Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 00:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
bencede Mehmet çok doğru demişsin Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 09:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Site Admin Site Admin
Başladı arkadaşlar çalışmalarımız Smile
Teşekkürler bu yoğun ilginize. Umarım yayın başlayınca dinleyen 1-2 de kalmaz Confused

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 10:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Görevli Görevli
Aa Murat abi olur mu hiç öyle şey.Tabiikide herkes dinler... Wink Çalışmaların başlamasına çok sevindim bu arada.. Very Happy

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 12:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Rekora imza atıcaz Very Happy

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 13:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Oleey. DJ lazım olursa her zaman talibim bu arada.

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 14:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Site Admin Site Admin
Yaşan Smile

Sameren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 14:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Yeni Üye Yeni Üye
mükemmel olur root Cool

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Peki birşey soracağım Türkiye çapında bir frekans olacak değil mi?Mesela Hepsi dinleyebilecek?? Shocked Very Happy

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 20:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Heralde siteye konulacak sadece Burak...Öyle abartılı bir şey değil sanırım..Mesela siteye konulan bir media player gibi...Ama sırf Hepsi şarkıları olacak...Öyle sanırım... Wink

En son HEPSISWEET tarafından Pazar, Ekim 21, 2007 20:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 20:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Hadi ya Sad

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 20:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Sanırım dedim canım Very Happy
Bilmiyorum ben öyle olur herhalde dedim...Bilemiyorum... Very Happy

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 20:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Görevli Görevli
Ya aslında farketmez dinleyeyim bende bana(bize) yeter!!! Bugünden itibaren bir mola verdim dinlemeye ama olsun sonraları dinlerim...

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 20:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Hayır sadece siteden dinleyebileceğiz. Yani radyolarda falan çalmayacak. kısacası FM frekanslı bir radyo olmayacak. ( Çok kesin konuştum ama yani FM frekanslı bir radyo istasyonu kurmak baya pahalıdır diye yani )

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 20:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Evet mayko tercüme edivermiş benim dediğimi...Ben de aynen böyle dedim...
Sitede media player olacak gibi bir şey... Wink

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ekim 21, 2007 20:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Hadi ya Sad Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 73 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 71, 72, 73  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi