Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 18:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ay süper bir şey cover parçalar bende pazartesi gibi alıcam Ankara konser biletlerini Wink çok teşekkürler

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 08:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Shocked Ne yalan söyleyeyim ben hayal kırıklığına uğradım şimdi ama sırf Cover olduğu için değil çünkü ben albümden yep yeni şarkılar bekliyordum ve gülçin'in yazdığı şarkı sözleri'ni bekliyordum...
Ama neyse sonuçta Hepsi'miz onların yaptığı herşey güzel olur zaten bizede çok şey sevdiren'de onlar !!! Very Happy

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 09:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
4 gün kaldı inanamıyorum Shocked Very Happy Laughing Very Happy

hepsimanyaii
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 11:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
Yaa inanamıyorum.. Hayal kırıklığına uğradım resmen. Şimdi ağzımızda başkalarının mı şarkısı olacak? Onlara reklam gibi birşey.. Neyse yinede Hepsi.. Sad

hepsimanyaii
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 11:04 - Mesaj konusu: Ön sipariş
Üye Üye
Albüm önsiparişleri başlamış..Buradan sipariş edebilirsiniz.. Laughing
(Ön Sipariş: 14 Mayıs 2008)

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 14:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Son 4 gün.... Laughing

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ay çok sevindim...yaşasınnn albüm çıkıyor..... Smile

erencx
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 18:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
evet galiba son 4 gün! Very Happy

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 18:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet ya çok heyecanlıyım..coverdasüper olmuş bence Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 11, 2008 20:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Ya ben hayal kırıklığına uğradım...
Hep yeni şarkılar için hazırlamıştım kendimi...
Bu garip olacak Confused
Neyse...
'Herşeye Rağmen' hep onlarlayım!!! Laughing

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 07:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Alıntı:
hepsicemrebuse:
Hep yeni şarkılar için hazırlamıştım kendimi...

Aynen...
Ben kendimi gülçin şarkı sözlerine, yep yeni şarkılar'a ve'de Aşk sakızı'nın ingilizcesi hazırlamıştım... Rolling Eyes
hala inanamıyorum şaka gibi... Confused

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 08:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
3 gün Very Happy

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 13:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
hepsisenacemre
10+1 süper bir ''ŞAKA''...

haklısın büyük bir "ŞAKA"

erencx
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 14:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
yine bir "ŞAKA"olmazsa son 3 gün!! Very Happy

selosh95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 12, 2008 15:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
Şarkıları dinledim özellikle Tavla ve Onu Alma Beni Al çok hoşuma gitti.Ben şimdi klibi ve bu şarkılara nasıl bir dans hazırlayacaklarını merak ediyorum Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
13. sayfa (Toplam 36 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 34, 35, 36  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi