Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 20:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Çok mantıklı samanyolu.Başta başka parçaya karşıydım ama başka çözüm yolu kalmadı.Ya farklılık yada hüzünlü veda. Crying or Very sad

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 20:52 - Mesaj konusu: bende
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
dinlemeyenler kaybeder onların kayıbı

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
yayın güzeldi tebrikler..

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 21:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Görevli Görevli
Teşekkürler.....Umarım beğenmişsinizdir Wink

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 21:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
dj arkadaşım yeni parçalar yaptı bana yarın ki yayında çalcam arkadaşlar umarım beğenirsiniz Wink

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 23:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ilk defa yarın dj arkadaşları dinleyeceğim çok heyecanlandım ...

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 09:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Misafir
Şimdi anlamadım başka parça çalabiliyormuyuz Question

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 13:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Görevli Görevli
Hayır....Sadece Hepsi şarkıları... Wink

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 13:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
şu anlık sadece hepsi şarkıları belki diğer şarkıcılarında şarkıları çalınabilir

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 17:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Misafir
Arkadaşlar ses düzgünmü geliyor yoksa boğukmu geliyor Question

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
her yayın da ayrı bir heyecan basıyor inşallah güzel bir yayın olur ii eğlenceler Wink ayrıca yeni mixleri umarım beğenmişsinizdir Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 18:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Site Admin Site Admin
Büyük bir zevkle takip ediyorum Pelin. Wink
Eline emeğine sağlık. Very Happy

Bu arada bir not: Sadece rekorları yazacağım demiştim. Helalin var valla. İlaydanın bir rekoru vardı 113 sen onu egale ettin az evvel 151 kullanıcı ile.
Şu genel olarak da dinleyici kitlesi artsa da emekler boşa gitmese. Confused

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 18:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
herkese çok teşekkür ederim umarım daha iyileri de olur Wink

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:14 - Mesaj konusu: vay
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
vay be pelin ablanın rekoru 151 mi maşşallah inşallah dahada yükselir (diğer DJ arkadaşlar içinde geçerli) Wink

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Pelo abla süpersin yaa Very Happy Benide geçmişin bu arada.. Shocked Tebrikler.. Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
72. sayfa (Toplam 73 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 71, 72, 73  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi