| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 18:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
ay süper bir şey cover parçalar bende pazartesi gibi alıcam Ankara konser biletlerini çok teşekkürler |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 08:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Ne yalan söyleyeyim ben hayal kırıklığına uğradım şimdi ama sırf Cover olduğu için değil çünkü ben albümden yep yeni şarkılar bekliyordum ve gülçin'in yazdığı şarkı sözleri'ni bekliyordum...
Ama neyse sonuçta Hepsi'miz onların yaptığı herşey güzel olur zaten bizede çok şey sevdiren'de onlar !!!  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 09:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| hepsimanyaii |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 11:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Üye

|
Yaa inanamıyorum.. Hayal kırıklığına uğradım resmen. Şimdi ağzımızda başkalarının mı şarkısı olacak? Onlara reklam gibi birşey.. Neyse yinede Hepsi..  |
|
|
|
|
| hepsimanyaii |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 11:04 - Mesaj konusu: Ön sipariş |
|
|
Üye

|
Albüm önsiparişleri başlamış..Buradan sipariş edebilirsiniz..
(Ön Sipariş: 14 Mayıs 2008) |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 14:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Son 4 gün....  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
ay çok sevindim...yaşasınnn albüm çıkıyor.....  |
|
|
|
|
| erencx |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Üye

|
evet galiba son 4 gün!  |
|
|
|
|
| NURNUR |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
evet ya çok heyecanlıyım..coverdasüper olmuş bence  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, May 11, 2008 20:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Ya ben hayal kırıklığına uğradım...
Hep yeni şarkılar için hazırlamıştım kendimi...
Bu garip olacak
Neyse...
'Herşeye Rağmen' hep onlarlayım!!!  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 07:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: hepsicemrebuse:
Hep yeni şarkılar için hazırlamıştım kendimi...
Aynen...
Ben kendimi gülçin şarkı sözlerine, yep yeni şarkılar'a ve'de Aşk sakızı'nın ingilizcesi hazırlamıştım...
hala inanamıyorum şaka gibi...  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 08:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
3 gün  |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 13:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: hepsisenacemre
10+1 süper bir ''ŞAKA''...
haklısın büyük bir "ŞAKA" |
|
|
|
|
| erencx |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 14:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Üye

|
yine bir "ŞAKA"olmazsa son 3 gün!!  |
|
|
|
|
| selosh95 |
Tarih: Pazartesi, May 12, 2008 15:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Üye

|
Şarkıları dinledim özellikle Tavla ve Onu Alma Beni Al çok hoşuma gitti.Ben şimdi klibi ve bu şarkılara nasıl bir dans hazırlayacaklarını merak ediyorum  |
|
|
|
|
|
|