Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 00:47 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
Kimse bulanıklığa bağlamadı zaten...Bunların benzerlerinden vardı burada da ama orjinal olan bir şeyde kalite olur..Benim gördüklerim gibi fotoğraf ecüş bücüş yaa Confused
Bir de orjinal olduğunu belirten bir etiket bandrol olur benim bildiğim üstünde... Wink
Ben tahmin yürüttüm....Arkadaşlar da orjinal değilse demişler zaten... Wink

hepsicemre3
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 10:10 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben de resmin belirgin olmaması derken eciş bücüşlüğünü kastetmiştim Wink

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 10:53 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben öyle bileklikler sevmiyorum hemen çıkıyor üstündeki yapışkanı ama orginal ise alırım

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 17:58 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
Ben de sadece fikir yürüttüm...
Olabilir de olmayabilir de...
Hemen korsan gibi konuşmaya başlayınca herkes.. Laughing
Gerçi çok da eski bir fotoğraf gerçi Herşeye Rağmen klibinden kalma... Rolling Eyes

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 22:46 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kesin bir şey olmadığından bu konuyu uzatmayıp orjinale rastlarsam alırım diyorum.. Very Happy

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 23:01 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Zaten orjinal bu kadar ucuz olmaz.1 ytl imkansız yani.bijuteriden bir bilekliği 3,5 ytl den aşağı alamıyorsun.Orjinal yani marka olan birşeyin bu kadar olması imkansız.

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 23:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
Hepsibocugu sana katılıyorum. orjinal bir ürünü 1 liraya almak imkansız. 5 liradan aşağı olmayacağını tahmin ediyorum.
Çok istiyorsak bir dergiden rica edelim,bize bir Hepsi bilekliği yapsın. . . .Laughing

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 23:43 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Güzelmiş bu Laughing Harbiden bu daha iyi yani,hoş o da olacak ya yakında Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 20:48 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
Alıntı:
Çok istiyorsak bir dergiden rica edelim,bize bir Hepsi bilekliği yapsın. . . .

Heheeee Laughing Laughing
Koptum Laughing

jbid
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Üye Üye
gerçektende süper acaba nerede satılıyor biliyorsanız yazarmısınız

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 10:24 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
Evet bence de.. Laughing

gulchin2906
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 12:48 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence de kalitesiz gibi duruyor... almayı düşünmüyorum

SEDA987
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 20:09 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence onun gerçeği çıkar bu korsan ve kalitesiz gibi duruyor ben almayı düşünmüyorum

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 10:21 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
Gidip satıcıya sorunca karizma yerle bir oluyor..Ama ne yapalım, HEPSİ için karizmayı yerle bir edeceğiz Wink .

cemrefb1907
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 13:30 - Mesaj konusu: Hepsi Bileklikleri
Yeni Üye Yeni Üye
Bencede katılıyorum

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi