| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
| sumbul |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Pelin ablacığım başarılar süpersin ya... |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Evet yayın süper Pelin ablacım.  |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:49 - Mesaj konusu: remix |
|
|
Kıdemli Üye

|
| arkadaşlar elinize sağlık remixler süper |
|
|
|
|
| hepsikolikleri |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:49 - Mesaj konusu: uzat elini |
|
|
Kıdemli Üye

|
| tabrikler ilk dinliyorum ama bence bana göre süpersin!!!! |
|
|
|
|
| NURNUR |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Üye

|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Kıdemli Üye

|
pelin abla süper gidiyorsun  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yayınındaki son şarkıyı da çaldın ablacığım.Gerçekten çok iyiydin.Vallahi tarif edemiyorum  |
|
|
|
|
| pelostyle |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
sağolun arkadaşlar bayramda ve yılbaşında uçurucam sizi kaçırmayın  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Kıdemli Üye

|
Nazcığım yayının başladı canım başarılar dilerim.Çok güzel gidiyorsun.Bu ne güzel sesler ya  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Görevli

|
Ben de hastayım, yatıyordum. Hatta yayına bile ucu ucuna yetiştim. Uyumuşum. Son kalpsizsin' in bir kısmını dinleyebildim ancak. Üzüldüm yaa, niye hasta oluyorsun, salak. Yağmurda gezmek matah birşey zaten di mi, o kadar para vererek aldığın ayakkabını da hallettin zaten, gerizekalı Naz. Özür dilerim, duygu boşalması oldu
151, vay bee Umarım izleyiciler devamı niteliğinde beni de dinler  |
|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Kıdemli Üye

|
radyo süperya tebrikler  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Kıdemli Üye

|
naz kendine böyle nitelikler yakıştırma yayının gayet güzel gidiyor  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Nazcım geçmiş olsun canım ayrıca yayının süper gidiyor!  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Görevli

|
teşekkürler arkadaşlar. Umarım beğenmişsinizdir yayını  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazar, Aralık 16, 2007 16:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Site Admin

|
Offf Offff....
Fitil oldum yahu.
50 DEFA YAZDIM BUNU SİTE REKLAMI OLAN MP3LER OLMASIN DİYE.. DEVRETME İŞLERİ OLMASIN DEDİM ARTIK YETER DEDİM. GENE BUGÜN İLAYDA DEVRETMİŞ ÖZGÜR'E. ODA YAPIYOR AMA MP3LERİ SİTE REKLAMI DOLU.
Bu iş böyle olmayacak.
BU ZAMANA KADARKİ EMEKLER İÇİN İLGİLENENLER İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
AMA BİRŞEY YAPILIYORSA TAM YAPILMALI. VE BİRİ BİRŞEY DİYORSA HERKES KAALE ALMALI!
YÖNETİM NE YAPTI İSE ÜYELER İÇİNDİ.
Kilit! |
|
|
|
|
|
|