Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 9, 2008 16:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar, hayatımın en kötü ve üzücü Hepsi' li anısını yazıyorum şu an Crying or Very sad
Bir sınıf arkadaşımın annesinin Bozcaada' da kafesi var. Ve yazın oraya HEPSİ gelmiş, ve ben maalesef onları göremedim Crying or Very sad Önce inanmadım, kandırıyor sandım beni. Ama Eren' in çok büyük fotoğraf makinesi vardı, imzasınca çiçek falan var diyince... Yıkıldım yani Crying or Very sad Ayrıca biz bu yaz gitmiştik Bozcaada' ya, arkadaşımın kafesine de gitmiştik. Biz gelmeden bir hafta önce gelmiş Hepsi. Ablam da bir hafta önceden Bozcaada' ya gidelim mi demişti. Ben de, Bozcaada' ya haftaya gideriz deyip havuza gitmiştim. Meğersem ablamın söylediği zamanda gitseymişiz, Hepsi' yi görecekmişim. Ya ne kadar şanssızım, inanamıyorum! Ayrıca Eren' in annesi de varmış. Arkadaşım sohbet etmiş. Eren yaşını, okulunu, kaça geçtiğini falan sormuş arkadaşıma Crying or Very sad İnanamıyorum ya, o yüzden çok üzgünüm bu aralar Crying or Very sad Bu kadar da Hepsi' yi görebilme şansı kaçırılmaz Crying or Very sad Hepsi Çanakkale' ye gelmiş, ve ben onları göremedim Crying or Very sad Havuza gideceğime Bozcaada' ya gitseydim, buraya Hepsi' yi gördüğümü yazardım Crying or Very sad Zaten o kafeye bir ara Avrupa Yakası ekibi falan da gelmiş Crying or Very sad Of, Hepsi' m offf Crying or Very sad

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 9, 2008 17:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Aaaaa... Sad Sad
Üzüldüm senin adına Sad

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 9, 2008 18:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok üzüldüm Nur'cum Crying or Very sad Sad

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 9, 2008 18:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Yaa ama bu kadar da olmaz ki Crying or Very sad Çok üzgünüm çok Crying or Very sad

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 9, 2008 19:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben de senin adına çok üzüldüm Crying or Very sad napalım hayırlısı böyleymiş.belki daha sonra başka bir yerde görürsün.belki de birgün yakınına gelirler öyle görüşürsün.bir de böyle düşün...

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 9, 2008 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Üzülme Nur'cum desem pek mantıklı gelmeyecek...Hep gül!!Azıcık da olsa seni güldürmüştüm ya çok mutluyum!! Smile

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 9, 2008 19:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
nur çok üzüldüm Crying or Very sad Crying or Very sad

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 9, 2008 21:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Nur senin için çok kötü olmuştur
Senin adına üzüldüm Crying or Very sad

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 15:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Küçük bir ayrıntı kapabildim arkadaşımdan Arrow
-Eren her yıl Bozcaada' ya geliyormuş Rolling Eyes Arkdaşımla anlaştım ayrıca. Hepsi eğer gelirse beni telefonla arayacak ben de gemiyle karşıya geçeceğim Laughing

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 17:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Her yıl Bozcaadaa..!
Oh.. Bu ne ya.. Sivas'ı unutmayın artık. Sad Senin adına süper tabi Nur.

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 20:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Biz Yaren'imle hepsi şeyler arıyorduk... Laughing Ben etiket almıştım önceden Yaren de bugün aldı Laughing Sonra ben annem hiç bir şey alma dediği halde hepsi damarım tuttu ve aldım Laughing Yaren tek etiket almıştı sonra geri dönüp defter aldı Smile Oradaki satıcıylada bayağı bir konuştuk "HEPSİ"hakkında konserlerini falan anlattım Laughing Daha sonra bende rozetleri var şusu var busu var süperdi ya!! Smile Bir kere gene Yaren'imle heygirli aradık tam bir buçuk saat Smile !

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 10, 2008 20:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Laughing güzelmiş ilkay Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 11, 2008 15:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sağol Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 11, 2008 17:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Laughing Laughing
Muhabbet kuruyorsunuz yani? Laughing

YoshyzeL
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 11, 2008 19:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Yeni Üye Yeni Üye
Benimde dolu anım var birazını paylaşmak istiyorum Very Happy
Başka sitelerdede görmüş olabilirsiniz oralardada üyeyim çünkü Very Happy

B:Ben F:Fatma Hocam E:Enes A:ArkadaşlarBirgün dersanedeyiz Fatma Hoca beni kaldırdı fizik problemi çözüyorum..
Bu arada Fatma Hoca birşeye olmaz oğlum dedi Very Happy
Tabii Enes boş durur mu..?
E:Hiç bana bakma olmaz oğlan..
B:Aaa söyle Enes söyle;sen kendine ısmarlann..
A: Laughing Laughing Laughing
B:Ne gülüyonuz Hepsi'm işte Surprised Confused
F:Aaa burda mı Hepsiye başladın İzel...
Töbeestafirulah (Bu aradada güLüyor Laughing )
B:Başkasına Yuvarlaaaaann ooo..

Neden ''L'' harfleri büyük anlamadım mart17

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
116. sayfa (Toplam 124 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 115, 116, 117 ... 122, 123, 124  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi