Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız

PuffyCD
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 12:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Üye Üye
Böyle arkadaşlarım benim de var..Bir de Hepsiciyim diyorlar..Emeğe saygıları yok.. Evil or Very Mad

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 12:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Korsan görüşlerimizi Korsana Hayır ! Adlı başlığa taşıyalım arkadaşlar. Başlık ; Hepsi'li Anılarımız Wink

PuffyCD
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 13:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Üye Üye
Özür dilerim, ben yepyeni bir anımı anlatayım Smile

Şimdi Hepsi Habertürkte..Babam ve ben izliyoruz annem dayanamadı, yattı Very Happy

Babam:B
Ben:D

B:Uykum geldi ya, öğlen çıkamamışlar mı?
D:İşine gelince ama 1lere kadar yatmıyorsun..Ya biter birazdan zaten..
B:Bu Burçin çok gülüyor.
D:Gülçin baba...!
B:Tamam, tamam..
D:Kesin bitiyor birazdan ya Sad
Babam birden gözlerini kapar Laughing
D:Baba program bitti haydi kapat..
B:Hele şükürr!!

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 13:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Benim de öyle bir arkadaşım vardı. Evil or Very Mad
Üstelik en sevdiğim arkadaşımdı...
Doğum günü vardı.Hediye alıcaktım..Sordum sende Hepsi'nin hangi albümleri var diye.O da hiç biri yok dedi. Bende nerden dinliyorsun o zaman dedim.Bir program var.Bütün şarkıları oradan indiriyorum dedi ve o anda korsan müzik dinleyen biri benim en sevdiğim arkadaşım olamaz diye düşündüm ve hiç birşey söylemeden eve döndüm.

Çok sinir bozucuydu.. Mad

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 14:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
PuffyCD anın çok güzel Laughing
benim babamda bir defa gülçine burçin demişti Razz Laughing Laughing

PuffyCD
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 15:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Üye Üye
Evet, anneannem de Ereni seviyor ama bu benimki değil mi? diyor Laughing

cemreandhazal anlayabiliyorum ama biz bilinçli olsak da birçok kişi bunları umursamıyor..Ben şahsen gelecekte müziksiz kalmak istemem..Hem albümlerin farklı bir havası var.Teşekkür yazıları v.s..Bence albüm daha iyi.Ama herkes böyle düşünmüyor..

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 08:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
mandalina19 demiş ki:
Bir arkadaşım var, Hepsi' yi çok seviyorum diye dolaşan, ama bugün anladım hiç de öyle değilmiş! Evil or Very Mad
Sordum, Hepsi' nin albümünü bulabildin mi, istersen bir yer biliyorum oraya sipariş ettir dedim.
Sağol ben internetten indirdim gerek yok dedi!
O kadar kızdım ki o anda söyledim zaten, madem Hepsi' yi seviyorsun, emeklerine böyle mi saygı göstereceksin dedim. İnternetten indirdiğin zaman Hepsi şarkılarını dinlesen de sen onların emeklerine saygı göstermemiş olursun dedim. Yani böyleleri de var... Confused

Arkadaşlar, iyi bir haberim var! Burada yazdığım arkadaşım, Hepsi' nin Albümünü almış dün! Çok sevindim ben doğru yolu bulup, albümü almasına Laughing Razz Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 11:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ay çok sevindim Nurr!! Razz Smile

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 12:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Sevindim,senin adına.İnşallah diğer arkadaşlarımızda orjinal albümlerini alırlar. Idea Idea

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 12:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
İnsallah tekrar vazgeçmez doğru yoldan.
En doğrusunu yaptı !
Wink

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 12:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel nur Smile
darısı bizim arkadaşlarımızın başına Wink

ZAMANSIZ
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 12:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Üye Üye
sevindim çünkü hepsi dinlenilecek bir grup

ASIMELEKKK
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 15:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
geçen hafta sözde bir arkadaşımla hepsinin son albümünü almaya gittik (tabi ben alalı çok oldu ona alacağız) kız kalkıp benim anımda korsan almaya kalkınca kıyameti koparttım sen nasıl böyle bir şey yaparsın diye Mad sonraki gün baktım kız çok pişman oldu söz verdi bir daha korsana baş vurmayacağına...

birde doğum günümde benim bu konuda ne kadar hassas olduğumu bile bile bir sürü korsan cd ve poster gedi hepsini gözlerininin önünde çöpe atınca hepsi dediki bir daha senin yanında korsan bile demeyeceğiz Very Happy

son olarak okulda herkesi örgütledim sevgililerine çiçek yerine albüm alıyorlar tabi en başta grup hepsinin Very Happy

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 15:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
merve seni takdir ediyorum ayın korsana hayırcı ilan ettim gitti Very Happy

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 5, 2008 16:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
esmerperim`e katılıyorum Wink Smile

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
114. sayfa (Toplam 123 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 113, 114, 115 ... 121, 122, 123  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi