Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 18:42 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
Ne güzel ya... Laughing

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 21:11 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Oley ya hemen alırım evet Özgür kıskanın hep bize hitap ediyor Laughing

sincapsever
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Haziran 30, 2008 22:19 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
çok güzelya. 1 ytl ha. çok ucuzmuş 5 tane alırım ben örünce.

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 13:49 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
Evet orjinal değil bunlar da.. Confused Confused
Hepsi'mizin üzerinden para kazanmaya çalışıyorlar...Almayacağım ben...
Hepsi seviliyor diye Hepsimizin sevgisini sömürüyorlar bence... Confused
Hem zaten fotoğraf falan da bulanık gibi yani bellii... Wink

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 14:04 - Mesaj konusu: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bencede HEPSISWEET doğru söyledin bende almayacağım hem alıpta hepsiyi üzemem arkadaşlar almayın bence! Wink

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 14:47 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Üye Üye
Evet almayın arkadaşlar orjinal değil.

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 15:25 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Görevli Görevli
Evet Beyzosh'um ya haklısın aslında.. Very Happy
Yok ya bende almıcam vazgeçtim.. Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet birde o var almam ben ya

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 16:15 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Evet orjinal değil bunlar da..
Hepsi'mizin üzerinden para kazanmaya çalışıyorlar...Almayacağım ben...
Hepsi seviliyor diye Hepsimizin sevgisini sömürüyorlar bence...
Hem zaten fotoğraf falan da bulanık gibi yani bellii...

Aynen Beyza...

hepsicemre3
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 18:26 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben de almayacağım zaten de bulamadım

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 19:58 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Almayı deli gibi istiyorum ama almayacağım... Laughing

sincapsever
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 20:07 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
orjinal değilse bende almayacağım. herşeyin korsanına HAYIR.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 21:46 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Takımdan Takımdan
Korsan olabilir tabi ama öyle olduğunu nerden çıkarttınız ki bir anda Laughing

hepsicemre3
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 22:00 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
1 ytl olmasından ve bence bu tarzda orjinal olan birşey kırtasiyede satılmaz bana öyle geldi ve bence orjinal olsaydı resim daha belirgin felan olurdu Wink

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 1, 2008 23:09 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ'NİN BİLEKLİĞİ ÇIKMIŞ!
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hayır bende Buse'ye katılıyorum.. Orjinal olan birşeyin resminin bende çekerim ve bulanık çıkabilir.. Sizin dediğinize göre bu her orjinal olan şeyin fotoğrafının düzgün çıktığı anlamına geliyor.. Confused Çok garip bu fotoğrafı çeken kişiye bağlıdır.. Zaten orjinal olup olmadığını satın aldığımız yerlerde farkedebiliriz sanırım.. Ben orjinal olan bir malzeme görürsem alırım.. Hem Hepsi'min seti çıkmamışmıydı çantalar falan.. Onlardan bir parca olmadığı ne malum.. Question

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
2. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi