Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 11, 2008 10:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
helal be ne biçim kapak yapmışsın canım kimin kankası ya Very Happy

ASIMELEKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 11, 2008 11:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepsicigirl95 süpermiş anın Razz

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 18, 2008 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bencede. Laughing

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ekim 18, 2008 20:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Laughing Selin anın süpermiş ya!Hele birde erkek. Laughing
Vay anasını ya!... Laughing

MySteryGulcin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 21, 2008 10:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Üye Üye
Kesinlikle katılıyorum sana Sedacımm Very Happy

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ekim 21, 2008 13:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Harikaymış adaşımVery Happy
Bana bu aralar şöyle bir şey oluyor mesela kitap, gazete okurken "Hepsi" yazıyor şu çokluk anlamını bildiren hepsi; aklımdan bir anda Hepsi Grubunu tanıdığım ilk anlar videolar bu site fotoğraflar geliyor neden oluyor anlamıyorum bir an çıldırdığımı düşünüyorum ama sonra geçiyor Razz Very Happy

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 23, 2008 12:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sanırım 88. sayfaydı.Orada Sümbül ile Nur'un anıları var,çok beğendim çok güzeller. Laughing

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ekim 23, 2008 19:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Laughing Selin anın süpermiş ya!Hele birde erkek. Laughing
Vay anasını ya!... Laughing

Beğenmenize sevindim Smile

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 1, 2008 19:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Evde bilgisayar oynuyorum..
Televizyonda da Powertürk açık...
Bir anda Aşk Herşeyi Affeder Mi? başladı.
"Klip mi çıktı,aaa klip ne zaman çıktı.." diye hemen salona koştum. Smile
Çok rağbet gören bir şarkı olduğu için klip hazırlamışlar..
Bende ne sandım yaa.. Very Happy

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 2, 2008 08:56 - Mesaj konusu: Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?”
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet Hazal biliyorum.''Hepsinin 2. klibi “Aşk herşeyi affeder mi?” konusunda da rot adresi yollamıştı.Başka yani haberi olup izlemek isteyenler varsa oradan yararlanabilir.

CeMrE98CeMrE
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 8, 2008 23:22 - Mesaj konusu: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar benim baya bir oldu hemde ilk konsere gittiğimde çok müthişti...

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Kasım 9, 2008 09:14 - Mesaj konusu: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Harikaymış adaşım
Bana bu aralar şöyle bir şey oluyor mesela kitap, gazete okurken "Hepsi" yazıyor şu çokluk anlamını bildiren hepsi; aklımdan bir anda Hepsi Grubunu tanıdığım ilk anlar videolar bu site fotoğraflar geliyor neden oluyor anlamıyorum bir an çıldırdığımı düşünüyorum ama sonra geçiyor

İlginç bana da bazen oluyor ama az sıklıkla neden oluyor anlamıyorum... Rolling Eyes

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Kasım 22, 2008 13:39 - Mesaj konusu: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Odamı temizliyordum.Bir yandan da Grup Hepsi şarkıları dinliyordum.Resmen coştum kendimi kaybettim.Tam o anda odaya bir kız girdi galiba misafirdi.Beni görünce ilk olorak şasırdı sonra da bana katıldı.Birlikte güzelce dans ettik.Galiba o da Grup Hepsi'yi seviyordu.Utandım ama sonra güzelce eğlendik... Laughing

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Kasım 24, 2008 20:10 - Mesaj konusu: Hepsi'li anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
B:Ben A:Annem Ab:Ablam

Bu sitedeyken 2. klip Hep Bana şarkısı olduğunu duyunca yerimden fırladım.Bir bağıdım.
A:Kızım ne oldu ödümü patlatın!
B:Yok birşey anne Grup Hepsi'nin 2. klibi Hep Bana olacakmış.
O anda ablam duyar ve;
Ab:Ne gerçekten mi?Ooo harika bir haber...
Sonra başladık ablamla birlikte Hep Bana şarkısını söylemeye...(Annem de biliyor şarkıyı)Annem de söyledi...Öylece söyledik şarkıyı...

hepsi08cns
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Kasım 27, 2008 16:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel anılar var Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
123. sayfa (Toplam 124 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 122, 123, 124  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi