Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 19:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Güzelmiş Selin Laughing
Annen yakında senin Hepsili posterlerini alıp odasına asarsa hiç kızma Laughing Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 19:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ehehe süper Selin'cimm

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 20:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
dün annem mağazadan bir şeyler almış (a:annem b:ben)

b:aaa anne o ne bakayım bir ne aldın
a:bakma kızım boşuna bir kaç parça birşey
b:bak anne sende bir haller var haaa?
a: tamam tamam al bak
b:ana bu ne anne sana inanamıyorum..hani sen bunlardan hoşlanmazdın
a:eren'e yakışıyor banada yakışır
b:hani böyle bol bol giyinemezdin şalvar gibi
muhhabet hepsi 1den çıktı zaten bu olaydan 2 hafta önce annem dizi izlerken bu ne biçim pantolon şalvar gibi demişti erenin kıyafetine bende sinirlenmiştim :S
a:aaa sana hesap mı vereceğim?
b:tabi vereceksin alla alla sen değilmiydin sevmeyen ver ben giyiceğim Very Happy
a: Evil or Very Mad Evil or Very Mad
b:ya anne versene ya bir deneyeceğim ya
a:iyi ama bak sadece dene zaten sana olmaz bu kıyafet
2 dk sonra
b:aaaa bak ne güzel oldu eren kadar olmasada...artık benimdir zuhahaha Very Happy
a:iyi be al senin olsun cazgır Evil or Very Mad Evil or Very Mad Mad

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 22:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Espermerim annen yakında hepsici olacak haberin olsun Laughing burnuma öyle kokular geliyor Laughing

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 09:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Güzelmiş esmerperim Laughing

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 10:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Güzelmiş.. Laughing

gizem15
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 11:48 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Üye Üye
güzelmiş.. Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 19, 2008 19:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Hehe Laughing Laughing
Süpermiş Laughing
Aayyy koptumm Laughing

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 11:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Tebrikler aynısını bende yapardım... Laughing

PuffyCD
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 13:17 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Üye Üye
Ben 29 Ocak konserine gitmiştim.Orda ben "Cemre!!" diye bağırmıştım 2. veya 3. sıradaydım çünkü çok sıkışıktı.. Very Happy Gene de Cemre'min bana bakması çok hoştu.. Smile
Bir de annem ve babam bana hediye olsun diye 23 Nisan'daki konsere götürmüşlerdi.Bu sefer en öndeydim ve konser başladığında herkes çığlık attı..Ben durur muyum?Ben de attım tabii.. D Sonra Cemrem bizim tarafa dönünce bir hışımla el salladım öyle salladım Cemre bana baktı göz kırpıp güldü.. Very Happy Çok Güzelsin'i söylerken Gülçin bizim tarafa geldi ve ben video çekerken uzun uzun bana baktı..Ço..k mutluydum el salladım Gülçin de bana salladı.. Very Happy O kadar mutluydum ki anlatamam Wink Ve Kalpsizsin'de de Gülçin bizim tarafa oturuyordu.(Sandalyeli ya Wink ) Ben tam fotoğrafını çekerken bana gülümsedi..Kulise girip Gülçin'ime ve Cemre'me sarılmak istemiştim ama giremedim.. Sad Olsun bana gülümsemeleri de yeter.. Smile

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 16:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
Annen yakında senin Hepsili posterlerini alıp odasına asarsa hiç kızma

Gitsin alsın kendine vermem ki Laughing

esmerperim güzelmiş...

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 19:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
PuffyCD güzelmiş anın, beğendim Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 22:27 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Çok güzel.... Laughing Very Happy Very Happy

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 20, 2008 22:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Tüm anılar süper Laughing

PuffyCD
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 21, 2008 21:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Üye Üye
hepsicemrebuse sağol canım Wink

Bir de şöyle bir anım var:
B:Babam
A:Annem
D:Ben Very Happy
Şimdi annemlerle Hepsi 1'i izliyoruz.
B:Bu sarışının ismi ne Dilan?Sesi güzelmiş ama seninki Cemre'yse benimki de bu Very Happy
D:Gülçin, baba..
A:Kızım benimki Yasemin'di değil mi?
D:Anne nasıl sevdiğin kişinin ismini unutursun ya? Laughing
A:Ne bileyim kızım 24 saat çalışıyorum akıl mı kaldı?
Aradan 1-2 gün geçiyor..
B:Kızım, şu benimki neydi, Burçin, Nurçin..??
D:GÜLÇİN..!!
B:Ay tamam..Tamam..

Böyle birşey Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
104. sayfa (Toplam 122 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 120, 121, 122  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi