Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!

sincapsever
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 29, 2008 17:42 - Mesaj konusu: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
Kullanicilarin Eklemis oldugu resim

Bence süper. Henüz almadım ama ilk gördüğüm yerde alacağım. Alan arkadaşlar biliyorum yani kesinlikle haber doğrudur! Sevinebiliriz.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 29, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
Shocked Laughing
Süper!!
Almam lazım!
Acaba nerede bulabilirim... Rolling Eyes Laughing

bliss
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 29, 2008 21:10 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Bilgi için teşekkürler Wink

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 29, 2008 22:07 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sağol canım ama biliyordum sitede paylaşım yapacaktım da giremedim siteye akşamları az giriyordum da zamanım olmadığı için koyamadım

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 29, 2008 22:24 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ahanda.. Shocked O ne ? Shocked Amanın almalıyım.. Alıp evde bir köşeye koymalıyım.. Very Happy

merve0and0eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 29, 2008 23:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Üye Üye
evet nerede bulabilirim

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 00:29 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
Sincapsever,şehirlerimiz aynı. Ben bileklikleri Sivas'ta göremedim. Rica etsem , bulunan yeri bana özel mesajla tarif edebilir misin?
Hemen almalıyım. . . Wink

alara4
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 09:44 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Üye Üye
Arkadaşlar peki bu bilezikleri nerede bulabiliriz ? Yani dükkan olarak kırtasiye mi ?..mağaza mı?.....vb? Confused Very Happy

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 11:58 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
Bu tür şeyler hep kızlara hitap ediyor. Confused

Ama alacağım orası kesin. Very Happy

sincapsever
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 12:36 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
al tabi al. takamadıktan sonra Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 13:10 - Mesaj konusu: Hepsi'nin bilekliği çıkmış
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süper bir haber Shocked Hemen almam lazım Shocked

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 15:29 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Görevli Görevli
Burak haklısın kardeşim kızlara hitap ediyor ama olsun ne yapalım...
Gidip alacağım en yakın zamanda Wink

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 15:58 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bizim taraflarda var mı???

yoshylal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 18:25 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Yeni Üye Yeni Üye
ben bu bilekliklerden 2 tane aldım grisini görmedim ama siyah ve pembe aldım ayrıca orda güzel çıkmış ama hepsi grubunun yüzü belli olmuyor pek ayrıca ben sadece 1 YTLYE aldım. Ayrıca kırtasiyeden aldım.

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 18:36 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Yalnız bu bilekliklerde orjinal değil.Kırtasiyede satılıyor hem,hemde fiyatından belli.Kesinlikle orjinal değil!

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi