Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 10:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben neden göremiyorum ya Sad

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 10:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ben de bugün Hepsi'yi rüyamda gördüüm Confused Confused

1. rüyam:
Ben havuzda yüzüyordum. Birden annem geldi yanıma ve yanında da Cemre vardı Shocked . Ben Cemre'yi görünce gözlerim pörtlüyordu ve ağlamaya başlıyordum Cool Cemre de bana gülümsüyordu..
Sonra ben hemen fotoğraf çektirmek için makinayı getirdim. Bu sefer makina düzelmiyordu makina bozuldu.. Ben de anneme götürdüm düzeltsin diye.. Ama geri döndüğümde Cemre yoktuu!!! Crying or Very sad

2. rüyam:
Yine bugün bizim evin arkasında Sezen Aksu ve Hepsi vardı. Sonra evin arkasında bizim çok uzun bir yol varmış.. Oradan gittiler Sezen aksu'yla beraber. Ben de arkalarından bakakaldım Confused Confused

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 11:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Pelin çok garip Smile

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 11:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Oooo anılar süpeeer... Very Happy

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 12:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Pelin rüyalar hep öyle oluyor,bir doğru düzgün zaman geçiremiyorsun,yok uyanırsın,yok kaybolurlar.Bende de olmuştu uyanmıştım. Wink Wink

root
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 12:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Site Admin Site Admin
Smile Güzel anılar. Ama fazla da düşünüp ta rüyalarınızda olmasına da izin vermeyin arkadaşlar bu pek de iyi bir durum değil.

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 12:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet doğru söylüyorsun ama napalım görüyoruz işte Rolling Eyes ben de görmek istemiyorum.çünkü uyanınca gördüklerimin sadece bir rüyadan ibaret olduğunu anlıyorum.bu da beni fazlasıyla üzüyor. Crying or Very sad

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Gece gündüz Hepsi deyince oluyor işte. Ama azaltmak da fayda var. Kalkınca hayal olduğunu öğrenmek üzücü.. En iyisi aklımızı biraz başka şeylere yönlendirelim.

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 13:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Ben dün Buse'mle(hepsicemrebuse) buluştum.. Very Happy
Bol Hepsi'mli vakit geçirdik..
Kırtasiyelere baktık bol bol birkaç yerde bulamadık Hepsi'mli şeyler..
Sonra bir yere girdik.. Baktık yine yok tam çıkacağız ordan derken :
Ben: Buseee!! Bak bak şuraya!!
Buse: Confused Rolling Eyes Nereye
Ben : Bak ya kaldır kafanı (elimle işaret ediyorum bu sırada)
Buse : (kocaman bi çığlık gibi sesle) Aaaaaaa!!!!!!! Shocked
Satıcı adam bize bakmaya başladı şüphelendi galiba deli miyiz diye.. Ama sonra konuştuk baya.. Tam olarak Hepsi fanı olmadığımızı fandanda öte birşey olduğumuzu anlattık.. Adam hak verdi bize,müziklerini savundu ve bizim gibi pek hayran görmemiş sanırım Laughing
Daha neler neler var ama şimdilik bu kadar.. Smile Very Happy

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 14:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süper İlayda'cım Laughing Neyi gösterdin ki? Razz

PuffyCD
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 15:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Üye Üye
darkangell çok güzel bir anıymış Smile Ben ama gerçek hayatta bu kadar Hepsi'mciliğimi gösteremiyorum..Ama arkadaşlarım benim de onları ne kadar sevdiğimi biliyorlar..
Benim de dün yaşadığım bir olay:
Benim arkadaşımın kuzeni Tuana ile konuşuyorduk..
Ben:Ayça, dün HaberTürk'ü izledin mi?Cemrem çok şekerdi ya.. Smile
Tuana:Sen de mi Cemreci misin?
Ben:Benimkisi daha öte birşey.. Smile
Daha sonra konuşmaya devam ettik..Tuana Hepsi hakkında kötü laflar söyleyince ben de tabii darıldım sonra ona Hepsi'nin en süper en şeker grup olduğuna inandırttım Wink

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 18:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Klasör görmüştük İlkay'cım.. ama süperdii.. Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 19:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Aldınız mı bari? Laughing

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 09:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
şimdi geçen kardeşimle kelime oynu gibi bişey oynuyoruz:d

B:baran e:elif (ben)

b:dostluk
e:gruphepsi.org
b:tatlı
e:hepsi'm
b:rüya
e:gruphepsi.org (anladınız siz onu:)
b:müzik
e:hepsi'm
b: ?
e:hadi durma devam
b:şempaze
e:sen(burda kafama bir yastık yiyorum)
b:aşk
e:sanane Very Happy
b: oo böyle yapacaksan oynamayalım bir hepsi bir gruphepsi.org off yettirdim canıma bea
e:devam ya ne yapayım aklıma onlar geliyor bir tek Very Happy
b:okul
e:iğrenç
b:dostluk
e:hııı Confused
b: dur söyleme gruphepsi.org demi cadaloz
e:sanane veletus ne karışıyorsun sen hepsi'me
b:sen benim mangama karışırken iyi:?
b:tamam son defa 'gıcık'
e:ben mıhaha

annem :ne oluyor burda gürültü patırtı
b:senin kzının kelime dağarcığını sayıyorum anne iyi dinle :
- hepsi , gruphepsi.org , sen ,ben
e:yalancılık yapmasana şempaze Very Happy
a:tamam baran bakkala elif odana hadi ayrılın ne bu ya baban gelsin sana soracağım kardeşine neden şempaze diyosun..
e:ya beni yine dellendirdiniz o başlattı uf ya uf Confused

Laughing Very Happy Evil or Very Mad Shocked böyle işte Very Happy

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Ağustos 31, 2008 17:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok güzel Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy Olan sana olmuş gene Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
112. sayfa (Toplam 123 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 121, 122, 123  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi