Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 29, 2008 20:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Selin ne diyeceğimi şaşırdımm süperr Laughing keşke benim dayım da bana afiş yaptırsaydı Crying or Very sad Laughing

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 29, 2008 21:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Valla ya.. Confused Smile

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 29, 2008 22:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Ne güzel ya! Akrabalarınız Hepsi sevgisine ne güzel saygı gösteriyor. Wink

cemreandyakkin
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 30, 2008 00:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
hepinizi anıları çok güzel

saesad
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 30, 2008 08:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Üye Üye
malesef hepsiyle hiç tanışamadım ki anım olsun

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 30, 2008 10:24 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Anılar muhteşem.. Laughing Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 30, 2008 18:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Laughing Laughing
Benim annemler 9 Şubat konserinde afişi almamızdan sonra bir de bu konserin afişini almışlar bana Laughing
Babam bu konuda uçmuştu baya ama şimdi burada söyleyemem Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 31, 2008 11:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Dün Yaren'imle(ikinci kankim)Ankamall'e gittik sinema izledik sonra ben 300 Ytl'lik alışverişimi yaptım Laughing Ankamall'ün hemen yanında Koçtaş var annem elektrik süpürgemiz bozulmuştu yenisini alacaktık Razz Annemle buluştuk Yaren'imde annemi teyzesi gibi görür. Sonra oradaki televizyonlardan birinde hepsi powertürkte bir haver vardı Ağustos ayında konserler olacak falan dedi ben nasıl çığlık attım Laughing (b:ben a:annem y:yaren g.görevli)

Ben bir çığlık attıım aynı anda 5 kişi bana baktı

A:Hişş kızım sus rezil ettin bizi
Y:Evet ya GÜlbeyhan teyze nedir bu kızın hepsi sevgisii?
Sonra ben tabi televizyona yapışarak izledim Laughing
B:Pardon hepsi ne zamandır talevizyonda(görevliye soruyorum)
G:Bilmiyorum canım
Sonra elektrik süpürgelerinin olduğu yere giderken dedi ki:
G:Çok mu seviyorsun hepsiyi?
B:Hemde çok 36 tane posteri var tüm albümleri var 2 konserine gittim ölümüne seviyorum
G:Vay be Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 31, 2008 17:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Laughing Laughing
Konserler ne zamanlardaymış İlkay??
İzmir'de?? Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 31, 2008 20:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Tek İstanbul'u duyabildimm Crying or Very sad geç kaldığım iiçin of ya Crying or Very sad İstanbul'u da biliyoruz 9 Ağustos zaten dedi ki televizyondaki adın yoğun bir konser programı falan dedi Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 31, 2008 21:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Uuuff...
İnşallah vardır Ağustos'ta İzmir'de yaa Sad

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 31, 2008 22:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Ay evet inşallah ya.. Confused

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 31, 2008 23:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ilkaycığım canım süpersin.Başka anılarda bekliyoruz Wink Very Happy

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 1, 2008 11:04 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
En yakın zamanda yeni anılarla burdayım Laughing

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 1, 2008 15:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ben yine gidemeyeceğim nasıl olsa gidenlere iyi eğlenceler Sad

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
106. sayfa (Toplam 124 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 105, 106, 107 ... 122, 123, 124  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi