Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Pelin ablacığım başarılar süpersin ya...

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Evet yayın süper Pelin ablacım. Smile Wink

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:49 - Mesaj konusu: remix
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar elinize sağlık remixler süper

hepsikolikleri
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:49 - Mesaj konusu: uzat elini
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
tabrikler ilk dinliyorum ama bence bana göre süpersin!!!!

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Üye Üye
evet mükemmel

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
pelin abla süper gidiyorsun Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yayınındaki son şarkıyı da çaldın ablacığım.Gerçekten çok iyiydin.Vallahi tarif edemiyorum Very Happy

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
sağolun arkadaşlar bayramda ve yılbaşında uçurucam sizi kaçırmayın Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Nazcığım yayının başladı canım başarılar dilerim.Çok güzel gidiyorsun.Bu ne güzel sesler ya Smile

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Görevli Görevli
Ben de hastayım, yatıyordum. Hatta yayına bile ucu ucuna yetiştim. Uyumuşum. Son kalpsizsin' in bir kısmını dinleyebildim ancak. Üzüldüm yaa, niye hasta oluyorsun, salak. Yağmurda gezmek matah birşey zaten di mi, o kadar para vererek aldığın ayakkabını da hallettin zaten, gerizekalı Naz. Evil or Very Mad Özür dilerim, duygu boşalması oldu Laughing
151, vay bee Confused Umarım izleyiciler devamı niteliğinde beni de dinler Confused Wink

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
radyo süperya tebrikler Wink

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
naz kendine böyle nitelikler yakıştırma yayının gayet güzel gidiyor Wink

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Nazcım geçmiş olsun canım ayrıca yayının süper gidiyor! Wink Smile

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Görevli Görevli
teşekkürler arkadaşlar. Umarım beğenmişsinizdir yayını Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 16, 2007 16:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Site Admin Site Admin
Offf Offff....
Fitil oldum yahu.

50 DEFA YAZDIM BUNU SİTE REKLAMI OLAN MP3LER OLMASIN DİYE.. DEVRETME İŞLERİ OLMASIN DEDİM ARTIK YETER DEDİM. GENE BUGÜN İLAYDA DEVRETMİŞ ÖZGÜR'E. ODA YAPIYOR AMA MP3LERİ SİTE REKLAMI DOLU.

Bu iş böyle olmayacak.

BU ZAMANA KADARKİ EMEKLER İÇİN İLGİLENENLER İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

AMA BİRŞEY YAPILIYORSA TAM YAPILMALI. VE BİRİ BİRŞEY DİYORSA HERKES KAALE ALMALI!

YÖNETİM NE YAPTI İSE ÜYELER İÇİNDİ.

Kilit!

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
73. sayfa (Toplam 73 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 71, 72, 73
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi