Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi'nin anlamlı Gözleri

Hangisinin gözleri daha anlamlı

a-)Eren  
26%
  [ 93 ]  26%

b-)Yasemin  
29%
  [ 102 ]  29%

c-)Cemre  
33%
  [ 115 ]  33%

d-)Gülçin  
10%
  [ 36 ]  10%

Toplam Oylar : 346
petrix
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
bence cemre veya gülçin ama ben gülçine oy verdim
Very Happy

YoshyciKizzz
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri
Yeni Üye Yeni Üye
yaseminimin Smile

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 19:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence Eren ve Cemre..Ama Cemre'nin bakışları daha güzel..Çünkü Cemre'nin gözleri güzel!...(Maşallah diyelim de nazar değmesin...) Very Happy Very Happy

neslimm
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 7, 2007 12:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri
Üye Üye
yaseminin bakışları beni çok etkiliyor

hepsitepsipepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 7, 2007 12:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri
Yeni Üye Yeni Üye
bence eren

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri
Görevli Görevli
cimcimedilan demiş ki:
Bence Eren ve Cemre..Ama Cemre'nin bakışları daha güzel..Çünkü Cemre'nin gözleri güzel!...(Maşallah diyelim de nazar değmesin...) Very Happy Very Happy

aynen katılıyorum cemrenin gözleri daha güzel

gruphepsiselen
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 11, 2007 11:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri
Yeni Üye Yeni Üye
cemre ve eren. cemrenin bakışları da erenin bakışlarıda çok güzel kararsız kaldım ben ya! Cool Rolling Eyes Shocked

HEpSiCaDiSii
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 00:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri
Yeni Üye Yeni Üye
Bence gözleri en güzel olan ve tabi ki en anlamlı bakan YASEMİN duman gözlü prenses Very Happy

balbay
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 10:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri
Üye Üye
hepsi

erenkolik92
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 10:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri
Üye Üye
hiç düşünmeden EREN diyorum belki onu çok sevdiğim için bana öyle geliyodur ama EREN diyorum Very Happy

21burak
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 11:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri
Yeni Üye Yeni Üye
erennnn

yoshy52
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 11:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri
Yeni Üye Yeni Üye
hepsinin gözleride anlamlı bu ankete hepsi diye bir şık daha eklenmeliydi

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri
Takımdan Takımdan
EREN eren EREN eren EREN...........

cemrelifcemree
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri
Üye Üye
tabikide cemre mimikleri olsun bakışları olsun konuşması olsun kesinlikle cemre Wink

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 28, 2007 22:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri
Görevli Görevli
Bence Yasemin. Yasemin'in bence herşeyi güzel.

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
4. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi