| Yazar |
Mesaj |
< Kürsünüz ~ Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
| mayko |
Tarih: Pazartesi, Aralık 10, 2007 20:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Sonunda coştum valla bende kendimden beklemezdim . Zaiyat var mı radyoyu dinleyenlerden ölü yaralı kaç keşke söylemeseydim  |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Pazartesi, Aralık 10, 2007 22:13 - Mesaj konusu: yok |
|
|
Kıdemli Üye

|
| yok canım niye öyle diyosun programda sesinde gayet iyiydi mehmet |
|
|
|
|
| GulcinCemre1985 |
Tarih: Salı, Aralık 11, 2007 22:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| mayko |
Tarih: Salı, Aralık 11, 2007 23:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
DJ Arkadaşlara Önemle Duyurulur
DJ arkadaşlar Cumartesi akşam saat 8'de toplantı var radyonun gidişatı hakkında konuşmamız lazım. Ayrıca sorusu sorunu olanlarından sorunlarını dinleyeceğim. Cumartesi Saat 20:00'da hepinizi msnde bekliyorum... |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 13:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Cumartesi 8 de msndeyim.  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 14:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Bende, 8 de buluşalım
zaten sınav haftasındayız, şu an da okuldayız, 1 ders sonra sınav var, dinyemediğim yayınlar için özür dilerim  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 15:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
| mehmet bende katılayım mı radyo toplantısına bu hafta eve gideceğim |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 17:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Arkadaşlar
Bugün Mehmetin kardeşi hastahaneden çıkacak...Bu yüzden Mehmet hastaneye gitti...Mehmetin yayını benim bugün...  |
|
|
|
|
| sariprenses |
Tarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 17:48 - Mesaj konusu: dinleyemiyeceği |
|
|
Kıdemli Üye

|
beyzacım kusura bakma hem çok ödevim hemde yarın sınavım var radyoyu dinleyemeyeceğim özürdilerim sana iyi yayınlar |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 18:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Rica ederim önemli değil canım...
Benim de ödevim olduğu için süper bir yayın olamayacak maalesef...
İyi eğlenceler...  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 18:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Demek yayın senin Kankim.
Güzel güzel devam.  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 18:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Sağol canım benim...
Hem test çözüyorum hem de yayın yapıyorum inşallah batırmam...  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 18:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Batmaz batmaz.  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 18:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Takımdan

|
Beyzacım korkma canım eminim güzel olacak, ayrıca ya Mehmet abi şu toplantıyı saat 7 ye alamaz mıyız?  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu |
|
|
Görevli

|
Başarılar canım..  |
|
|
|
|
|
|