Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 13, 2007 21:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Laughing

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 13, 2007 21:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sonuna yetişmeme rağmen çok beğendim.Tebrikler Very Happy

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 00:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Görevli Görevli
Bugün dinleyemedim yazılı ve ödevlerimden dolayı ama Hakan da benim gibi coşmuş,döktürmüş yayında... Very Happy Laughing Very Happy

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 14:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aynen Beyza bende ödevler ile başım belada.

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 15:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Bende döktüreceğim ama daha 2 günüm var.Sabredemiyorum. Very Happy Very Happy

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 18:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Benim bugün önemli bir işim çıktı da sağolsun Mehmet abi benim yerime geçecek bugün yani bugünkü djiniz Mayko. Wink Laughing

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 18:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Site Admin Site Admin
Shocked

Oysa 10 kişi toplamış, oysa herkese uygun hangi günse o güne verdik.

Her gün birisi değiştiriyor. Arkadaşlar en başından dedim ki vakit ayırabilecekler olsun demiştim demekki sayıda az 20-30 kişi etmek gerek. Confused

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 18:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Site Admin Site Admin
Bu arada son 3 gün test edeceğim arkadaşlar. Radyoya o kadar uğraş verilmesine rağmen 10-20 kişiyi birkaç defa geçildi genelde de 5-15 kişi dinliyor.

Verilen paraya ve harcanılan emeğe yazık. Bu yüzden son 3 gün kullanıcı durumuna göre devam veya kapanacaktır. Bilgilerinize...

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Aaaaa Shocked

O kadar az mı?Çok üzücü. Crying or Very sad

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 20:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
yayında bir sorun mu var kesilip duruyor Rolling Eyes

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 20:27 - Mesaj konusu: gerçekten
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gerçekten azmış ben arada kaçırsamda elimden geldiği kadar dinliyorum diğer arkadaşlarında böyle olduğunu düşünüyordum ama değilmiş demek Wink

pelostyle
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 20:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
radyola ilgili yeni haberimiz var yeni başlık açtık en kısa zamanda yayınlanır inşallah Wink

alice
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 20:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok azmış ya ben herkes dinliyodur diye tahmin etmiştim yani sonuçta rekor kırmış bir site burası şaşırdım valla

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 20:38 - Mesaj konusu: bir na önce
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
inşallah pelin abla bir an önce yayınlanır çok merak ettim ama radyoyu dinleyen çok kişi yokmuş sanırım buna çok üzüldüm neler kaybettiklerini bilmiyorlar Confused

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 20:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
sürekli hepsi grubunun şarkıları çaldığı için bazı insanlar sıkılabilir..bir değişiklik yapıp araya bir kaç tane başka parça sıkıştırsanız,belki daha çok dinleyici kitlesine sahip olabilirsiniz ha bir de radyocu arkadaşlar,arada eğlenceli konuşmalar yapabilir ne bileyim dinleyenleri daha çok radyoya bağlayabilir diye düşünüyorum...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
71. sayfa (Toplam 73 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 70, 71, 72, 73  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi