| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Hepsi'nin anlamlı Gözleri |
Hangisinin gözleri daha anlamlı
| a-)Eren |
| [ 93 ] 26% |
| |
| b-)Yasemin |
| [ 102 ] 29% |
| |
| c-)Cemre |
| [ 115 ] 33% |
| |
| d-)Gülçin |
| [ 36 ] 10% |
| |
Toplam Oylar : 346 |
|
| petrix |
Tarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
bence cemre veya gülçin ama ben gülçine oy verdim
 |
|
|
|
|
| YoshyciKizzz |
Tarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 19:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri |
|
|
Yeni Üye

|
yaseminimin  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Perşembe, Eylül 6, 2007 19:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bence Eren ve Cemre..Ama Cemre'nin bakışları daha güzel..Çünkü Cemre'nin gözleri güzel!...(Maşallah diyelim de nazar değmesin...)  |
|
|
|
|
| neslimm |
Tarih: Cuma, Eylül 7, 2007 12:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri |
|
|
Üye

|
| yaseminin bakışları beni çok etkiliyor |
|
|
|
|
| hepsitepsipepsi |
Tarih: Cuma, Eylül 7, 2007 12:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 16:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri |
|
|
Görevli

|
cimcimedilan demiş ki: Bence Eren ve Cemre..Ama Cemre'nin bakışları daha güzel..Çünkü Cemre'nin gözleri güzel!...(Maşallah diyelim de nazar değmesin...) 
aynen katılıyorum cemrenin gözleri daha güzel |
|
|
|
|
| gruphepsiselen |
Tarih: Salı, Eylül 11, 2007 11:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri |
|
|
Yeni Üye

|
cemre ve eren. cemrenin bakışları da erenin bakışlarıda çok güzel kararsız kaldım ben ya!  |
|
|
|
|
| HEpSiCaDiSii |
Tarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 00:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri |
|
|
Yeni Üye

|
Bence gözleri en güzel olan ve tabi ki en anlamlı bakan YASEMİN duman gözlü prenses  |
|
|
|
|
| balbay |
Tarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 10:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri |
|
|
Üye

|
|
|
|
| erenkolik92 |
Tarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 10:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri |
|
|
Üye

|
hiç düşünmeden EREN diyorum belki onu çok sevdiğim için bana öyle geliyodur ama EREN diyorum  |
|
|
|
|
| 21burak |
Tarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 11:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| yoshy52 |
Tarih: Çarşamba, Eylül 12, 2007 11:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri |
|
|
Yeni Üye

|
| hepsinin gözleride anlamlı bu ankete hepsi diye bir şık daha eklenmeliydi |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Perşembe, Eylül 13, 2007 16:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri |
|
|
Takımdan

|
| EREN eren EREN eren EREN........... |
|
|
|
|
| cemrelifcemree |
Tarih: Cuma, Eylül 28, 2007 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri |
|
|
Üye

|
tabikide cemre mimikleri olsun bakışları olsun konuşması olsun kesinlikle cemre |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cuma, Eylül 28, 2007 22:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'nin anlamlı Gözleri |
|
|
Görevli

|
| Bence Yasemin. Yasemin'in bence herşeyi güzel. |
|
|
|
|
|
|