| Yazar |
Mesaj |
| < |
| limonseker17 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 14:44 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Üye

|
| Harika.Bulduğum an alacağım. |
|
|
|
|
| cemreandyakkin |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| inşallah orjinali çıkarda alırız |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 18:11 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Takımdan

|
Bu gerçek olsa İbo Show'da söylerlerdi bence...
O kadar şeyi söylediler...  |
|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 19:43 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| bencede söylerlerdi ibo show da |
|
|
|
|
| sweetgamze13 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 21:06 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Üye

|
| burada bir mağazada geziyordum birde ne göreyim hepsi tişörtü ama çok basit bir şeydi üretim iyi değildi alamadım o yüzden |
|
|
|
|
| zeynoeren |
Tarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 13:14 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| arkadaşlar bu bileklik orjinal mı??? |
|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 7, 2008 13:40 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| ASIMELEKKK |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 18, 2008 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
ya bunlar pek orjinale benzememediği için almadım hem orjinal olsa hepsinin yüzü öyle çıkmazdı taklide benziyor bu konuda yani gerçek yada sahte konusunda bir fikri olan var mı  |
|
|
|
|
| ayshepsi |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 18, 2008 14:05 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Üye

|
Evet bende kırtasiyede gördüm ama orjinal olmadığı almadım keşke orjinal olsa.  |
|
|
|
|
| ASIMELEKKK |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 18, 2008 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
ayshepsi emin misin orjinal değil mi  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 18, 2008 19:34 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Biliyorum onlar orjinal olmuyor naylondan yapıyorlar |
|
|
|
|
| hilalnehir |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 12:49 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Yeni Üye

|
| acaba nerede bulabilirim fiyatı ne kadar hiç bir bilgi yazmamışlar ya of. |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 13:51 - Mesaj konusu: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben bir arkadaşımda gördüm çok güzel bende alacağım  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 14:16 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Takımdan

|
Bende almak istiyorum..
Ama orjinal değil..  |
|
|
|
|
| MiRaYyYcEmReEe |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 21:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| lütfen paralarımızı taklitlere harcamayalım... |
|
|
|
|
|
|