Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 30, 2008 21:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Buse çok güzel Wink
iyi yapmışsın Very Happy

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 09:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Buse çok güzelmiş.... Laughing Laughing

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 11:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Ya benimki tam olarak anı değil ama yazmak istiyorum yinede..
Yoğun 'HEPSİ'm fanlığımı sınıftaki kız arkadaşlarım biliyor Very Happy
Yani onlara 'HEPSİ' dendiğinde akla hemen ben geliyorum,o derece yani.. Laughing
Geçenlerde Hepsi'm 'Ağız Tadıyla' programına çıktığında telefonuma tam 4 tane mesaj geldi..
'İly çabuk atv'yi aç!'
'Aa senin kızlar programa çıkmış aç hemen!!'
'İly ağız tadıyla programında HEPSİn var'...
Gibi gibi.. Very Happy
Ama o kadar hoşuma gidiyor ki Embarassed Laughing
Bugün 1 mesaj daha..
'Hepsi'nin 11 ekimde konseri varmış izmirde!!!!' Cool
...

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 13:38 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Misafir
yaa bu duyguyu biliyorum süper oluyor.çünkü bende aynı şeyleri yaşıyorum sürekli Wink Very Happy

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 13:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Evet güzel bir duygu... Laughing Laughing

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 15:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
buse çok komikmiş Laughing Laughing

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 15:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Evet güzel bir duygu...

aynen çok süper bir duygu Laughing Laughing

dreamlive
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 15:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Üye Üye
Desene cepte haber... (darkangell) Very Happy

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 19:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ay o kız ne gıcıkmış Buse yaa!Çak tokatı otursun yerine. Very Happy Şaka tabi...

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ekim 1, 2008 20:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Valla ya Laughing
İly aynen valla bana da oluyor sürekli Laughing
Mert diye bir arkadaşım var, dershaneye giderken karşılaştık otobüste, afişi gördü otobüsteyken, "Aaaa.. 'HEPSİ' konserii!!" dedi, ben "Evet, biliyorum Laughing "
Sonra Elif dershanede koşa koşa geldi, "Buseeeeee!!! 'HEPSİ' konseri vaaaaarrr!!" diye geldi Laughing
Ben yine "Evet, biliyorum Laughing " dedim..
Arkadaşım "Hadi yaa Sad Ben de o kadar büyük hevesle geldim yaa" dedi Laughing
Sonra 2 kişi daha söyledi falan Laughing
Komik oluyor baya ya Laughing
İnsanın da hoşuna gidiyor tabi Laughing

Azeriqizi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 13:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Hepsiyi sevdiğimi herkes biliyor ve bu yüzden artık onlar da hepsi fanı Surprised

lili93
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 14:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Üye Üye
bizim her anımız Hepsiyle dolu

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 16:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Anılar güzel Laughing Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 16:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Anılar süper! Smile

ASIMELEKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ekim 3, 2008 21:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
geçen gün abimle taksime gittik bir yerde oturduk abimin arkadaşları geldi muhabbetleri koyu (sözde beni gezdiriyor Very Happy )neyse dedimki rahatsız etmeyeyim biraz mekanda dolaşmaya çıktım sonra bir odaya girdim birde ne göreyim hepsi'min pardon hepsi'mizin resimleri aynı mekana onlarda gelmiş daha önce ay nasıl sevinim hemen bir sorumlunun yanına gittim nerede oturduklarını sordum yani hangi masa şansa onlarda o masayı hepsi oturduktan sonra girişe süs olarak koymuşlar adam başta oturamassın dedi ama üzerinde kızların etkili silahı çenemi kullanınca bide çok istediğimi görünce izin verdi hepsinin oturduğu sandelyelere teker teker saatlarce oturdum sandalyenin heryerine dokunmuşumdur herhalde onların el izi var diye zorla sokulduğum mekandan saatler sonra zorla çıkarıldım şimdi haftada 1 kez arıyorum hepsi geldimi gelecek mi diye fakat henüz olumlu bir sonuç yok Confused

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
121. sayfa (Toplam 124 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 120, 121, 122, 123, 124  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi