| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
| burak02 |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 20:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Çok mantıklı samanyolu.Başta başka parçaya karşıydım ama başka çözüm yolu kalmadı.Ya farklılık yada hüzünlü veda.  |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 20:52 - Mesaj konusu: bende |
|
|
Kıdemli Üye

|
| dinlemeyenler kaybeder onların kayıbı |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
| yayın güzeldi tebrikler.. |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Görevli

|
Teşekkürler.....Umarım beğenmişsinizdir  |
|
|
|
|
| pelostyle |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 21:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
dj arkadaşım yeni parçalar yaptı bana yarın ki yayında çalcam arkadaşlar umarım beğenirsiniz  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 23:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Kıdemli Üye

|
| ilk defa yarın dj arkadaşları dinleyeceğim çok heyecanlandım ... |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 09:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
|
Misafir
|
Şimdi anlamadım başka parça çalabiliyormuyuz  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 13:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Görevli

|
Hayır....Sadece Hepsi şarkıları...  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 13:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Kıdemli Üye

|
| şu anlık sadece hepsi şarkıları belki diğer şarkıcılarında şarkıları çalınabilir |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
|
Misafir
|
Arkadaşlar ses düzgünmü geliyor yoksa boğukmu geliyor  |
|
|
|
|
| pelostyle |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
her yayın da ayrı bir heyecan basıyor inşallah güzel bir yayın olur ii eğlenceler ayrıca yeni mixleri umarım beğenmişsinizdir  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 18:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Site Admin

|
Büyük bir zevkle takip ediyorum Pelin.
Eline emeğine sağlık.
Bu arada bir not: Sadece rekorları yazacağım demiştim. Helalin var valla. İlaydanın bir rekoru vardı 113 sen onu egale ettin az evvel 151 kullanıcı ile.
Şu genel olarak da dinleyici kitlesi artsa da emekler boşa gitmese.  |
|
|
|
|
| pelostyle |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
herkese çok teşekkür ederim umarım daha iyileri de olur  |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:14 - Mesaj konusu: vay |
|
|
Kıdemli Üye

|
vay be pelin ablanın rekoru 151 mi maşşallah inşallah dahada yükselir (diğer DJ arkadaşlar içinde geçerli)  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Pelo abla süpersin yaa Benide geçmişin bu arada.. Tebrikler..  |
|
|
|
|
|
|