Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 12, 2008 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
anılar çok güzel

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Ağustos 12, 2008 23:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar anılarınız güzelmiş..

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Anılar güzel Laughing

ANI1:
Dün Hep Bana'yı dinliyordum.Minik Hepsi'cim geldi.

B:Ben M:Minik Hepsi'cim

B:Bana hep bana bana hep bana bana hep bana
M:Mana hep mana mama Very Happy
B:Bana bana mama değil Laughing
M:Hep mama hep mama Very Happy
B:Anne acıktı heralde bu Laughing
M:Mama hep mama
B:Anne valla acıkmış banayı mama yaptı Laughing
M:Annneeee!!Mama hep mama mama Very Happy
B: Laughing Laughing

ANI2:
Bugün annemle Bakırköy'de tren bekliyoruz.Ben tel.den radyo dinliyorum.

B:Ben A:Annem
B:Aaaaa 4 peynirli Pizzaaa! Laughing Razz
A:Bakıyım
B:4 peynirli piizzzaaa.... Very Happy Aaa aşk herşeyi affeder miii?
A:İkisi birden nasıl oluyor? Rolling Eyes
B:Yayınlar birbirine karıştı Laughing
A: Laughing
B:4 peynirli aşk herşeyi affeder aç gel bunu zamanla geçer mi?..
A: Laughing Birbirine karıştı şarkılar Laughing
B:4 peynirli pizza bitti Confused
A: Diğerini dinle o zaman Laughing
B:E o da bittiii Crying or Very sad
A:Zaten tren de geldi Laughing Laughing

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Güzelmiş.. Smile

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 21:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
çok güzelmiş mama hep mama mama Very Happy Very Happy

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 21:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
süpermiş ya. Gülmekten çatlayacağım . Very Happy Laughing Laughing Laughing Laughing

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 22:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
arkadaşlar dün çok güzel bir rüya gördüm.bunu hemen sizinle paylaşmak istiyorum.uyanınca etkisinde bir süre kaldım.başlıyorum anlatmaya :
Arrow birgün HEPSİ benim oturduğum yere yani semte gelmiş.ben de tesadüfen görmüşüm.neyse görür görmez hemen koşup sarıldım falan.kendimi tanıttım.hepsini çok çok sevdiğimi söyledim.daha sonralarda da HEPSİ2ye bizim sitemize girip girmediklerini sordum.bu soruma cemre yanıt verdi ve dedi ki:"arada sitenize giriyoruz." dedi.ben de burdaki üye adımı söyledim onlara.daha sonra fotoğraf çektirdik.ertesi gün büyük bir mağazada kocaman olarak cemre ile çektirdiğimiz resimlerin satıldığını gördüm.görür görmez hem çok şaşırdım hem de çok mutlu oldum.ondan sonraki gün ise, yakınlarıma,arkadaşlarıma hava atmak için onları mağazaya getirip resmimizi gösterecektim ama bir baktım ki resmimizi birisi almış. Evil or Very Mad sonrada uyandım zaten.
Arrow hayatımda gördüğüm en güzel rüyaydı diyebilirim.umarım bu rüyam ileride gerçeğe dönüşür. Rolling Eyes

ozie1993
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 10:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
İnşallah hepimizin gerçekleşir böyle rüyaları ve hayelleri.Rüyanda güzelmiş cemrealbina Wink Very Happy Wink

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 10:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
inşallah ozie1993 inşallah

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 10:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
albina ve Swlin'im süpersiniz yahuu Laughing hele Selin koptum ben yaa Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 11:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bir de anım var.Çifte kavrulmuşu izlerken binlerce fotoğraf çekmiştim yani o zaman çekmeye çalışıyordum Laughing .Bir oraya bir buraya gidiyordum Laughing (B:Ben A:Annem)
A:Kızım çekilsene göremiyorum
B: Shocked
A:Ne öyle öküüzn trene aktığı gibi bakıyorsun Razz Çekil önümden lütfen
B:Hayal görüyorum galiba Shocked
A:Cimcikliyim de kendine gel istersen Laughing
B:Oley annem hepsici oldu! Laughing

Bu da programı izlerlke gene canlı söyledikleri yerlerde.Gülçin'imi canlı söylerken dudu mutfaktaydı koşa koşa geldi Razz (B:Ben A:Annem)

B:Gülçin'imm vayyy aşkitomm Razz .
A:Bravo kız şu Gülçin'e

Sonra hepsi canlı söylerken annem gene geldi
A:Bravo bravo(alkşlıyor Laughing )
B:Canlarıma bak ya canlı söyleyemiyor diyenlre kapak olsn Razz
A:OLsun olsun Laughing

Birde anne internetten her gün gazete okur.Hürriyet'te kelebek ekinde Cemre'min annesinden yakınma haberi vardı ya.Eve gelince (annem çalıştığı için işyeriden bakıyor haberlere)hemen bilgisayarı aç dedi Shocked (B:Ben A:Annem)

A:Senin kızlardan en sevdiğin var ya
B:Cemre'mmm Laughing
A:Habere çıktı gazetede
B:A ahemen açıyorum
Razz

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 13:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Güzelmiş.. Very Happy

cansel44
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 13:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
çok güzel senin annende benim annem gibi desene ilkaycemre21

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 15:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Muhteşem ötesi.. Laughing Wink

fato61
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Annen de Grup Hepsi'yi demek seviyor benim annem önceden Grup Hepsi' yi sevmiyordu şimdi çok seviyor. Very Happy Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
108. sayfa (Toplam 124 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 122, 123, 124  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi