| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Haberleri ~ Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
| yasmincemroshh |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
Evet süpermiş "HEPSİ ŞAKA" enteresan da biraz ama güzel..
Teşekkürler...  |
|
|
|
|
| hepsibest |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Üye

|
ŞAKA gibi yav bu çok bomba bir haber... |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 19:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
Müthiş bir haber!Teşekkürler Murat abiciğim ya...  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 19:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Sağol Murat Abi.
Katılıyorum Mehmet.  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 21:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
hepsinin yeni albümünün 5-6 tane fotoğrafını buldum ama fotoğrafın boyutu geçersiz  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 21:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
Neler kaçırmışım neler.Sağol Murat abi  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 21:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Süper..
ilkay resmi küçültüp koysana çok merak ettim şimdi...  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 22:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| 0808 |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 22:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Yeni Üye

|
sabırsızlandım şimdi,çok teşekkürler |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Perşembe, May 1, 2008 22:38 - Mesaj konusu: 3. albüm |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: hepsinin yeni albümünün 5-6 tane fotoğrafını buldum ama fotoğrafın boyutu geçersiz
Evet, küçültüp koyar mısın?Çok merak ettim ben de ya  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 10:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok teşekkürler Murat Abi..
HEPSİ ŞAKA.. .  |
|
|
|
|
| kskLee |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 17:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Üye

|
ben çok merak ediyorum nasıl şarkılar var acaba  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 17:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
ksklee Ben sana şimdiden söyleyimde sonradan Sinem demedi demezsin
şarkılar nasılmı ?
Süper olacağı kesin...  |
|
|
|
|
| NURNUR |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 18:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Üye

|
| Arkadaşlar bugün markete gittim. Go girlde ve mk da yeni albümle ilgili bir takım bilgiler var sanırım. Ayrıca go girl içeriğini hepsiye bayağı ayırmış, posterler falan da vardı ama dergileri alacak hiç param yoktu mağlesef alamadım ama başlıkları yeni albüm bomba falan gibisindendi tam hatırlayamıyorum. |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, May 2, 2008 18:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Şaka - Grup Hepsi Grubu - 3. Albümü - Yeni |
|
|
Takımdan

|
Ay şaşırayım mı sevineyim mi bilemedim...
Ben 'HEPSİ 3' falan olur diye tahmin ediyordum ama süpermiş
Ay çok heyecanlandım şimdi!!!  |
|
|
|
|
|
|