| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız |
| ASIMELEKKK |
Tarih: Cuma, Eylül 5, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
teşekkürler ama herşey hepsi için |
|
|
|
|
| Gulcinsweet |
Tarih: Cuma, Eylül 5, 2008 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Merve abla bende seni taktir ediyorum.  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Cuma, Eylül 5, 2008 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Anılarınız müthiş arkadaşlar.Teşekkürler.  |
|
|
|
|
| ASIMELEKKK |
Tarih: Cuma, Eylül 5, 2008 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
ama en sonuncusu iyi fikir sizede tavsiye ederim bana bir sürü hepsi ve diğer sanatçıların albümü geldi  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 00:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
Buraya da yazmazsam patlarım.
1. sınıf öğretmenimi çok seviyorum.Halen en sevdiğim öğretmenimdir.Gerçekten herşeyiyle gerek öğrencilerin gerek velilerin sevgi ve saygısını toplamıştır.
2. sınıfta buraya taşındığımızda malesef öğretmenimden oldum.Ama hiçbir zaman aramayı ihmal etmedim.Taki 3 yıl öncesine kadar...Numarasını kaybetmiştim ve çok üzgündüm.Bugün aklıma f.book'tan adını aramak geldi.Aradım,buldum ve çok mutlu oldum.Hemen arkadaş listeme ekledim oda kabul etmiş.Konuştuk falan neyse 3 saat sonra bir profiline bakayım dedim veee şok oldum.
Anti Hepsi ile ilgili tüm gruplara üye benim canım öğretmenim ...Mümkünse Hepsi Şarkı Söylemesin grubundan tutta bütün anti Hepsi fanlarına üye olmuş.
Nedendir bilmiyorum yıkıldım.  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 01:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ayyy. Yazık sana burak ya çok kötü olmuş bunun üstüne moral vereyim diyeceğim ama nasıl verilir ki??  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 02:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
| Ya aslında hani kocaman birşey yok.Ama nedenini gerçekten bilmiyorum göçtüm resmen bir anda. |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 02:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
| şimdiye kadar hiç böyle birşey yaşamadım ama yine de seni anlayabiliyorum. |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 05:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
Kendimizi üzmeye gerek yok, örnek sanatçılara böyle yapılması yanlış. Kendileri kaybederler. Hepsi'nin Türkiye'ye getirdikleri karşısında onlar utansın.. Birazcık çocuk kesime hitap etmeleri yüzünden oluyor herhalde bunlar.  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 09:36 - Mesaj konusu: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok üzücü  |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 12:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
Ama şöyle bir şey var:
Kişilerin düşüncelerini değiştirmek hiç de kolay değil bence, hele sizden yaşça büyüklerse...  |
|
|
|
|
| burcuhepsiyoshy |
Tarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 13:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
| efsanekrala hak veriyorum kendileri kaybederler |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
ASIMELEKKK süper Burak'cım gerçekten çok üzüldüm ama Nur'un dediği gibi büyük kişilerin fikrini değiştirmesi gerçekten zor oluyor  |
|
|
|
|
| yasmincemroshh |
Tarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 23:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Kötü olmuş Burak ya...
Üzüldüm.  |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Pazar, Eylül 7, 2008 00:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
Zaten hani onun fikirlerini değiştirmek gibi bir niyetim yok.Hala en sevdiğim öğretmenim.  |
|
|
|
|
|
|