| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
| GulciNz |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 00:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
bencede Mehmet çok doğru demişsin  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 09:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Site Admin

|
Başladı arkadaşlar çalışmalarımız
Teşekkürler bu yoğun ilginize. Umarım yayın başlayınca dinleyen 1-2 de kalmaz  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 10:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Görevli

|
Aa Murat abi olur mu hiç öyle şey.Tabiikide herkes dinler... Çalışmaların başlamasına çok sevindim bu arada..  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 12:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Rekora imza atıcaz  |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 13:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
| Oleey. DJ lazım olursa her zaman talibim bu arada. |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 14:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Site Admin

|
Yaşan  |
|
|
|
|
| Sameren |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 14:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Yeni Üye

|
mükemmel olur root  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 17:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Peki birşey soracağım Türkiye çapında bir frekans olacak değil mi?Mesela Hepsi dinleyebilecek??  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 20:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Heralde siteye konulacak sadece Burak...Öyle abartılı bir şey değil sanırım..Mesela siteye konulan bir media player gibi...Ama sırf Hepsi şarkıları olacak...Öyle sanırım...  |
En son HEPSISWEET tarafından Pazar, Ekim 21, 2007 20:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 20:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Hadi ya  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 20:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Sanırım dedim canım
Bilmiyorum ben öyle olur herhalde dedim...Bilemiyorum...  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 20:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Görevli

|
| Ya aslında farketmez dinleyeyim bende bana(bize) yeter!!! Bugünden itibaren bir mola verdim dinlemeye ama olsun sonraları dinlerim... |
|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 20:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
| Hayır sadece siteden dinleyebileceğiz. Yani radyolarda falan çalmayacak. kısacası FM frekanslı bir radyo olmayacak. ( Çok kesin konuştum ama yani FM frekanslı bir radyo istasyonu kurmak baya pahalıdır diye yani ) |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 20:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Evet mayko tercüme edivermiş benim dediğimi...Ben de aynen böyle dedim...
Sitede media player olacak gibi bir şey...  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazar, Ekim 21, 2007 20:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Hadi ya  |
|
|
|
|
|
|