| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız |
| Sameren |
Tarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 20:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Yeni Üye

|
Bende birçok kez konserlerine gittim mütiş bir atmosfer var  |
|
|
|
|
| ufuky |
Tarih: Salı, Aralık 18, 2007 11:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
ne yazık hiç anım yok  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Aralık 21, 2007 09:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
bu arada benim de bir anım var anlatayım:
annem dışarıda alışveriş yapıyordu arkadaşıylar beraber (biz de o sırada Antalya'dayız...)
ben evdeydim ama annemin işi uzun sürecekmiş arkadaşının da eve gitmesi gerekiyormuş ben de annemin yanına gideceğim işte...
taktım MP3'ü çıktım yola...
HEPSİ'mi dinliyorum tabiiki de...
ben yolda yürüyorum ama gözüm hiçbirşeyi görmüyor gittim annemin yanına, sonra arkadaşıma falan...
ama annemi bulana kadar bayağı bir zaman kaybettim tabi...
ara ara...(bu arada da ben annemin tam olarak nerde olduğunu da bilmiyorum yer olarak biliyorum ama...)
neyse...
sonradan öğrendim ben yolda annemin yanına giderken annemin arkadaşı da geri dönüyormuş taksiyle...
yolda beni görmüş ama ben benlikten çıkmışım yani...
ellerimi falan döndürüyor şarkı söylüyormuşum...(ben görmedim tabi onları...)
kadın taksiyi bana annemin nerede olduğunu söylemek amacıyla yolun ortasında durdurmuş (aramızda mesafe var) koşmuş biraz seslenmiş bana falan ama bende tık yok...
sonra kadın bana yaklaşmak üzere adım atarken taksici kızmış kadın da binmek zorunda kalmış...
arkadaşlar ben bunu cidden yaşadım...
bu sonradan öğrendiğim ve kendimi kaybettiğim bölümden benim de haberim yoktu...
annemin arkadaşı söyledi bana...
ve bu da HEPSİ'min ne kadar güzel şarkı yaptığının iyi bir örneği sanırım  |
En son hepsicemrebuse tarafından Cuma, Aralık 21, 2007 20:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Cuma, Aralık 21, 2007 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Süper canım paylaşım için teşekkürler |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Aralık 22, 2007 11:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
bişey değil canım....
bir anım daha var onu da paylaşayım...
şimdi yazın biz Bodrum'dayız...
babaannem büyükbabam ve ben...
günlerimiz eğlenceli geçiyor...
sabah kalkar kalkmaz Türkçe müzik kanalanı açıyor akşam kapatıyorum...
(tabi HEPSİ'm için... ve tamam, HEPSİ'm çıktıktan sonra en fazla 1-1,5 saat başka bir kanala geçilebiliyor )
büyükbabam dışarıda, babaannem yukarı katta ve ben de aşağıda televizyonun karşısına oturmuş, önümde bulmaca, onu çözüyorum...
birden "DIM" sesi, KOSKOCA BİR ÇIĞLIK, TELEVİZYON SESİNİN SONUNA KADAR AÇILMASI ve YUKARIDAN TELAŞLA İNEN BİR KADININ AYAK SESLERİ duyuldu...
sonuç;
ben + HEPSİ'min 'aşk sakızı' klibinin buluşması...
babaannem çok korkmuştu...
bu olay 2 gün daha devam etti tabii babaannemin tepkileri her seferinde biraz daha azaldı...
3. gün ise babaannem "yine mi HEPSİ'n başladı " dedi...
bir yandan da gülüyor kadın...
ama ben acayip mutluyum...  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 14:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
bugün arkadaşımla yolda gidiyorum...
çarşıdayız ben de bir yandan mesaj çekiyorum...
mesajı çektim kafamı bi kaldırdım...
daha beynim bile ne olduğunu anlamadan ben çığlık atıp koşmaya başladım...
nedeni ise HEPSİ'min İzmir'deki konserinin afişiydi...
ama nasıl mutlu oldum çok güzeldi yaa...
insanlar bana bakıyor garip garip...
arkadaşım da şoka girdi...
ama ben acayip beğendim...
yarın gideceğim isteyeceğim afişlerden inşallah verirler...  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 15:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Görevli

|
Babaannen iyi bile panik yapmış.
Ben olsam o sesten herhalde komaya girerdim...
Ayrıca Buse; keşke burda bi afiş görsemde bende bağırsam...
Ama yok burda kahretsin yok görmedim ben hiç...  |
|
|
|
|
| erme |
Tarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 15:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Üye

|
benim de olmadı .  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 20:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
Valla haklı kadın korkmakta....
Okulda Hepsi diyorlar...Yani işte, testte kaç doğrun var, hepsi doğru gibi....ben de öyle bir etki yaratmış ki Hepsi, kim Hepsi dedi diye dönüp, bir çığlıkla bakıorum...Ay Naz yuh yani diyorlar bana...E haklılar
Bir de Kardeşim var, daha 1 ay önce 1 yaşına girdi....13 aylık oluyor bir bakıma...Neyse işte, ben izlediğim için çocuk alışmış, Aşk Sakızı ve Kalpsizsin' in kliplerini, bir de Kardelen Ayşe reklamını gözünü kırpmadan izliyor....Duyduğu anda ne yapsa bırakıyor, yanıma geliyor....Ben de çocuk aynı şarkılara takılı kalmasın diye artık klibi açıyorum, sesini kısıyorum. Diğer şarkılardan birini da winamptan açıp dinletiyorum...Örnek: Kardeşim Aşk Sakızı' nı izliyor ancak arka plan da Mum çalıyor  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 21:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Görevli

|
Hehe hepinizinkide çok güzelmiş..  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 21:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
afişi verirlerse 4-5 tane alırım veririm size merak etmeyin...
ayrıca bir anım daha var...
şimdi ben yine bu babaannemlerin bizde olduğu günlerde maalesef orta kulak iltihabı geçirdim...
baya kötüydüm...
gece uyuyamıyordum falan...
en sonunda ilaçların dozunu artıkdık ve ben Cem'in programını izlerken uyuyakaldım...
sabah erkenden uyandım (7:30) ve yine Türkçe müzik kanalını
açtım...(hiç unutmuyorum pazartesi günüydü...)
o sırada telefonum çaldı...
annem arıyor(annem İzmir'de ben Bodrum'dayım...) annemle konuşuyorum ve annemla rahatsızlığımdan dolayı önceki günlerde konuşamadığım için annem merak ediyor beni o gün de ilaçların sayesinde iyiyim...
birden tekrar bir 'DIM' sesi ve sabah sabah yine bir çığlık duyuldu...
o sırada da evde 5 kişi uyuyor...
annem de telefonda "n'oldu ?? Buse ?? noldu ?? Buse iyimisin ??" diyo
ben de televizyona bakıyorum şaşkınlık içinde çünkü tv de aşk sakızı'nın sesi var ama başka bir görüntü...
şaşırdım tabi...
bir baktım meğer aşk sakızının kulis arkasıymış
annem de hala bana bağırıyor "Buse iyimisin ??" diye...
ben anneme "anne HEPSİ'm çıktı ben seni sonra ararım" dedim...
annem de (tam olarak duymadığım için) "oh...(kulağımla ilgili bişey olmadığı için) ve bu kızın HEPSİ'si...( ) "sesi duyuluyordu...
tabi sonra noldu ??
evde uyuyan 5 kişi de çığlığım üzerine aşağı indi sabahın 7:30'unda...
benim yüzümde de sırıtma var...
aşağı inenler "Buse sen hasta değilmisin? neden tv'nin başındasın?? neden yatmıyosun ??" falan dediler...  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 23:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
Hepsi de süpermiş Buse özellikle sonuncusu  |
|
|
|
|
| GulciNz |
Tarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 23:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
Buse koptum gülmekten yaa, helal olsun  |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cumartesi, Aralık 29, 2007 23:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Buse ne diyim bilemiyorum.. |
|
|
|
|
| hepsilion33 |
Tarih: Pazar, Aralık 30, 2007 09:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
öyle çok önemli bi anım yok ama gülçine bir kere mektup yazmıştım stardıum şirketine yollamıştım  |
|
|
|
|
|
|