| Yazar |
Mesaj |
| < |
| SEDA987 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 14:38 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| kime katılıyor sun cemrefb1907 |
|
|
|
|
| gulcinciyimmm |
Tarih: Salı, Temmuz 8, 2008 12:58 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Alıntı: KRALCCC
Hayır bende Buse'ye katılıyorum.. Orjinal olan birşeyin resminin bende çekerim ve bulanık çıkabilir.. Sizin dediğinize göre bu her orjinal olan şeyin fotoğrafının düzgün çıktığı anlamına geliyor.. Çok garip bu fotoğrafı çeken kişiye bağlıdır.. Zaten orjinal olup olmadığını satın aldığımız yerlerde farkedebiliriz sanırım.. Ben orjinal olan bir malzeme görürsem alırım.. Hem Hepsi'min seti çıkmamışmıydı çantalar falan.. Onlardan bir parca olmadığı ne malum..
sana %100 katılıyorum canım |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Salı, Temmuz 8, 2008 14:05 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Takımdan

|
Ya ben alacaktım da, güzel bir şey değilmiş... Kimin kim olduğu bile belli değil... İleride orjinali çıkarsa alırız...  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Salı, Temmuz 8, 2008 14:27 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Takımdan

|
Ya bence de bulanık olması orjinal değil anlamına gelmez Ama orjinal değilse de almam  |
|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Salı, Temmuz 8, 2008 15:22 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Salı, Temmuz 8, 2008 16:28 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Takımdan

|
Bencede 1 ytl nedir ya bencede kesin orjinal değil boşverin almayın  |
|
|
|
|
| gulcinbengi |
Tarih: Salı, Temmuz 22, 2008 21:07 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Üye

|
ya oleeyyy!!!nerde bulabilirim acaba ??  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Salı, Temmuz 22, 2008 21:59 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 07:54 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| cemregulcindeli |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 12:05 - Mesaj konusu: bileklik |
|
|
Yeni Üye

|
Süper!!  |
|
|
|
|
| zeynoeren |
Tarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 11:28 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| arkadaşlar çok güzel bir bileklik benim acil almam lazım |
|
|
|
|
| hepsiciuclu |
Tarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 17:45 - Mesaj konusu: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bence de cansel,orjinali çıkınca alırsak daha iyi olur.Ama ne yalan söyleyeyim aslında güzel bir bileklikmiş. |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 17:59 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Takımdan

|
Aaa...
Değil mi kesin
Tüh  |
|
|
|
|
| cemrefb1907 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 14:12 - Mesaj konusu: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Yeni Üye

|
| Evet zaten kaliteli birşey olsa alınırdıda hepsinin blüzlerini,şapkasını elbisesini filan çıkarsınlar artık.Gerçi blüzler konserde bazen satılıyor ama olsun daha kaliteli şeyler satarlarsa hem alınır hemde kalitesi olmayanlar boşa gitmez. |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 14:32 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
inşallah orijinali çıkarda alırız.
efsanekral696 doğru söylüyorsun kimin kim olduğu belli deyil.  |
|
|
|
|
|
|