Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Resimleri ~ Hepsi Resimleri ...

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 20, 2006 16:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Resimleri ...
Site Admin Site Admin
Buradaki resimler "Resim Galerisi" bölümüne taşınmıştır...

En son adventureman tarafından Cuma, Ekim 27, 2006 22:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

CemrosH
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 20, 2006 23:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Resimleri ...
Yeni Üye Yeni Üye

cem5
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 21, 2006 00:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Resimleri ...
Üye Üye
ya ben imzalı resim almak istiom nasıl alabililim bi fikri olan var mı

hepsici14
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 21, 2006 13:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Resimleri ...
Yeni Üye Yeni Üye
arkadaşlar resimler harika üstü çook güzel bendede harika resimler var ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum bana söyleyebilecek olan varmı? Very Happy

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 21, 2006 17:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Resimleri ...
Site Admin Site Admin
http://www.gruphepsi.org/panolar/konu142.html

bu adresteki yazılanların hepsini okuyun resim yüklemelerde sorun kalmayacaktır.

hepsici14
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 22, 2006 15:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Resimleri ...
Yeni Üye Yeni Üye
teşekkürler.ama benim bilgisayarım ne yazıkki o sitelerin hiçbirinegirmiyor Crying or Very sad

aycacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 22, 2006 15:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Resimleri ...
Yeni Üye Yeni Üye
Very Happy slm arkadaslar ben ayca bu ılk msjım görüldüğü gibi...bundan sonra ben de sizinleyim! Very Happy fkt su anda evde diilim oyüzdn kendi rsimlermden gönderemiycem ...

aycacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 22, 2006 15:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Resimleri ...
Yeni Üye Yeni Üye
CemrosH kusura bkma seninkne benzio ama aynısı diil ztn o yüzden koydum ok?

aycacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 22, 2006 16:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Resimleri ...
Yeni Üye Yeni Üye

aycacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 22, 2006 16:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Resimleri ...
Yeni Üye Yeni Üye

aycacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 22, 2006 16:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Resimleri ...
Yeni Üye Yeni Üye
Nsıl resimlr?

aycacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 22, 2006 17:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Resimleri ...
Yeni Üye Yeni Üye

aycacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 22, 2006 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Resimleri ...
Yeni Üye Yeni Üye

gulchinnn
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 22, 2006 20:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Resimleri ...
Yeni Üye Yeni Üye
ARKADAŞLAR HEPSİ YENİ KLİBİNİ İKİ KELİMEYE ÇEKİYOMUŞŞŞŞŞŞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ne zaman acaba)

hepsici14
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 22, 2006 21:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Resimleri ...
Yeni Üye Yeni Üye
evet bende duydum ama ne zaman olduğunu söylemediler.acaba nasıl bir klip olacak? Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
37. sayfa (Toplam 38 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 36, 37, 38  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi