Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 23, 2008 19:15 - Mesaj konusu: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Eğer yanlış birşey söylediysem çok özür dilerim. Sad

GHepsiErenFan
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 23, 2008 21:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Üye Üye
özür dilencek bir durum yok'ki fato61 asıl ben özür dilerim Wink Razz

anıya gelince keşke olsa nerde o günler birkerecik'de olsun görsem hepsimi keşkeee Sad

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 25, 2008 15:08 - Mesaj konusu: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İnşallah bir gün görürsün GHepsiErenFan Wink

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 28, 2008 16:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Anılar çok hoş. Wink Benimde var ama yazamıyorum. Confused

eroSeda
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 13:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben de Hepsi'li bir anımı anlatacağım.Birgün Sezen Aksu ve Hepsi konseri vardı.Ben o konsere gitmeyi çok istiyordum.Biletleri 1 ay öncesinden almaya gittik ama daha o zamandan bitmiş biletler.Bende konser alanının yanında bir yerde izledim.Daha sonra dayanamadım ve güvenlik diğer tarafa gidince demirden atladım.Koştum ve sahnenin hemen yanına saklandım.Bir ağacın arkasına geçtim.Yeşil bir kumaş sürekli bana çarpıp duruyordu.Bir baktım aşkitomun yani Erenimin elbisesiymiş.O sırada çığlık atacaktım ama çığlık atsaydım beni görürlerdi.Tempo şarkısını söylüyorlardı.Sezen Aksu'yu da görmüş oldum.Tam bir minik serçeydi Razz O anı hiç unutamam.Keşke Erenin elbisesi bana çarparken bir parça kesseydim Smile Wink

hepsiciuclu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 13:58 - Mesaj konusu: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel bir anıymış Seda'cım Wink

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 14:20 - Mesaj konusu: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel bir anıymış Seda. Wink

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 16:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Çok güzelmiş Seda be!! Laughing

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 18:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Çok şanslısın Seda. Very Happy

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 29, 2008 19:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet Seda çok şanslısın Laughing Smile

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 30, 2008 14:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Uzun bir aradan sonra anı yazacağım ama hayatım haline geldikleri için sürekli birşey yaşıyorum hangisini yazayım diyerek yazmıyordum, neyse..
Dün çok komik - mi desem bilmiyorum ama - birşey yaşadım...
Balkona çıktım çamaşır asmaya Confused
Ondan önce de ben dinliyordum 'HEPSİ'mi...
Sonra bir baktım biryerde Olmaz Oğlan çalıyor, ses daha çok gelsin diye panjuru açayım dedim, bir baktım panjur içeri kaçtı Laughing
Neyse, çapraz apartmandan geliyor ses...
Bi' baktım kızın biri pencereyi açtı, ses daha çok gelmeye başladı, o evden geliyormuş ses...
Sonra şarkı bitti, bir süre sonra 4 Peynirli Pizza çalmaya başladı...
Kız pencereden aşağıya bakıyor, kedi var, onunla uğraşıyor, tükürüyor falan Confused
Neyse sonra ben balkonda coşmaya başladım, kız beni gördü Laughing
Sonra Hep Bana'yı açtı Laughing
Ben hala kopuyorum tabi Laughing
Sonra sinirlendi şarkıyı kapattı, pencereyi de kapadı Laughing Laughing
Sonra ben sanki bende yok dedim, kendim açtım falan Laughing
Yorgun düşüp uyuyakaldım, babamın panjuru kaçırdığım için kızgın sesiyle uyandım Laughing Laughing

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 30, 2008 16:08 - Mesaj konusu: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Komikmiş ama kızda çok gıcıkmış... Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 30, 2008 18:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Evet ya insan sevinir Laughing

ERENCIKIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 30, 2008 21:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Misafir
nefret ederim o tiplerden Twisted Evil

dreamlive
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 30, 2008 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Üye Üye
Çok güzelmiş anın (eroSeda). Wink Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
120. sayfa (Toplam 124 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi