Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız

ASIMELEKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
teşekkürler Embarassed ama herşey hepsi için

Gulcinsweet
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 17:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Merve abla bende seni taktir ediyorum. Smile

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 17:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Anılarınız müthiş arkadaşlar.Teşekkürler. Smile

ASIMELEKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 18:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ama en sonuncusu iyi fikir sizede tavsiye ederim bana bir sürü hepsi ve diğer sanatçıların albümü geldi Very Happy

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 00:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Buraya da yazmazsam patlarım. Sad

1. sınıf öğretmenimi çok seviyorum.Halen en sevdiğim öğretmenimdir.Gerçekten herşeyiyle gerek öğrencilerin gerek velilerin sevgi ve saygısını toplamıştır.

2. sınıfta buraya taşındığımızda malesef öğretmenimden oldum.Ama hiçbir zaman aramayı ihmal etmedim.Taki 3 yıl öncesine kadar...Numarasını kaybetmiştim ve çok üzgündüm.Bugün aklıma f.book'tan adını aramak geldi.Aradım,buldum ve çok mutlu oldum.Hemen arkadaş listeme ekledim oda kabul etmiş.Konuştuk falan neyse 3 saat sonra bir profiline bakayım dedim veee şok oldum.

Anti Hepsi ile ilgili tüm gruplara üye benim canım öğretmenim Crying or Very sad ...Mümkünse Hepsi Şarkı Söylemesin grubundan tutta bütün anti Hepsi fanlarına üye olmuş.

Nedendir bilmiyorum yıkıldım. Embarassed Confused Crying or Very sad Crying or Very sad

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 01:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ayyy. Yazık sana burak ya Crying or Very sad Crying or Very sad çok kötü olmuş Crying or Very sad bunun üstüne moral vereyim diyeceğim ama nasıl verilir ki?? Crying or Very sad

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 02:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Ya aslında hani kocaman birşey yok.Ama nedenini gerçekten bilmiyorum göçtüm resmen bir anda.

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 02:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
şimdiye kadar hiç böyle birşey yaşamadım ama yine de seni anlayabiliyorum.

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 05:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Kendimizi üzmeye gerek yok, örnek sanatçılara böyle yapılması yanlış. Kendileri kaybederler. Hepsi'nin Türkiye'ye getirdikleri karşısında onlar utansın.. Birazcık çocuk kesime hitap etmeleri yüzünden oluyor herhalde bunlar. Sad Confused

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 09:36 - Mesaj konusu: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok üzücü Crying or Very sad

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 12:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Ama şöyle bir şey var:
Kişilerin düşüncelerini değiştirmek hiç de kolay değil bence, hele sizden yaşça büyüklerse... Sad Crying or Very sad

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 13:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
efsanekrala hak veriyorum kendileri kaybederler

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 19:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ASIMELEKKK süper Razz Wink Burak'cım gerçekten çok üzüldüm ama Nur'un dediği gibi büyük kişilerin fikrini değiştirmesi gerçekten zor oluyor Rolling Eyes

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 6, 2008 23:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Kötü olmuş Burak ya... Sad
Üzüldüm. Sad

burak02
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 7, 2008 00:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Zaten hani onun fikirlerini değiştirmek gibi bir niyetim yok.Hala en sevdiğim öğretmenim. Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
115. sayfa (Toplam 123 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 121, 122, 123  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi