Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!

limonseker17
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 14:44 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Üye Üye
Harika.Bulduğum an alacağım.

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
inşallah orjinali çıkarda alırız

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 18:11 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
Bu gerçek olsa İbo Show'da söylerlerdi bence...
O kadar şeyi söylediler... Wink

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bencede söylerlerdi ibo show da

sweetgamze13
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 21:06 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Üye Üye
burada bir mağazada geziyordum birde ne göreyim hepsi tişörtü ama çok basit bir şeydi üretim iyi değildi alamadım o yüzden

zeynoeren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 13:14 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar bu bileklik orjinal mı???

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 13:40 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
hayır orjinal değil...

ASIMELEKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 18, 2008 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ya bunlar pek orjinale benzememediği için almadım hem orjinal olsa hepsinin yüzü öyle çıkmazdı taklide benziyor bu konuda yani gerçek yada sahte konusunda bir fikri olan var mı Rolling Eyes

ayshepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 18, 2008 14:05 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Üye Üye
Evet bende kırtasiyede gördüm ama orjinal olmadığı almadım keşke orjinal olsa. Crying or Very sad Sad Confused

ASIMELEKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 18, 2008 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ayshepsi emin misin orjinal değil mi Confused

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Ağustos 18, 2008 19:34 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Biliyorum onlar orjinal olmuyor naylondan yapıyorlar

hilalnehir
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 12:49 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Yeni Üye Yeni Üye
acaba nerede bulabilirim fiyatı ne kadar hiç bir bilgi yazmamışlar ya of.

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 13:51 - Mesaj konusu: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben bir arkadaşımda gördüm çok güzel bende alacağım Laughing

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 14:16 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
Bende almak istiyorum..
Ama orjinal değil.. Sad

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 21:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
lütfen paralarımızı taklitlere harcamayalım...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi