Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ HEPSİ OKUL KİTAPLARINDA

ogmel
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 14:32 - Mesaj konusu: HEPSİ OKUL KİTAPLARINDA
Yeni Üye Yeni Üye
Arkadaşlar ben aranızdaki büyük fanlardan biriyim ve bu sene okulumda 11. sınıfa geçtim. Bilindiği üzere devlet bize geçen senelerdeki gibi her türlü okul kitaplarını dağıttı. Bende kitaplarımı dün aldım ve herhangi bir hata olma ihtimaliyle kitaplarımı kontrol etmek istedim. Dağıtılan İngilizce Coursebook a (çalışma kitabına) bakarken şaşkınlığa uğradım çünkü karşımda HEPSİ duruyordu. Milli Eğitim kendisine yakışanı yaptı ve bizlerin hayran olduğu grubu bize örnek olarak çıkardı. Bu sayede biz öğrenciler derslere daha ilgi gösterebiliriz. Aranızda 11 e geçmiş olanlarınız varsa (olduğunu düşünüyorum) kitaplarını kontrol etsinler. Sırf 11 ler değil daha alt ve üst sınıflarda dikkatle incelesinler. Very Happy

Mesajlarınızı bekliyorum. Duygularınızı yazmaktan asla çekinmeyin.

adventureman
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 14:42 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ OKUL KİTAPLARINDA
Site Admin Site Admin
Grup Hepsi İngilizce çalışma kitabında ne şekilde yer almış ? Biraz daha detay verebilirmisin ?

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 14:47 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ OKUL KİTAPLARINDA
Takımdan Takımdan
Bilgi verebilir misin? 10. sınıftayım. Böyle bir şey görmedim. Rolling Eyes Varsa güzeldir tabi. Smile

ogmel
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 15:07 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ OKUL KİTAPLARINDA
Yeni Üye Yeni Üye
hemen vereyim arkadaşlar normalde ben anadolu lisesinde okuyorum ve devletin verdiği kitaplar yerine ingilizcede farklı kitaplar kullanıyorduk.Bu sene nedendir bilmiyorum devletin kitabına dönüldü ve ben kontrolüm sırasında bu manzarayla karşılaştım
kitapta hepsinin grup üyelerinin karakter özelliklerini,hepsinin en güzel şarkılarını ve hangi şarkıyla ünlü olduklarını,gençlerin neden onları sevdiğini anlatan ingilizce bir parça yer alıyor.Ayrıca hepsiyle sınırlandırılmamış Arda Turan Semih Şentürk Candan Erçetin gibi çok değerli isimlere ve yapıtlara da yer verilmiş.İnşallah önümüzdeki senede kitap değişmez ve 10. sınıftaki arkadaşım sende görürsün...

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ OKUL KİTAPLARINDA
Takımdan Takımdan
ogmel, bu yıl bize devlet tarafından İngilizce Kitabı dağıtılmadı. Sen en iyisi o sayfanın fotoğrafını çekip yayınlar mısın? Wink
Fanlarımızın artmasına yardımı dokunacaktır bence. Very Happy

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 15:25 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ OKUL KİTAPLARINDA
Takımdan Takımdan
Lise yılları malum ergenlik yılları, erkeklerin büyük çoğunluğunun aklının bu dönemde farklı yerlere kayması nedeniyle benim hoşuma gitmedi bu olay. Zamanında Hepsi'ye laf söyledi diye az kafa kırmadım Twisted Evil Kıskancım arkadaş Very Happy Tüm 11. Sınıflarımızı grubumuzu korumaya davet ediyorum Very Happy

ogmel
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 15:27 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ OKUL KİTAPLARINDA
Yeni Üye Yeni Üye
efsanekral sen 11 e mi gidiosun haberim yok ama devlet tarafından ingilizce kitapları dağıtıldı ve hersenede dağıtıyor 2. sözünede eğer yapabilirsem yollarım çünkü fotoğraf makinem biraz zarar gördüde ama diğer arkadaşlar yolluyabilir bana bende koyabilirim

ogmel
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ OKUL KİTAPLARINDA
Yeni Üye Yeni Üye
mayko dediğinde haklısın bende diğer arkadaşlarıma gösterdiğimde bazıları bana güldü ama ben hiç bir zaman aldırmadım ve aldırmayacağım. Hepiniz şahitsiniz.

HEPSİYE HAYRANIM VE BUNDAN ASLA UTANMIYORUM!

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 15:31 - Mesaj konusu: HEPSİ OKUL KİTAPLARINDA
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok teşekkürler ogmel! Paylaşım için çok teşekkürler... Wink Keşke bizim kitaplarda da böyle olsaydı....

ogmel
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 15:43 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ OKUL KİTAPLARINDA
Yeni Üye Yeni Üye
efsanekral farklı bir siteden buldum ve üzerinde isim yazıyor ama kendim çekince onu eklerim ancak şimdilik kanıt manasıyla bunu koyuyorum

ogmel
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 15:55 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ OKUL KİTAPLARINDA
Yeni Üye Yeni Üye
resim koymada bir sorun çıktı en kısa sürede halledeceğim .arada zamanımı ayırıp size bir bilgi vermek istedim sizde çok kısa bir zamanınızı ayırıp görüşlerinizi yazın şimdiden çok sağolun

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 15:55 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ OKUL KİTAPLARINDA
Takımdan Takımdan
Hiçbirimiz utanmıyoruz zaten utanan gerçek Hepsi Fan'ı değildir... Benim demek istediğim arada bazı aklı evveller çıkacaktır bir fotoğrafa sulanan bunlara gerekli kulak çekme işlemini yapalım diyorum Wink

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 15:56 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ OKUL KİTAPLARINDA
Takımdan Takımdan
Şu an bir resim eklememişsin. Haberin için yine de teşekkürler. Wink

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 16:03 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ OKUL KİTAPLARINDA
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Hiçbirimiz utanmıyoruz zaten utanan gerçek Hepsi Fan'ı değildir... Benim demek istediğim arada bazı aklı evveller çıkacaktır bir fotoğrafa sulanan bunlara gerekli kulak çekme işlemini yapalım diyorum

Resimlere sulanan falan gördükmü
Gereken kulak çekme işlemini yaparız mehmet Wink

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 17:49 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ OKUL KİTAPLARINDA
Takımdan Takımdan
Bende 11. sınıf öğrencisiyim ama İngilizce dersimiz yok.

Ama sevindim tabi Hepsi olmayacakta kim olacak. Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi