| Yazar |
Mesaj |
| < |
| sincapsever |
Tarih: Pazar, Haziran 29, 2008 17:42 - Mesaj konusu: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Takımdan

|
Bence süper. Henüz almadım ama ilk gördüğüm yerde alacağım. Alan arkadaşlar biliyorum yani kesinlikle haber doğrudur! Sevinebiliriz. |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Haziran 29, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Takımdan

|
Süper!!
Almam lazım!
Acaba nerede bulabilirim...  |
|
|
|
|
| bliss |
Tarih: Pazar, Haziran 29, 2008 21:10 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Bilgi için teşekkürler  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Pazar, Haziran 29, 2008 22:07 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| sağol canım ama biliyordum sitede paylaşım yapacaktım da giremedim siteye akşamları az giriyordum da zamanım olmadığı için koyamadım |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Pazar, Haziran 29, 2008 22:24 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ahanda.. O ne ? Amanın almalıyım.. Alıp evde bir köşeye koymalıyım..  |
|
|
|
|
| merve0and0eren |
Tarih: Pazar, Haziran 29, 2008 23:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Üye

|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 00:29 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Takımdan

|
Sincapsever,şehirlerimiz aynı. Ben bileklikleri Sivas'ta göremedim. Rica etsem , bulunan yeri bana özel mesajla tarif edebilir misin?
Hemen almalıyım. . .  |
|
|
|
|
| alara4 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 09:44 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Üye

|
Arkadaşlar peki bu bilezikleri nerede bulabiliriz ? Yani dükkan olarak kırtasiye mi ?..mağaza mı?.....vb?  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 11:58 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Takımdan

|
Bu tür şeyler hep kızlara hitap ediyor.
Ama alacağım orası kesin.  |
|
|
|
|
| sincapsever |
Tarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 12:36 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Takımdan

|
al tabi al. takamadıktan sonra  |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 13:10 - Mesaj konusu: Hepsi'nin bilekliği çıkmış |
|
|
Kıdemli Üye

|
Süper bir haber Hemen almam lazım  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 15:29 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Görevli

|
Burak haklısın kardeşim kızlara hitap ediyor ama olsun ne yapalım...
Gidip alacağım en yakın zamanda  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 15:58 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bizim taraflarda var mı??? |
|
|
|
|
| yoshylal |
Tarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 18:25 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Yeni Üye

|
| ben bu bilekliklerden 2 tane aldım grisini görmedim ama siyah ve pembe aldım ayrıca orda güzel çıkmış ama hepsi grubunun yüzü belli olmuyor pek ayrıca ben sadece 1 YTLYE aldım. Ayrıca kırtasiyeden aldım. |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 18:36 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Yalnız bu bilekliklerde orjinal değil.Kırtasiyede satılıyor hem,hemde fiyatından belli.Kesinlikle orjinal değil! |
|
|
|
|
|
|