| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
| darkangell |
Tarih: Perşembe, Aralık 13, 2007 21:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Perşembe, Aralık 13, 2007 21:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Kıdemli Üye

|
Sonuna yetişmeme rağmen çok beğendim.Tebrikler  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 00:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Görevli

|
Bugün dinleyemedim yazılı ve ödevlerimden dolayı ama Hakan da benim gibi coşmuş,döktürmüş yayında...  |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 14:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Aynen Beyza bende ödevler ile başım belada. |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 15:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Bende döktüreceğim ama daha 2 günüm var.Sabredemiyorum.  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 18:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Benim bugün önemli bir işim çıktı da sağolsun Mehmet abi benim yerime geçecek bugün yani bugünkü djiniz Mayko.  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 18:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Site Admin

|
Oysa 10 kişi toplamış, oysa herkese uygun hangi günse o güne verdik.
Her gün birisi değiştiriyor. Arkadaşlar en başından dedim ki vakit ayırabilecekler olsun demiştim demekki sayıda az 20-30 kişi etmek gerek.  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 18:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Site Admin

|
Bu arada son 3 gün test edeceğim arkadaşlar. Radyoya o kadar uğraş verilmesine rağmen 10-20 kişiyi birkaç defa geçildi genelde de 5-15 kişi dinliyor.
Verilen paraya ve harcanılan emeğe yazık. Bu yüzden son 3 gün kullanıcı durumuna göre devam veya kapanacaktır. Bilgilerinize... |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Aaaaa
O kadar az mı?Çok üzücü.  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 20:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
yayında bir sorun mu var kesilip duruyor  |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 20:27 - Mesaj konusu: gerçekten |
|
|
Kıdemli Üye

|
gerçekten azmış ben arada kaçırsamda elimden geldiği kadar dinliyorum diğer arkadaşlarında böyle olduğunu düşünüyordum ama değilmiş demek  |
|
|
|
|
| pelostyle |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 20:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
radyola ilgili yeni haberimiz var yeni başlık açtık en kısa zamanda yayınlanır inşallah  |
|
|
|
|
| alice |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 20:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Kıdemli Üye

|
| çok azmış ya ben herkes dinliyodur diye tahmin etmiştim yani sonuçta rekor kırmış bir site burası şaşırdım valla |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 20:38 - Mesaj konusu: bir na önce |
|
|
Kıdemli Üye

|
inşallah pelin abla bir an önce yayınlanır çok merak ettim ama radyoyu dinleyen çok kişi yokmuş sanırım buna çok üzüldüm neler kaybettiklerini bilmiyorlar  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 20:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
| sürekli hepsi grubunun şarkıları çaldığı için bazı insanlar sıkılabilir..bir değişiklik yapıp araya bir kaç tane başka parça sıkıştırsanız,belki daha çok dinleyici kitlesine sahip olabilirsiniz ha bir de radyocu arkadaşlar,arada eğlenceli konuşmalar yapabilir ne bileyim dinleyenleri daha çok radyoya bağlayabilir diye düşünüyorum... |
|
|
|
|
|
|