| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız |
| HEPSISWEET |
Tarih: Çarşamba, Aralık 5, 2007 21:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Görevli

|
Didim 40 derece partisine gittim büyük bir hevesle....1,5-2 saat yol gittim...Tam vardık ben konser alanında uçuyorum ama o da ne sahneye Kenan Doğulu çıktı...
Hepsi erken çıkmış sahneye nasıl ağladım ama anlatamam...Ben Kenan Doğuluyu izlerken gözlerimden yaşlar süzülüyor...Bir ara of yaa diyerek kafamı kaldırıyorum ve o anda 4 güzeller güzeli kız Kenan Doğulunun yanına geliyor...Esmer olan benim aşkım diyorum...Aaa Sarışın olan Gülçinin bebişim diyorum...Ayyy Yaseminimbir tanem diyorum ve Aaaa Ereniimm diye düşünüyorum...Tüm gücümle Hepsiiii diye bağırıyorum...Bağırış çığrışlarla Kenan Doğulu ve Hepsinin Kime ne? düetine eşlik ediyorum...Çığlık da atıyorum da tabi...Cemree! Ereen!Yoshyy! Gülçiin!! diye falan bağırıyorum...Sonra gözlerimden gülerken yaşlar süzülüyor...
Sonra şarkı bitiyor...
Kenan Doğulu;
Hepsi için alkış ve gürültü istiyoruumm diyor...
Ben çığrışıyorum Hepsiii diye ve çığlıklarım....
Sonra Yoshym o tatlı sesiyle
Teşekkür ederiz...Teşekkürler! diyor...
Ben bu kez de Yoshyyy!Yasemin diye bağrışıyorum...
Sonra rüya mı acaba dediğim anım sona eriyor... Meleklerim sahneden iniyorlar...
Sadece anı olarak video kalıyor elimde...
He bir de özel bir anım var ama özel işte...  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 17:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
süper ya...
ay Beyza nasıl bir tebessümle okudum anlatamam ya...
çok güzel...
 |
|
|
|
|
| yasemin91 |
Tarih: Perşembe, Aralık 6, 2007 18:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
aynen yaa  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cuma, Aralık 7, 2007 17:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
geçen gün boş derste acil bir ödevi yetiştirmeye çalışıyorum...
arkadaşlarım da takmış kulaklığı müzik dinliyorlar...
bi baktım "hayat herkesi..." diye söylemeye başladılar...
ben de kafamı hemen kaldırıp baktım (nasıl baktıysam artık)arkadaşlarım da kahkahalarla gülmeye başladılar...
sonra ben de hemen koştum, gittim yanlarına birlikte dinledik...
bugün de derste sıkıntıdan patlayacağız (ders boş falan değil)
bir baktım yan taraftan 'herşeye rağmen'i söylemeye başladılar...
ben de eşlik ediyorum birlikte söylüyoruz (ben çok mutluyum tabi)...
hocaya bir baktım bize garip ve sinirli bir şekilde bakıyor...
biz de susmak zorunda kaldık maalesef...  |
|
|
|
|
| gizem1556 |
Tarih: Cuma, Aralık 14, 2007 18:01 - Mesaj konusu: aahh ahh |
|
|
Kıdemli Üye

|
keşke benimde bir anım olsaydı daha hiç konserine gidemedim ama gitmeyi çok istiyorum...  |
|
|
|
|
| burakbeckham |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 09:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Yeni Üye

|
| ben şanslıyım ablamın okulu istanbul'da ünüversite okuyor izin verirseniz adını veremiyeceğim orada grup hepsi ile aynı sınıftaymış hatta en iyi arkadaşı da gülçin miş bir defa bize geldiler ben heyecandan ölecektim imza verdiler biraz şarkı söylediler cemre dizidekinin aynısıymış çok zorlu biri. |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 13:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
Ben konseri okulda kimseye söylemedim...Msn de falan soranlara kuzenimin doğum günü de, şehir dışında ne zamandır görmedim diyorum..... Hal böyle olunca da, arkadaşlarım "Naz, özüne dön yavrukurt. Sen eskiden böyle değildin. Özüne dön bebişim...." Diyorlar bana  |
|
|
|
|
| ufukhepsirap |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 15:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
benim hiç olmadıııııı  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 18:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Görevli

|
Alıntı: süper ya...
ay Beyza nasıl bir tebessümle okudum anlatamam ya...
çok güzel...
İnşallah daha iyilerini de yaşarsın canım benim...  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 20:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
İnşallah daha iyilerini "9 Şubat' ta" birlikte yaşarız....  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Aralık 15, 2007 23:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
Beyza'cım ve Naz'cım ikinize de koskocaman teşekkür...
inşallah Naz'cım hep beraber...  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Aralık 16, 2007 23:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
beraber gittiğimizde o şansı umarım biz de HEP BERABER yaşarız ama ben bugün çorapçıya gittim orada penti'nin çorabına bakıyordum
işte 'HEPSİ'm pentinin reklamını yapmıştı' dedim kadın da ben Antalya'da gördün tanıştım onlarlar falan dedi...
umarım biz de o şansı elde ederiz....  |
|
|
|
|
| cemrembitanem |
Tarih: Pazar, Aralık 16, 2007 23:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Pazar, Aralık 16, 2007 23:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
Gerçekten size mi geldiler
İnanmam  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 17, 2007 01:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
ben de inanmam
Eğer doğruysa;
bize de gelsinleeeer, kendi evlerinden daha rahat olurlar valla  |
|
|
|
|
|