erencx
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 14, 2008 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
bende bugün gazetede gördüm çıktı yazıyordu

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
16. sayfa (Toplam 35 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 33, 34, 35  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi