| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız |
| essenzaturco |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 11:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Yeni Üye

|
Bizimde bir anımız var...
Ben, Sevin, Begüm, Başak sınıfın en gözdeleriyiz... Genellikle sürekli biz şarkı söyleriz yarışmalara bile katılmıştık. Sınıfta Hepsi ile ilgili birbirimize sesleniriz Hepsi 1 bile oynamışlığımız oldu. (orta 2'ye geçtik ama neyseee.....)
---
Düzenleme:devrem
Lütfen site duyuru ve kurallarını okuyunuz ve uyunuz..
Türkçe'ye uygun mesajlar yazınız..!
Özel isimler büyük harf ile başlar. Noktadan, üç noktadan vs. sonra büyük harf ile cümleye başlanır.. |
|
|
|
|
| burak02 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 15:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
Süpermiş.
Kendimi yaşar gibi hissettim.  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 19:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ben rüyamı yazmıştım neyse tekrar yazabilirim.Ben rüyamda cemreyi ve gülçinin gördüm biraz değişik ama biz cemrenin ruhunu çağırıyorduk ve ben hep cemrenin ruhunu görüyordum böyle bir ev vardı ama kocaman üst katta sanki gülçinin gördüm bir şey çıkaramadım hatta televizyonda cemre hakkında kötü haberler oynuyordu çok çok çok korktum |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 20:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Selin ne biçim bir rüya ya .Allah korusun.... |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 20:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Evet yaa ben de korktum off ağlamak istiyorum |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Çarşamba, Ağustos 27, 2008 23:22 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
O ne yahu
Ağlama da senin bilinç altında ne vardı yahu  |
|
|
|
|
| XSelynckX |
Tarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 14:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
| İsteyerek değil gerçekten yemin edebilirim kabus olarak gördüm |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 22:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Yemin etmene gerek yoktu Neyse ben anımı anlatayım
(b:ben a:annem)
B:Anne sen Asi'yimi seviyorsun Yaprak Dökümünü mü?(Dizi)
A:Karar veremem eşit seviyorum
B:Peki ben Cemre'mi daha çok seviyorum Eren'imi mi?
A:Sorulcak soru mu bu? Git işine ya
B: (Suratımda öyle bir sırıtma var ki )
Bu da ikinci anım
(b:ben a:annem)
B:Anne Hepsi İzmir'de iki tane konser veriyormuş Burda neden vermiyolar ki?
A:Kızım haline şükret iki kere konserine gittin hiç gidemeyenler de var....Ayrıca ben menajerlerimiyim ki neden burda çok konser vermediklerini soruyorsun ...Bence çok da geldiler ama sen kaçırdın
B:Hiçte bile  |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 22:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
İlkay çok güzelmiş anıların.  |
|
|
|
|
| ASIMELEKKK |
Tarih: Perşembe, Ağustos 28, 2008 23:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
geçen sene doğum günümde bizimkiler düşünüyor mutfakda ne alsak diye ben hemen mutfağa daldım.
B:ben BA:babam A:annem AB: abim
B:Baba şu suyu uzatsa.
BA:al kızım.
B:annne şu ekmek sepetindeki ekmeklerin hepsini bak hepsini uzatsana.
A:al kızımda sen daha yeni kalktın ne ara acıktın bu kadar.
AB:anne bilmez misin kızını dünyayı yese doymaz.
B:abi ben senin yaptığın bütün soğuk şakaların hepsine ama hepsine cevap verirdimde dua et aile üyelerinin hepsi hepsi burada.
B:baba işlerinin hepsi bitti mi
BA:evet niyeki.
B:hepsini bitirdin yani ne bileyim hepsini bitirmek biraz zorda hepsini vaybe hepsini.
O gece hiç kullanmadığım kadar hepsi lafı kullanmdm ama deydi ertesi gün babam:albüm
annem:fotografcıda montajlattığı resimlerden oluşan bir fotoraf albümü (sanki hepsiyle çekinmiş gibi tamamı)
abim:bir sürü poster almıştı  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 08:27 - Mesaj konusu: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok Güzelmiş.  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 09:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
ASIMELEKKK çok şanslısın ben de bir sürü posterle albüm var da öyle fotoğraf albümü yok bende isteyeyim bari Ozan sağol canım. |
|
|
|
|
| esmerperim |
Tarih: Cuma, Ağustos 29, 2008 10:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Konser üzerine annemle tartışıyoruz
a:annem b:ben
b:anne eğer amasrada kalmış olsaydık beni ereğlideki konsere götürürmüydün?
a:tabi neden olmasın gider dinler gelirdik
b:ciddi misin anneciğim hemen ciğim oldu
a:valla kzım götürürdüm kurtlarımızı dökerdik
b:ah baba yaktın beni yaktın
a: ne oldu şimdi?
b:hep babamın işi yüzünden ya yoksa ne güzel hepsiyi görecektim
a:
ben odama koşuyorum ve zırıl zırıl ağlıyorum...işte bu kadar  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 01:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
geçen günlerde yine hepsimi rüyamda gördüm.hemen anlatmaya başlayayım.
HEPSİ imza günü düzenlemiş.yalnız böyle çayır gibi bir yerde.powerturk'te o sırada gülçin-cemre-yasemin ile röportaj yapıyor.eren de yere oturmuş, küçük çocuklara imzalı resim veriyor.ben de saf saf ortada öyle duruyorum.koruma falan yok.kendi kendime:"cemrem röportajda.bari erenin yanına gideyim" diyorum.erenin yanına gidip oturuyorum.kendimi tanıtıyorum.o daha hiçbir şey söyleyemeden uyandım ayrıca cemrem ile de konuşamadım.  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 30, 2008 08:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
Son birkaç ayın modası hep rüyalar oldu. Herkesin rüyalarına kadar giriyorlar.  |
|
|
|
|
|
|