| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız |
| cansel44 |
Tarih: Salı, Ağustos 12, 2008 19:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Salı, Ağustos 12, 2008 23:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Arkadaşlar anılarınız güzelmiş.. |
|
|
|
|
| hepsicigirl95 |
Tarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 21:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Anılar güzel
ANI1:
Dün Hep Bana'yı dinliyordum.Minik Hepsi'cim geldi.
B:Ben M:Minik Hepsi'cim
B:Bana hep bana bana hep bana bana hep bana
M:Mana hep mana mama
B:Bana bana mama değil
M:Hep mama hep mama
B:Anne acıktı heralde bu
M:Mama hep mama
B:Anne valla acıkmış banayı mama yaptı
M:Annneeee!!Mama hep mama mama
B:
ANI2:
Bugün annemle Bakırköy'de tren bekliyoruz.Ben tel.den radyo dinliyorum.
B:Ben A:Annem
B:Aaaaa 4 peynirli Pizzaaa!
A:Bakıyım
B:4 peynirli piizzzaaa.... Aaa aşk herşeyi affeder miii?
A:İkisi birden nasıl oluyor?
B:Yayınlar birbirine karıştı
A:
B:4 peynirli aşk herşeyi affeder aç gel bunu zamanla geçer mi?..
A: Birbirine karıştı şarkılar
B:4 peynirli pizza bitti
A: Diğerini dinle o zaman
B:E o da bittiii
A:Zaten tren de geldi  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 21:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Görevli

|
Güzelmiş..  |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 21:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
çok güzelmiş mama hep mama mama  |
|
|
|
|
| efsanekral696 |
Tarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 21:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
süpermiş ya. Gülmekten çatlayacağım .  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Cuma, Ağustos 15, 2008 22:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
arkadaşlar dün çok güzel bir rüya gördüm.bunu hemen sizinle paylaşmak istiyorum.uyanınca etkisinde bir süre kaldım.başlıyorum anlatmaya :
birgün HEPSİ benim oturduğum yere yani semte gelmiş.ben de tesadüfen görmüşüm.neyse görür görmez hemen koşup sarıldım falan.kendimi tanıttım.hepsini çok çok sevdiğimi söyledim.daha sonralarda da HEPSİ2ye bizim sitemize girip girmediklerini sordum.bu soruma cemre yanıt verdi ve dedi ki:"arada sitenize giriyoruz." dedi.ben de burdaki üye adımı söyledim onlara.daha sonra fotoğraf çektirdik.ertesi gün büyük bir mağazada kocaman olarak cemre ile çektirdiğimiz resimlerin satıldığını gördüm.görür görmez hem çok şaşırdım hem de çok mutlu oldum.ondan sonraki gün ise, yakınlarıma,arkadaşlarıma hava atmak için onları mağazaya getirip resmimizi gösterecektim ama bir baktım ki resmimizi birisi almış. sonrada uyandım zaten.
hayatımda gördüğüm en güzel rüyaydı diyebilirim.umarım bu rüyam ileride gerçeğe dönüşür.  |
|
|
|
|
| ozie1993 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 10:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
İnşallah hepimizin gerçekleşir böyle rüyaları ve hayelleri.Rüyanda güzelmiş cemrealbina  |
|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 10:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| inşallah ozie1993 inşallah |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 10:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
albina ve Swlin'im süpersiniz yahuu hele Selin koptum ben yaa  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 11:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bir de anım var.Çifte kavrulmuşu izlerken binlerce fotoğraf çekmiştim yani o zaman çekmeye çalışıyordum .Bir oraya bir buraya gidiyordum (B:Ben A:Annem)
A:Kızım çekilsene göremiyorum
B:
A:Ne öyle öküüzn trene aktığı gibi bakıyorsun Çekil önümden lütfen
B:Hayal görüyorum galiba
A:Cimcikliyim de kendine gel istersen
B:Oley annem hepsici oldu!
Bu da programı izlerlke gene canlı söyledikleri yerlerde.Gülçin'imi canlı söylerken dudu mutfaktaydı koşa koşa geldi (B:Ben A:Annem)
B:Gülçin'imm vayyy aşkitomm .
A:Bravo kız şu Gülçin'e
Sonra hepsi canlı söylerken annem gene geldi
A:Bravo bravo(alkşlıyor )
B:Canlarıma bak ya canlı söyleyemiyor diyenlre kapak olsn
A:OLsun olsun
Birde anne internetten her gün gazete okur.Hürriyet'te kelebek ekinde Cemre'min annesinden yakınma haberi vardı ya.Eve gelince (annem çalıştığı için işyeriden bakıyor haberlere)hemen bilgisayarı aç dedi (B:Ben A:Annem)
A:Senin kızlardan en sevdiğin var ya
B:Cemre'mmm
A:Habere çıktı gazetede
B:A ahemen açıyorum
 |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 13:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Görevli

|
Güzelmiş..  |
|
|
|
|
| cansel44 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 13:49 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| çok güzel senin annende benim annem gibi desene ilkaycemre21 |
|
|
|
|
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 15:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
Muhteşem ötesi..  |
|
|
|
|
| fato61 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 16, 2008 15:30 - Mesaj konusu: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Annen de Grup Hepsi'yi demek seviyor benim annem önceden Grup Hepsi' yi sevmiyordu şimdi çok seviyor.  |
|
|
|
|
|
|