Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 18:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Süpersin Beyza Wink Çok iyi gidiyor Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 18:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Görevli Görevli
Çok Sağol canım benim... Wink Smile

alice
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 19:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
radyo süper ya harika valla okul açıldığından beri pek girmiyorum siteye çok şey değişmiş Sad

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
radyo süper Wink

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 19:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
süper gidiyorsunuz...

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 19:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Görevli Görevli
Sağolun arkadaşlar... Smile Beğenmenize sevindim... Wink Smile
Bu sefer vokal yapamıyorum şarkılara ama olsun... Laughing

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 19:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Olsun Beyzoşum çok güzel. Wink Very Happy

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 19:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
bir dahaki sefere vokal yaparsan çok sevinirim çünkü sesinin çok güzel olduğunu söylemiş bazı arkadaşlar...dinleyememiştim çünkü işlerim vardı..bir dahaki sefere senden rica ediyorum,eğer bizi kırmazsan sevinirim...

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 19:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Görevli Görevli
Tabi canım kendi yayınlarımda yapmaya çalışıyorum şarkılara vokal ama bu Mehmetin yayını olduğu için hem ders çalışıp hem yayını yürütüyorum... Wink
Salı günü yaparım ama.... Very Happy

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 19:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Yayın süper gidiyor.

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 22:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Beyzacığım kusura bakma canım ya senin yayınına yetişemedim ama her zaman ki gibi süpermişsin baksana yorumlara Very Happy Zaten öylesin Wink

En son sumbul tarafından Çarşamba, Aralık 12, 2007 22:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 22:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Görevli Görevli
Çok teşekkürler Sümicim... Wink Smile

SimariqCadi
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 13, 2007 15:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Yeni Üye Yeni Üye
süper olur tek kelimeyle... iyi fikir !!! Surprised

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 13, 2007 16:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Site Admin Site Admin
Artık fikir değil Very Happy Hepsi Radyosunu hayata geçirdik... Radyo yayında Wink

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 13, 2007 17:59 - Mesaj konusu: arkadaşım
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşım radyo açılalı çok oldu hatta yukarıda açılış tarihi bile yazıyor oradan radyo hepsiye tıkla dinleyebilirsin Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
69. sayfa (Toplam 73 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi