| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız |
| esmerperim |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 10:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
ben neden göremiyorum ya  |
|
|
|
|
| pelyncemre |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 10:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ben de bugün Hepsi'yi rüyamda gördüüm
1. rüyam:
Ben havuzda yüzüyordum. Birden annem geldi yanıma ve yanında da Cemre vardı . Ben Cemre'yi görünce gözlerim pörtlüyordu ve ağlamaya başlıyordum Cemre de bana gülümsüyordu..
Sonra ben hemen fotoğraf çektirmek için makinayı getirdim. Bu sefer makina düzelmiyordu makina bozuldu.. Ben de anneme götürdüm düzeltsin diye.. Ama geri döndüğümde Cemre yoktuu!!!
2. rüyam:
Yine bugün bizim evin arkasında Sezen Aksu ve Hepsi vardı. Sonra evin arkasında bizim çok uzun bir yol varmış.. Oradan gittiler Sezen aksu'yla beraber. Ben de arkalarından bakakaldım  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 11:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Pelin çok garip  |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 11:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
Oooo anılar süpeeer...  |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 12:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Görevli

|
Pelin rüyalar hep öyle oluyor,bir doğru düzgün zaman geçiremiyorsun,yok uyanırsın,yok kaybolurlar.Bende de olmuştu uyanmıştım.  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 12:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Site Admin

|
Güzel anılar. Ama fazla da düşünüp ta rüyalarınızda olmasına da izin vermeyin arkadaşlar bu pek de iyi bir durum değil. |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 12:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
evet doğru söylüyorsun ama napalım görüyoruz işte ben de görmek istemiyorum.çünkü uyanınca gördüklerimin sadece bir rüyadan ibaret olduğunu anlıyorum.bu da beni fazlasıyla üzüyor.  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
| Gece gündüz Hepsi deyince oluyor işte. Ama azaltmak da fayda var. Kalkınca hayal olduğunu öğrenmek üzücü.. En iyisi aklımızı biraz başka şeylere yönlendirelim. |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Görevli

|
Ben dün Buse'mle(hepsicemrebuse) buluştum..
Bol Hepsi'mli vakit geçirdik..
Kırtasiyelere baktık bol bol birkaç yerde bulamadık Hepsi'mli şeyler..
Sonra bir yere girdik.. Baktık yine yok tam çıkacağız ordan derken :
Ben: Buseee!! Bak bak şuraya!!
Buse: Nereye
Ben : Bak ya kaldır kafanı (elimle işaret ediyorum bu sırada)
Buse : (kocaman bi çığlık gibi sesle) Aaaaaaa!!!!!!!
Satıcı adam bize bakmaya başladı şüphelendi galiba deli miyiz diye.. Ama sonra konuştuk baya.. Tam olarak Hepsi fanı olmadığımızı fandanda öte birşey olduğumuzu anlattık.. Adam hak verdi bize,müziklerini savundu ve bizim gibi pek hayran görmemiş sanırım
Daha neler neler var ama şimdilik bu kadar..  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 14:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Süper İlayda'cım Neyi gösterdin ki?  |
|
|
|
|
| PuffyCD |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 15:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Üye

|
darkangell çok güzel bir anıymış Ben ama gerçek hayatta bu kadar Hepsi'mciliğimi gösteremiyorum..Ama arkadaşlarım benim de onları ne kadar sevdiğimi biliyorlar..
Benim de dün yaşadığım bir olay:
Benim arkadaşımın kuzeni Tuana ile konuşuyorduk..
Ben:Ayça, dün HaberTürk'ü izledin mi?Cemrem çok şekerdi ya..
Tuana:Sen de mi Cemreci misin?
Ben:Benimkisi daha öte birşey..
Daha sonra konuşmaya devam ettik..Tuana Hepsi hakkında kötü laflar söyleyince ben de tabii darıldım sonra ona Hepsi'nin en süper en şeker grup olduğuna inandırttım  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 18:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Görevli

|
Klasör görmüştük İlkay'cım.. ama süperdii..  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Aldınız mı bari?  |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 09:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
şimdi geçen kardeşimle kelime oynu gibi bişey oynuyoruz:d
B:baran e:elif (ben)
b:dostluk
e:gruphepsi.org
b:tatlı
e:hepsi'm
b:rüya
e:gruphepsi.org (anladınız siz onu:)
b:müzik
e:hepsi'm
b: ?
e:hadi durma devam
b:şempaze
e:sen(burda kafama bir yastık yiyorum)
b:aşk
e:sanane
b: oo böyle yapacaksan oynamayalım bir hepsi bir gruphepsi.org off yettirdim canıma bea
e:devam ya ne yapayım aklıma onlar geliyor bir tek
b:okul
e:iğrenç
b:dostluk
e:hııı
b: dur söyleme gruphepsi.org demi cadaloz
e:sanane veletus ne karışıyorsun sen hepsi'me
b:sen benim mangama karışırken iyi:?
b:tamam son defa 'gıcık'
e:ben mıhaha
annem :ne oluyor burda gürültü patırtı
b:senin kzının kelime dağarcığını sayıyorum anne iyi dinle :
- hepsi , gruphepsi.org , sen ,ben
e:yalancılık yapmasana şempaze
a:tamam baran bakkala elif odana hadi ayrılın ne bu ya baban gelsin sana soracağım kardeşine neden şempaze diyosun..
e:ya beni yine dellendirdiniz o başlattı uf ya uf
böyle işte  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok güzel    Olan sana olmuş gene  |
|
|
|
|
|
|