| Yazar |
Mesaj |
| < |
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 00:47 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Takımdan

|
Kimse bulanıklığa bağlamadı zaten...Bunların benzerlerinden vardı burada da ama orjinal olan bir şeyde kalite olur..Benim gördüklerim gibi fotoğraf ecüş bücüş yaa
Bir de orjinal olduğunu belirten bir etiket bandrol olur benim bildiğim üstünde...
Ben tahmin yürüttüm....Arkadaşlar da orjinal değilse demişler zaten...  |
|
|
|
|
| hepsicemre3 |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 10:10 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben de resmin belirgin olmaması derken eciş bücüşlüğünü kastetmiştim  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 10:53 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ben öyle bileklikler sevmiyorum hemen çıkıyor üstündeki yapışkanı ama orginal ise alırım |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 17:58 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Takımdan

|
Ben de sadece fikir yürüttüm...
Olabilir de olmayabilir de...
Hemen korsan gibi konuşmaya başlayınca herkes..
Gerçi çok da eski bir fotoğraf gerçi Herşeye Rağmen klibinden kalma...  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 22:46 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Kesin bir şey olmadığından bu konuyu uzatmayıp orjinale rastlarsam alırım diyorum..  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 23:01 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Zaten orjinal bu kadar ucuz olmaz.1 ytl imkansız yani.bijuteriden bir bilekliği 3,5 ytl den aşağı alamıyorsun.Orjinal yani marka olan birşeyin bu kadar olması imkansız. |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 23:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Takımdan

|
Hepsibocugu sana katılıyorum. orjinal bir ürünü 1 liraya almak imkansız. 5 liradan aşağı olmayacağını tahmin ediyorum.
Çok istiyorsak bir dergiden rica edelim,bize bir Hepsi bilekliği yapsın. . . . |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 23:43 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
Güzelmiş bu Harbiden bu daha iyi yani,hoş o da olacak ya yakında  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 20:48 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Takımdan

|
Alıntı: Çok istiyorsak bir dergiden rica edelim,bize bir Hepsi bilekliği yapsın. . . .
Heheeee
Koptum  |
|
|
|
|
| jbid |
Tarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Üye

|
| gerçektende süper acaba nerede satılıyor biliyorsanız yazarmısınız |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 10:24 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Takımdan

|
Evet bence de..  |
|
|
|
|
| gulchin2906 |
Tarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 12:48 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bence de kalitesiz gibi duruyor... almayı düşünmüyorum |
|
|
|
|
| SEDA987 |
Tarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 20:09 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Kıdemli Üye

|
| bence onun gerçeği çıkar bu korsan ve kalitesiz gibi duruyor ben almayı düşünmüyorum |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 10:21 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ! |
|
|
Takımdan

|
Gidip satıcıya sorunca karizma yerle bir oluyor..Ama ne yapalım, HEPSİ için karizmayı yerle bir edeceğiz . |
|
|
|
|
| cemrefb1907 |
Tarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 13:30 - Mesaj konusu: Hepsi Bileklikleri |
|
|
Yeni Üye

|
|
|