Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 10:38 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben bulamadım ama bulsam da almam basit birşeye benziyor Rolling Eyes

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 21:53 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bende bulamadım Crying or Very sad ama orjinal değildir bencede

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 14:06 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Misafir
bencede

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 22:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
Biraz basit bir yapım olduğu için ucuz ve korsandır zaten. Hepsi ismini kullanarak para kazanmaya çalışıyorlar, aldanmaya gerek yok ! Orjinal Hepsi kırtasiye ürünleri & Hepsi çantaları vs. bizlere yeter. Gerek görüldüğünde HEPSİ, bunların orjinalini de çıkaracaktır. Idea Wink

CemreveGulsah
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 22:52 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Üye Üye
Bence de orjinal değil. Smile

izmitliEda41
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 23:04 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Üye Üye
Çok güzelmiş ya
nerden bulacağım acaba bulursam hemen almak istiyorum..

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 8, 2008 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ilk gördüğüm yerde alacağım

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 8, 2008 20:48 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar korsonlardan bahsediliyor ne alması Confused

jbid
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 12, 2008 17:48 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Üye Üye
korsansa hayatta almam ben orjinalini çıkarırlar yakında zaten o zaman alırız Very Happy

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 13, 2008 15:56 - Mesaj konusu: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bencede jbid

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 16, 2008 20:25 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben hiçbir yerde göremedim.Ne korsanını ne orjinalini.Bunun bile korsanını çıkarmışlar.Gerçekten çok büyük bir hırsızlık yapıyorlar,farkında değiller.

MUSTAFABURAK
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 8, 2008 15:14 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Üye Üye
süper miş yaaa...

Azeriqizi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 8, 2008 16:06 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Korsanı bile yok kardeşim!

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 10, 2008 12:19 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
Olsa ne yazar ki almayacaksınız ne de olsa Wink

hepsi08cns
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 27, 2008 12:43 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
inşallah orjinali çıkar Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
6. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi