Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni

penguen1
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 10:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Yeni Üye Yeni Üye
Arkadaşlar bugün hürriyetin cumartesi ekinde hepsiyle röpörtaj vardı orada diyordu ki albümde 10 cover şarkı 1 tanede sözlerini Kenan Doğulu'nun yazdığı üç peynirli pizza diye bir şarkı olacakmış ve cover şarkılarda MFÖ'den sakın gelme, Sezen Aksudan onu alma beni al, Bülent Ortaçgil'den beni katagorize etme, Mirkelamdan da tavla olacakmış hepsinin seslendirmesiyle. diğer seslendiricekleri şarkılar yazmıyor. 10+1 olmasının nedenide buradan anlılıyor.

---
Moderatör notu:

Lütfen duyuru ve kuralları okuyunuz.
Türkçe yazım kurallarına uyunuz!

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 11:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Nasıl yani ya. Tamamen Cover albüm mü. E biz onlardan bekliyorduk yeni albümü. Galiba albümün isminin sırrı şimdi ortaya çıktı. Cidden de Şaka gibi yani

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 11:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Görevli Görevli
1 yeni şarkı var sanırsam, o da Kenan Doğulu'dan.

CemreHastasi17
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 11:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Yeni Üye Yeni Üye
peki avrupada yani almanyada nezaman çıkabilir albüm onu merak ediyorum ?

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 11:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
bence de devrem 1tane yeni şarkı var o da Kenan Doğulu'nun yazdığı şarkı 10+1 in nedeni anlaşıldı cidden de albüm ismi uymuş şaka gibi... Laughing

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 11:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Nasıl yani ya. Tamamen Cover albüm mü. E biz onlardan bekliyorduk yeni albümü. Galiba albümün isminin sırrı şimdi ortaya çıktı. Cidden de Şaka gibi yani

Aynen ya Confused

Bir de şuanda Hepsi CINE5'deki programa konuk olacakmış saat 13:00'da başlıyor.. Wink

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 12:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Arkadaşlar ilk klip 4 peynirli pizza ya çekilecekmiş.
---
Mesajınız görevliler tarafından düzenlendi.
Lütfen duyuru ve kuralları okuyup mesajlarımızı onlara göre yazalım.
http://www.gruphepsi.org/panolar/turkce-mize-uygun-yazim-ve-dilbilgisi-kurallari-hakkinda-t912.html
http://www.gruphepsi.org/panolar/kurallar-ve-duyurular-t2.html

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 12:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
4 peynirli pizza;4 farklı lezzetin birleşmesi anlamındaymış. Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 12:36 - Mesaj konusu: .
10+1 süper bir ''ŞAKA''...

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 12:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
ya albümün tarihini söylemediler

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 13:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
CİNE5'TEKİ RÖPORTAJDAN BAZI BÖLÜMLER
yaptığın ve başkalarıı tarafından tuhaf karşılanan şey neler??
cemre:çok titizimdir bu olabilir...
hiç estetik geçirdinmi?
yasemin:hayır tamamen orjinalim
şu ana kadar yaptığın en çılgınca şey ne??
gülçin:ben çılgın değilim ki.
Batıl inançların var mı?
eren:nazara inanırım.Bir de olmasını çok istediğim bir şey olursa kimseye söylemem nazar değecek diye.Tahtaya falan vururum.
şu ana kadar gördüğünüz en kötü kabus ne??
eren:ben rüya çok görürüm genelde fantastik şeyler görüyorum ama en kötüsünü hatırlamıyorum.
gülçin:ben aslında rüyalarımı yönlendirebiliyorum mesela hasta birini iyileştirebiliyorum.Rüyamın iyiye gitmesini sağlıyabiliyorum.
yasemin:bir keresinde denizde boğuluyordum.Beni kurtaramıyordular... tekne filanda yoktu gelmiyordu bir keresinde de rüyamda korkudan ağlıyordum hem rüyamda hem yatakta ağlıyordum rüyadaymışım gibi...
cemre:hatırlamıyorum.
hande yeneri nasıl buluyorsunuz??
hepsi:çok beğeniyoruz gerçekten iyi iş çıkarıyor bütün albümleri var bizde
nil karaibrahimgil i beğeniyor musunuz??
hepsi:evet onunda albümleri var bizde dinliyoruz yani çok tatlı şeker biri

Ve son olarakta facebook'ta kendini grup üyesi olarak tanıtan çok kişi var onlara ve bizim adımıza msn açanlara sakın inanmayın."dediler Wink

"Bir de bir çok fan sitesinde güzellik sırrımızın domates olduğunu söylüyorlar ama bu yanlış hiç domatesi ezip de öyle bir formülümüz olmadı domatesi sadece yiyoruz."

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 13:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Beni ilk başta çok şaşırdım çünkü ben kendimi hep yeni şarkılara endekslemiştim. Wink

Ama Hepsi sonuçta ne yaparlarsa yapsınlar destekliyorum. Wink

En son burak02 tarafından Pazar, May 11, 2008 11:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 14:38 - Mesaj konusu: .
Teşekkürler Beril... Wink

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 15:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Görevli Görevli
"Hepsi Şaka, 10+1" ile müzikseverle buluşuyorlar. Albümde 10 cover ve bir yeni şarkı var. (10+1) MFÖ’den Sakın Gelme, Sezen Aksu’dan Onu Alma Beni Al, Bülent Ortaçgil’den Beni Kategorize Etme, Mirkelam’dan Tavla gibi şarkıları yeniden söylediler.

Yeni şarkıları Dört Peynirli Pizza ise Kenan Doğulu’nun imzasını taşıyor. Cemre (23), Gülçin (23), Yasemin (22) ve Eren’le (24)...

Cover denince akla çok eski şarkılar geliyor. Ama yakın dönem parçaları seçmişler. Nedeni ise; albümdeki parçalar küçükken çok sevdiğimiz ve bağıra çağıra söylediğimiz şarkılar. Hepsi dinleyicilerinin büyük bölümünü oluşturan çocuklar bu parçaları bilmiyor. Büyükler bildiği için onlarda eşlik edecekler...

Müzik tarzlarında değişiklik olmuş. R&B değil, pop-rock ve bol vokalli. Albüm şaka üstüne kurulu.

İki yabancı koreografla çalışmışlar. Dansları yine çok iddialı. Yasemin diyor ki; şarkıları eğlenerek söyledik. Albümdeki tek yeni şarkı Kenan Doğulu imzalı...
İlk klip "Dört Peynirli Pizza" adlı şarkıya çekilecek...

KAYNAK: Hürriyet Cumartersi Wink

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 10, 2008 15:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Önemli değil Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
12. sayfa (Toplam 37 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 35, 36, 37  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi