| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız |
| cemreandhazal |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 2, 2008 18:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
İnşallaah Ankara'da da vardır..  |
|
|
|
|
| nazrinhepsi |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 2, 2008 19:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
anılar süper  |
|
|
|
|
| erenfanclub |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 4, 2008 09:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Üye

|
|
|
|
| BuSe93 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 11:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Üye

|
anılar güzelmiş  |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 12:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ankara'da da olsun ya.lütfen hepsi size buradan sesleniyorum.lütfen Ankara'ya daha sık gelin.en yakın zamanda sizi Ankara'da görmek istiyorum.lütfen!!!!  |
|
|
|
|
| sumbul |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 18:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Arkadaşlar küçük Cemre'm bugün saat 19.00'da dünyaya gelmiş. Sağlığı da yerindeymiş.Ay çok mutluyum. Onu görmek için birazdan annemler beni almaya gelecek...Annemle telefon konuşmamız:
A:Sümbül sana çok sevineceğin bir haberim var.
B:Neymiş o anne!Meraklandırma insanı da söyle!!
A:Bugün bir melek dünyaya gözlerini açtı.
B:Ne..Nasıl yani..hangi melek..Yoksaa??
A:Evet kızım.Cemre'miz dünyaya gözlerini açtı.
B:Ne!!!
A:Sakin ol Sümbül.Sakın bayılmaya kalkma.Bir de bu sıkışıklıkta seninle uğraşmayalım.
B:Yok yok ayaktayım da...Nerdesiniz??Beni de almaya gelin!!Hepsi'mci Cemre'm doğmuş ya...Bugün benim en mutlu günüm.Ay ne güzel de yakıştı...Küçük Hepsi'ci...
A:Kızım şu durumda bile nasıl aklına Hepsi getirebiliyorsun hayret yani...
B:Eee.. Anne kolay mı?Cemre ablası oldum ya...
A:Her neyse.Hazırlan.Cemre'n seni bekliyor.Birazdan almaya geleceğiz seni.
B:Çabuk anne çabuk!!
Edit:Anının devamını yazmamışım.Aslında yazmıştım da...Yanlışlıkla silindi sanırım.  |
|
|
|
|
| limonseker17 |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 22:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Üye

|
Geçen gün arkadaşlarımla şişe çevirmece oynuyorduk. Hatta siteden Nur(mandalina19) da vardı. HEPSİ' yi sevmeyen bir arkadaşımıza" Grup Hepsi' yi seviyorum diye bağır" dedik. Zor ikna etsek de bağırdı Şimdi o arkadaşımızı HEPSİ Fanı yapmaya çalışıyoruz  |
|
|
|
|
| NURNUR |
Tarih: Cumartesi, Ağustos 9, 2008 22:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
sümbül anın süpermiş. hayırlı olsun bu arada.  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Pazar, Ağustos 10, 2008 11:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Sümbül'cüm hayırlı olsun canımm bir Cemre dünyaya gözlerini açtı ne güzel bir şey bu ya  |
|
|
|
|
| hepsibocugu |
Tarih: Pazar, Ağustos 10, 2008 11:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Sümbül gözünaydın.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Cemre'n sana da hayırlı olsun  |
|
|
|
|
| root |
Tarih: Pazar, Ağustos 10, 2008 11:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Site Admin

|
Anının devamı silindi. Çünkü kural dışı. Peşpeşe iki mesaj yasak. Bir önceki mesajı düzenleyin onun içine ekleyin ne ekleyecekseniz.  |
|
|
|
|
| frosya |
Tarih: Pazar, Ağustos 10, 2008 16:49 - Mesaj konusu: Grup Hepsi'yle anılarımız |
|
|
Yeni Üye

|
geçen sene bizim okulda dans yarışması düzenleniyodu sadece büyük sınıfların katılabiliceği bir yarışmaydı ve bizde bu tarışmaya katılmaya karar verdik ve büyük bir tempoyla çalışmaya başlamıştık biz bu yarışmada kalpsizsin şarkısıyla yarışacaktık ben aynı erenime benzediğim için eren dim.
ve çok iyi bir şekilde hazırlandık yarışmaya kostümlerimiz şemsiyelerimiz herşeyimiz hazırdı büyük gün gelmişti ve bizi seslediler sıramız gelmişti o an ayklarım tir tir titredi sahneye çıktık ve harika bir biçimde dans ettik ve sonuçlar açıklandı hepsi grubu birinci olmuştu çok mutluydum yani bizim grup birinci olmuştu o günü hiç unutmam |
|
|
|
|
| sincapsever |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 16:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
dün çifte kavrulmuşta hepsim onu alma beni alı söylerken abim cemrene güzel olmuş dedi. normalde hepsi hakkındahiç iyi konuşmaz ve bu yüzden hep kavga ederiz o da artık hepsiyi sevmeye başlıyor.
yine çifte kavrulmuşta erenin karınca yemesinden bahsederlerken annemgüldüne tatlı kız dedi. çok mutlu oldum.
yin çifte kavrulmuşta( ) görüntüde yasemin cemre ve eren vardı. babam salona girdi ve "diğeri nerde?" dedi. bende otek oturuyor dedim. "iyi iyi küsmesinlerde" dedi. ve bu beni çok memnun etti. çünkü babam hiç hepsi hakkında konuşmazdı ve iyi birşeylerde söyledi onlar hakkında  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazartesi, Ağustos 11, 2008 18:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
Arkadaşlar güzelmiş anılarınız...
Sümbül seninki de tatlım ü
Küçük 'HEPSİ'ci Cemre'mizin doğum gününü kutlarım tatlım  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Salı, Ağustos 12, 2008 12:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Anılar süperr  |
|
|
|
|
|
|