Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Aralık 5, 2007 21:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Didim 40 derece partisine gittim büyük bir hevesle....1,5-2 saat yol gittim...Tam vardık ben konser alanında uçuyorum ama o da ne sahneye Kenan Doğulu çıktı... Confused Crying or Very sad
Hepsi erken çıkmış sahneye nasıl ağladım ama anlatamam...Ben Kenan Doğuluyu izlerken gözlerimden yaşlar süzülüyor...Bir ara of yaa diyerek kafamı kaldırıyorum ve o anda 4 güzeller güzeli kız Kenan Doğulunun yanına geliyor...Esmer olan benim aşkım diyorum...Aaa Sarışın olan Gülçinin bebişim diyorum...Ayyy Yaseminimbir tanem diyorum ve Aaaa Ereniimm diye düşünüyorum...Tüm gücümle Hepsiiii diye bağırıyorum...Bağırış çığrışlarla Kenan Doğulu ve Hepsinin Kime ne? düetine eşlik ediyorum...Çığlık da atıyorum da tabi...Cemree! Ereen!Yoshyy! Gülçiin!! diye falan bağırıyorum...Sonra gözlerimden gülerken yaşlar süzülüyor... Smile Crying or Very sad
Sonra şarkı bitiyor...
Kenan Doğulu;
Hepsi için alkış ve gürültü istiyoruumm diyor... Smile
Ben çığrışıyorum Hepsiii diye ve çığlıklarım.... Very Happy
Sonra Yoshym o tatlı sesiyle
Teşekkür ederiz...Teşekkürler! diyor...
Ben bu kez de Yoshyyy!Yasemin diye bağrışıyorum... Very Happy
Sonra rüya mı acaba dediğim anım sona eriyor... Smile Meleklerim sahneden iniyorlar... Crying or Very sad
Sadece anı olarak video kalıyor elimde... Crying or Very sad
He bir de özel bir anım var ama özel işte... Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 17:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
süper ya...
ay Beyza nasıl bir tebessümle okudum anlatamam ya...
çok güzel...
Laughing

yasemin91
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 18:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
aynen yaa Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 7, 2007 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
geçen gün boş derste acil bir ödevi yetiştirmeye çalışıyorum...
arkadaşlarım da takmış kulaklığı müzik dinliyorlar...
bi baktım "hayat herkesi..." diye söylemeye başladılar...
ben de kafamı hemen kaldırıp baktım (nasıl baktıysam artık)arkadaşlarım da kahkahalarla gülmeye başladılar...
sonra ben de hemen koştum, gittim yanlarına birlikte dinledik... Laughing

bugün de derste sıkıntıdan patlayacağız (ders boş falan değil)
bir baktım yan taraftan 'herşeye rağmen'i söylemeye başladılar...
ben de eşlik ediyorum birlikte söylüyoruz (ben çok mutluyum tabi)...
hocaya bir baktım bize garip ve sinirli bir şekilde bakıyor...
biz de susmak zorunda kaldık maalesef... Embarassed

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Aralık 14, 2007 18:01 - Mesaj konusu: aahh ahh
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
keşke benimde bir anım olsaydı daha hiç konserine gidemedim ama gitmeyi çok istiyorum... Crying or Very sad Confused Sad

burakbeckham
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 09:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Yeni Üye Yeni Üye
ben şanslıyım ablamın okulu istanbul'da ünüversite okuyor izin verirseniz adını veremiyeceğim orada grup hepsi ile aynı sınıftaymış hatta en iyi arkadaşı da gülçin miş bir defa bize geldiler ben heyecandan ölecektim imza verdiler biraz şarkı söylediler cemre dizidekinin aynısıymış çok zorlu biri.

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 13:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Ben konseri okulda kimseye söylemedim...Msn de falan soranlara kuzenimin doğum günü de, şehir dışında ne zamandır görmedim diyorum..... Laughing Hal böyle olunca da, arkadaşlarım "Naz, özüne dön yavrukurt. Sen eskiden böyle değildin. Özüne dön bebişim...." Diyorlar bana Laughing

ufukhepsirap
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 15:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
benim hiç olmadıııııı Crying or Very sad

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 18:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Alıntı:
süper ya...
ay Beyza nasıl bir tebessümle okudum anlatamam ya...
çok güzel...

İnşallah daha iyilerini de yaşarsın canım benim... Smile

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
İnşallah daha iyilerini "9 Şubat' ta" birlikte yaşarız.... Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 23:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Beyza'cım ve Naz'cım ikinize de koskocaman teşekkür... Laughing
inşallah Naz'cım hep beraber... Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 16, 2007 23:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
beraber gittiğimizde o şansı umarım biz de HEP BERABER yaşarız ama ben bugün çorapçıya gittim orada penti'nin çorabına bakıyordum Laughing
işte 'HEPSİ'm pentinin reklamını yapmıştı' dedim kadın da ben Antalya'da gördün tanıştım onlarlar falan dedi...
umarım biz de o şansı elde ederiz.... Laughing

cemrembitanem
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 16, 2007 23:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
inşallah ya inşallah

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Aralık 16, 2007 23:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Gerçekten size mi geldiler Shocked
İnanmam Surprised

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 01:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
ben de inanmam Laughing
Eğer doğruysa;
bize de gelsinleeeer, kendi evlerinden daha rahat olurlar valla Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
3. sayfa (Toplam 114 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4 ... 112, 113, 114  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi