| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
| penguen1 |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 10:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Yeni Üye

|
Arkadaşlar bugün hürriyetin cumartesi ekinde hepsiyle röpörtaj vardı orada diyordu ki albümde 10 cover şarkı 1 tanede sözlerini Kenan Doğulu'nun yazdığı üç peynirli pizza diye bir şarkı olacakmış ve cover şarkılarda MFÖ'den sakın gelme, Sezen Aksudan onu alma beni al, Bülent Ortaçgil'den beni katagorize etme, Mirkelamdan da tavla olacakmış hepsinin seslendirmesiyle. diğer seslendiricekleri şarkılar yazmıyor. 10+1 olmasının nedenide buradan anlaşılıyor.
---
Moderatör notu:
Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz.
Türkçe yazım kurallarına uyunuz! |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 11:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
| Nasıl yani ya. Tamamen Cover albüm mü. E biz onlardan bekliyorduk yeni albümü. Galiba albümün isminin sırrı şimdi ortaya çıktı. Cidden de Şaka gibi yani |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 11:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Görevli

|
| 1 yeni şarkı var sanırsam, o da Kenan Doğulu'dan. |
|
|
|
|
| CemreHastasi17 |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 11:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Yeni Üye

|
| peki avrupada yani almanyada nezaman çıkabilir albüm onu merak ediyorum ? |
|
|
|
|
| gizem15 |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 11:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Üye

|
bence de devrem 1tane yeni şarkı var o da Kenan Doğulu'nun yazdığı şarkı 10+1 in nedeni anlaşıldı cidden de albüm ismi uymuş şaka gibi...  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 11:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: Nasıl yani ya. Tamamen Cover albüm mü. E biz onlardan bekliyorduk yeni albümü. Galiba albümün isminin sırrı şimdi ortaya çıktı. Cidden de Şaka gibi yani
Aynen ya
Bir de şuanda Hepsi CINE5'deki programa konuk olacakmış saat 13:00'da başlıyor..  |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 12:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 12:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
4 peynirli pizza;4 farklı lezzetin birleşmesi anlamındaymış.  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 12:36 - Mesaj konusu: . |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| 10+1 süper bir ''ŞAKA''... |
|
|
|
|
| seyma33 |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 12:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| ya albümün tarihini söylemediler |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 13:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
CİNE5'TEKİ RÖPORTAJDAN BAZI BÖLÜMLER
yaptığın ve başkalarıı tarafından tuhaf karşılanan şey neler??
cemre:çok titizimdir bu olabilir...
hiç estetik geçirdinmi?
yasemin:hayır tamamen orjinalim
şu ana kadar yaptığın en çılgınca şey ne??
gülçin:ben çılgın değilim ki.
Batıl inançların var mı?
eren:nazara inanırım.Bir de olmasını çok istediğim bir şey olursa kimseye söylemem nazar değecek diye.Tahtaya falan vururum.
şu ana kadar gördüğünüz en kötü kabus ne??
eren:ben rüya çok görürüm genelde fantastik şeyler görüyorum ama en kötüsünü hatırlamıyorum.
gülçin:ben aslında rüyalarımı yönlendirebiliyorum mesela hasta birini iyileştirebiliyorum.Rüyamın iyiye gitmesini sağlıyabiliyorum.
yasemin:bir keresinde denizde boğuluyordum.Beni kurtaramıyordular... tekne filanda yoktu gelmiyordu bir keresinde de rüyamda korkudan ağlıyordum hem rüyamda hem yatakta ağlıyordum rüyadaymışım gibi...
cemre:hatırlamıyorum.
hande yeneri nasıl buluyorsunuz??
hepsi:çok beğeniyoruz gerçekten iyi iş çıkarıyor bütün albümleri var bizde
nil karaibrahimgil i beğeniyor musunuz??
hepsi:evet onunda albümleri var bizde dinliyoruz yani çok tatlı şeker biri
Ve son olarakta facebook'ta kendini grup üyesi olarak tanıtan çok kişi var onlara ve bizim adımıza msn açanlara sakın inanmayın."dediler
"Bir de bir çok fan sitesinde güzellik sırrımızın domates olduğunu söylüyorlar ama bu yanlış hiç domatesi ezip de öyle bir formülümüz olmadı domatesi sadece yiyoruz." |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 13:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Beni ilk başta çok şaşırdım çünkü ben kendimi hep yeni şarkılara endekslemiştim.
Ama Hepsi sonuçta ne yaparlarsa yapsınlar destekliyorum.  |
En son burak02 tarafından Pazar, May 11, 2008 11:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 14:38 - Mesaj konusu: . |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Teşekkürler Beril...  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 15:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Görevli

|
"Hepsi Şaka, 10+1" ile müzikseverle buluşuyorlar. Albümde 10 cover ve bir yeni şarkı var. (10+1) MFÖ’den Sakın Gelme, Sezen Aksu’dan Onu Alma Beni Al, Bülent Ortaçgil’den Beni Kategorize Etme, Mirkelam’dan Tavla gibi şarkıları yeniden söylediler.
Yeni şarkıları Dört Peynirli Pizza ise Kenan Doğulu’nun imzasını taşıyor. Cemre (23), Gülçin (23), Yasemin (22) ve Eren’le (24)...
Cover denince akla çok eski şarkılar geliyor. Ama yakın dönem parçaları seçmişler. Nedeni ise; albümdeki parçalar küçükken çok sevdiğimiz ve bağıra çağıra söylediğimiz şarkılar. Hepsi dinleyicilerinin büyük bölümünü oluşturan çocuklar bu parçaları bilmiyor. Büyükler bildiği için onlarda eşlik edecekler...
Müzik tarzlarında değişiklik olmuş. R&B değil, pop-rock ve bol vokalli. Albüm şaka üstüne kurulu.
İki yabancı koreografla çalışmışlar. Dansları yine çok iddialı. Yasemin diyor ki; şarkıları eğlenerek söyledik. Albümdeki tek yeni şarkı Kenan Doğulu imzalı...
İlk klip "Dört Peynirli Pizza" adlı şarkıya çekilecek...
KAYNAK: Hürriyet Cumartersi  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cumartesi, May 10, 2008 15:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
Önemli değil  |
|
|
|
|
|
|