Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 11:43 - Mesaj konusu: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bencede güzel

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 11:44 - Mesaj konusu: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bencede çok güzel

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süper Laughing

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 14:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel elif Wink Very Happy

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 1, 2008 15:57 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ee bunun için en çok ben size teşekkür ederim Very Happy

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 2, 2008 18:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
İlayda ve Elif... Süper. Laughing Wink

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 17:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Bir arkadaşım var, Hepsi' yi çok seviyorum diye dolaşan, ama bugün anladım hiç de öyle değilmiş! Evil or Very Mad
Sordum, Hepsi' nin albümünü bulabildin mi, istersen bir yer biliyorum oraya sipariş ettir dedim.
Sağol ben internetten indirdim gerek yok dedi!
O kadar kızdım ki o anda söyledim zaten, madem Hepsi' yi seviyorsun, emeklerine böyle mi saygı göstereceksin dedim. İnternetten indirdiğin zaman Hepsi şarkılarını dinlesen de sen onların emeklerine saygı göstermemiş olursun dedim. Yani böyleleri de var... Confused
edit: Sinirden kelimeleri karıştırmışım Evil or Very Mad

buse17
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 17:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Üye Üye
o klasörlerden bende aldım ya süper herkeze tavsiye ederim Wink

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Of Nur of! Orjinalin değeri bilinsin artık! Evil or Very Mad

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 19:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ne gıcık bir arkadaş bu ya Evil or Very Mad

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 19:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
benim bir arkadaşımda böyle bir şey yapayım dedi albüm kalmadıysa diye bir daha konuşmadık kavgalıyız yanii Confused Sad Shocked

nazrinhepsi
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 3, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
o hepsicilerden burdada var Evil or Very Mad
korsanını alıp birde hepsiciyim diyorlar Evil or Very Mad
çok gıcık oluyorum Evil or Very Mad

burcuhepsiyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
nazrinhepsiye %100 katılıyorum ve hepsiciyim diye geçiniyorlar Evil or Very Mad

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 10:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
valla hepsiciyiz demesinler emeğe saygı lütfen Very Happy

MiRaYyYcEmReEe
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Eylül 4, 2008 12:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
LÜTFEN...... Crying or Very sad bizi düşünmüyorsanız onları düşünün Embarassed düşünsenize sen bir yılsonu ödevi yapıyorsun kaç gün kaç ay boyunca onun üzerinde çalışıyorsun ve de arkadaşın hiç bir çalışma göstermemiş ödevlerin verileceği gün senin ödevinin fotokopisini çektiriyor o 100 alıyor sen de 50 hoca tabii senin fotokopi çektirdiğini düşünüyor .sana 50 veriyor çok kötü bir durum yaa Crying or Very sad Crying or Very sad

MESELA...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
113. sayfa (Toplam 124 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 122, 123, 124  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi