Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet süpermiş "HEPSİ ŞAKA" enteresan da biraz ama güzel.. Very Happy
Teşekkürler... Very Happy

hepsibest
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
ŞAKA gibi yav Cool bu çok bomba bir haber...

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 19:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Müthiş bir haber!Teşekkürler Murat abiciğim ya... Very Happy

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 19:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Sağol Murat Abi.
Katılıyorum Mehmet. Wink

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 21:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsinin yeni albümünün 5-6 tane fotoğrafını buldum ama fotoğrafın boyutu geçersiz Rolling Eyes

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 21:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Neler kaçırmışım neler.Sağol Murat abi Wink

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 21:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Süper.. Laughing
ilkay resmi küçültüp koysana çok merak ettim şimdi... Rolling Eyes

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 22:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sağol Murat Abi süper!

0808
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Yeni Üye Yeni Üye
Smile sabırsızlandım şimdi,çok teşekkürler

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 1, 2008 22:38 - Mesaj konusu: 3. albüm
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
hepsinin yeni albümünün 5-6 tane fotoğrafını buldum ama fotoğrafın boyutu geçersiz

Evet, küçültüp koyar mısın?Çok merak ettim ben de ya Laughing

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 10:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok teşekkürler Murat Abi..
HEPSİ ŞAKA.. . Very Happy

kskLee
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
ben çok merak ediyorum nasıl şarkılar var acaba Very Happy

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
ksklee Ben sana şimdiden söyleyimde sonradan Sinem demedi demezsin Laughing
şarkılar nasılmı ?
Süper olacağı kesin... Laughing Wink

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 18:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Üye Üye
Arkadaşlar bugün markete gittim. Go girlde ve mk da yeni albümle ilgili bir takım bilgiler var sanırım. Ayrıca go girl içeriğini hepsiye bayağı ayırmış, posterler falan da vardı ama dergileri alacak hiç param yoktu mağlesef alamadım ama başlıkları yeni albüm bomba falan gibisindendi tam hatırlayamıyorum.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 2, 2008 18:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni
Takımdan Takımdan
Shocked Laughing Shocked
Ay şaşırayım mı sevineyim mi bilemedim...
Ben 'HEPSİ 3' falan olur diye tahmin ediyordum ama süpermiş Laughing
Ay çok heyecanlandım şimdi!!! Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
2. sayfa (Toplam 33 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, ... 31, 32, 33  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi