Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 22:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
a inanmıyorum xxhepsikolikxx

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 22:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Görevli Görevli
Evet ve ben şarkıyı 1 dk farkıyla kaçırdım. Confused

İnşallah başka bir yerde çalar da duyarım. Confused

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 12:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben daha duyamadım xxhepsikolikxx nasıl bir şarkı?

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Şuan radyo açık sabırsızlıkla bekliyorum. Smile

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 14:28 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Az önce dinledim şarkıyı.Çok orjinal. Cool Wink

Çok beğendim.

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 14:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben dinleyemedim... Crying or Very sad

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Ben de dinledim az önce...
Naz sağolsun...
Ben şoka girdim açıkçası...
Yani daha değişik bir şey bekliyordum...
Ama gerçekten çok orjinal olmuş, şöyle ki, böyle bir şeyi söylemek gerçekten cesaret ister Razz
Her türlü desteğe varım tabii ki...
Belki de bu anlık birşeydir...
Yani daha 'aşk' konulu şeyler beklediğimdendir belki de... Confused

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 15:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
hangi radyoda dinliyorsunuz ben de ona göre açayım

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 16:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar Radyo Tatlıses demişler ama ben ordan değil, internetten dinledim Wink

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 16:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
Canım internetten nereden dinledin yazar mısın? Ay çok heyecanlandım ya daha yeni haberim oluyor.

root
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Site Admin Site Admin
Evil or Very Mad

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 16:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
tamam tamam dayanamadım sordum ÖZÜR DİLERİM.....

hazal22
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 18:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Yeni Üye Yeni Üye
Merhaba ben hazal daha önceden üye olmuştum ama yazmıyordum takip ediyordum genellikle=)Yeni albümün de çıkmasıyla birlikte birşeyler yazayım dedim. Az önce dört peynirli pizzayı dinledim. Sıkı bir hepsi hayranı olmama rağmen ne yalan söyleyeyım şarkıyı pek beğenmedim. Övdüğümüz kadar yeri geldiğinde eleştirmek de gerekir bence. Diğer şarkıları böyle midir bilmiyorum. Belki dinledikçe kulağım alışır diyeceğim ama sanmıyorum. Sözleri saçma olmuş biraz. Kenan Doğulu'dan beklenmeyecek bir şarkı...Tabii bu albümü almayacağım anlamına gelmez. Önemli olan herzaman yanlarında olmak ve biz her zaman yanlarındayız...=)

--
Mesajınız düzenlendi.
Lütfen okuyun:

http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Ben de dinledim,güzel parça,biraz esprili olmuş...

root
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 13, 2008 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Site Admin Site Admin
Elli yere yazdık mp3 dağıtımı yasaktır istemek de yasaktır isteyen öneren dileyen de banlanacaktır diye. Sen bu yazımı ve diğer herkes bu yazımı tekrar okusa iyi olur!

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
15. sayfa (Toplam 33 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 31, 32, 33  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi