Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Kürsünüz ~ Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 10, 2007 20:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Sonunda coştum valla bende kendimden beklemezdim Very Happy . Zaiyat var mı radyoyu dinleyenlerden ölü yaralı kaç keşke söylemeseydim Sad Very Happy

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 10, 2007 22:13 - Mesaj konusu: yok
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yok canım niye öyle diyosun programda sesinde gayet iyiydi mehmet

GulcinCemre1985
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 11, 2007 22:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Yeni Üye Yeni Üye
harika olur

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Aralık 11, 2007 23:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
DJ Arkadaşlara Önemle Duyurulur

DJ arkadaşlar Cumartesi akşam saat 8'de toplantı var radyonun gidişatı hakkında konuşmamız lazım. Ayrıca sorusu sorunu olanlarından sorunlarını dinleyeceğim. Cumartesi Saat 20:00'da hepinizi msnde bekliyorum...

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 13:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Cumartesi 8 de msndeyim. Wink

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 14:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Bende, 8 de buluşalım Wink

zaten sınav haftasındayız, şu an da okuldayız, 1 ders sonra sınav var, dinyemediğim yayınlar için özür dilerim Embarassed

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 15:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
mehmet bende katılayım mı radyo toplantısına bu hafta eve gideceğim

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 17:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar
Bugün Mehmetin kardeşi hastahaneden çıkacak...Bu yüzden Mehmet hastaneye gitti...Mehmetin yayını benim bugün... Wink

sariprenses
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 17:48 - Mesaj konusu: dinleyemiyeceği
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
beyzacım kusura bakma hem çok ödevim hemde yarın sınavım var radyoyu dinleyemeyeceğim Crying or Very sad özürdilerim sana iyi yayınlar

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 18:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Rica ederim önemli değil canım... Wink Smile
Benim de ödevim olduğu için süper bir yayın olamayacak maalesef... Wink
İyi eğlenceler... Wink Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 18:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Demek yayın senin Kankim. Smile

Güzel güzel devam. Very Happy

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 18:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Sağol canım benim... Smile
Hem test çözüyorum hem de yayın yapıyorum inşallah batırmam... Very Happy Laughing

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 18:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Batmaz batmaz. Very Happy Wink

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 18:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Takımdan Takımdan
Beyzacım korkma canım eminim güzel olacak, ayrıca ya Mehmet abi şu toplantıyı saat 7 ye alamaz mıyız? Rolling Eyes

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 12, 2007 18:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi radyo - Gruphepsi.org hepsi radyosu
Görevli Görevli
Başarılar canım.. Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
68. sayfa (Toplam 73 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 71, 72, 73  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi