Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 14:38 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
kime katılıyor sun cemrefb1907

gulcinciyimmm
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 8, 2008 12:58 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
KRALCCC
Hayır bende Buse'ye katılıyorum.. Orjinal olan birşeyin resminin bende çekerim ve bulanık çıkabilir.. Sizin dediğinize göre bu her orjinal olan şeyin fotoğrafının düzgün çıktığı anlamına geliyor.. Çok garip bu fotoğrafı çeken kişiye bağlıdır.. Zaten orjinal olup olmadığını satın aldığımız yerlerde farkedebiliriz sanırım.. Ben orjinal olan bir malzeme görürsem alırım.. Hem Hepsi'min seti çıkmamışmıydı çantalar falan.. Onlardan bir parca olmadığı ne malum..

sana %100 katılıyorum canım

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 8, 2008 14:05 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
Ya ben alacaktım da, güzel bir şey değilmiş... Kimin kim olduğu bile belli değil... İleride orjinali çıkarsa alırız... Wink

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 8, 2008 14:27 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
Ya bence de bulanık olması orjinal değil anlamına gelmez Exclamation Ama orjinal değilse de almam Wink

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 8, 2008 15:22 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben bulamadım zaten

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 8, 2008 16:28 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
Bencede 1 ytl nedir ya bencede kesin orjinal değil boşverin almayın Wink

gulcinbengi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 21:07 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Üye Üye
ya oleeyyy!!!nerde bulabilirim acaba ?? Confused

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 22, 2008 21:59 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Orjinal değil Exclamation Exclamation Exclamation

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 07:54 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
orjinalı çıksın alalım

cemregulcindeli
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 23, 2008 12:05 - Mesaj konusu: bileklik
Yeni Üye Yeni Üye
Süper!! Very Happy Very Happy

zeynoeren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 11:28 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar çok güzel bir bileklik benim acil almam lazım

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 17:45 - Mesaj konusu: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence de cansel,orjinali çıkınca alırsak daha iyi olur.Ama ne yalan söyleyeyim aslında güzel bir bileklikmiş.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 24, 2008 17:59 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
Aaa...
Değil mi kesin Sad
Tüh Sad

cemrefb1907
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 14:12 - Mesaj konusu: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Yeni Üye Yeni Üye
Evet zaten kaliteli birşey olsa alınırdıda hepsinin blüzlerini,şapkasını elbisesini filan çıkarsınlar artık.Gerçi blüzler konserde bazen satılıyor ama olsun daha kaliteli şeyler satarlarsa hem alınır hemde kalitesi olmayanlar boşa gitmez.

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 6, 2008 14:32 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
inşallah orijinali çıkarda alırız.
efsanekral696 doğru söylüyorsun kimin kim olduğu belli deyil. Wink

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi