Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız

xxXAySeNuRXxx
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 14, 2008 20:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Üye Üye
odama posterlerini yapıştırdım onlara her sabah günaydın filan diyorum Very Happy Very Happy Very Happy

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 11:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Arkadaşlar bende sizinle bir anımı paylaşmak isitiyorum.Rüyamda hepsi yi gördüm.Biz okuldaydık dersimiz pc de yan sınıftada eren cemre gülçin ve yasemin vardı dı.ögretmen beni yan sınıfa birşey istemeye yolluyor.içeri bir geçiyorum EREN çok şaşırıyorum eren in arkasında da gülçin oluyor.sonra ben sınıftan cıkıyorum kırtasiyelere gidip hepsinin kartpostallarını arıyorum şansıma hiç bir yerde olmuyor:(eğer bulsaydım imzalatacaktım ama bulamadım okula tekrar girdiğimde kızlar arabaya biniyorlar ben bağırıyorum gitmeyin diyorum yasemin çoookk güzel olmuş oluyor sacları kızıl topuklu giymiş makyaj ama o kadar mı tatlı olur bir insan yaa her neyse sonra cemre çantısının unutuyor bende arkasından bağırıyorum cemre çantan burada oda tamam deyip alıyor teşekkür falan etmiyor sonra arkasına dönüp gülümsüyor yasemin yanımdan geçiyor onunla konusuyorum ve sonrada uyandımSad ama çok güzel bir rüyaydı hemen sizinle paylaşmak istedim

cemrealbina
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 11:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
seyma33 ben de senin rüyana benzer bir rüya görmüştüm.benzer derken; benim rüyamda da cemre bana hiç pas vermiyordu.sarılmak falan istemiştim.cemre hiç ilgilenmemişti.inşallah gerçek hayatta da öyle değildir... Crying or Very sad

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Temmuz 15, 2008 21:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
merak etme cemrealbina öyle değil elbet..

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 16, 2008 19:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Ben de rüyamda gördüm dün akşam... Laughing
Ondan önceki 2 gece Gülçin'imi görmüştüm Laughing
Bu sefer ALLdreams ve 'HEPSİ'm beraberdik...
Ama Yasemin yoktu...
Tam o gelecekken ben uyandım...
Cemre&Cem vardı...
Hatta tam istediğim gibiydiler Cool Laughing Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 21:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Cosmogirli aldımmmm Laughing Laughing
Aldıkan sonra koynuma soktummm Laughing Sıcaktan korumaya çalışıyorummm Laughing Yanımda Şeymoş'umdan sonra en sevdiğim kankişim var malesef o hepsiyi sevmiyor Crying or Very sad Sad Hava o kadar sıcakki biz yanımıza şapka falan almamışız bide(B:ben K2:kankiş 2 Laughing )

K2:İlkay versene dergini hava çok sıcak başımıza koyarız Evil or Very Mad
B:Hayatta olmaz hepsim terler sonra hasta olurlarr Crying or Very sad
K2:Hepsi için düştüğümüz duruma bak
B:Fena mı www.gruphepsi.org a yazacak çok güzel bir anım olduu
K2:Çok komik
B:Şok haber Yaren'in hepsi için katlandıklarına da bakın helee Laughing
K2:Kızım sen manyaksın ama hepsi manyağıı
B:Ay sağol bebişimm Laughing

Sonra bijuteriye girdik Razz (B:ben K2:kankiş 2 Laughing )

B:Ay Cemre'm olsaydı bu tokayı çoookk beğenirdi(böyle tüylü müylü Laughing )Ay şu fular Eren'ime çokkk yakışır değil mii Laughing Ay Gülçin'imin sevdiği anahtarlıklardann
K:2:Aaa yeter artık hepsini dinleye dinelye beni de fanı yapacaksın
B:İnşallah Laughing

Sonra Toyikiye gittik(toyraus satıldıda şimdiki ismi)

(B:ben K2:kankiş 2 Laughing )
B:Şu araba Yasemin'imde olsaydı ah ah
K2:Sadece gülüyorum başka bir şey diyemeyeceğim Laughing

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 22:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Güzelmiş anın ilkay Laughing

seyma33
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 22:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
evet ilkayın anısı güzelmiş

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 17, 2008 23:16 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sağolun arkiler

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 00:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Laughing Laughing
İlkay... Laughing
Süpersin Laughing

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 00:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Süpersin Buse... Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 00:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Dur sana özel mesaj atacağım Laughing
Bekle ...
rüyam hakkında Cool

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 10:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ilkay süpersin Very Happy

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 15:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Anılar harika...! Wink

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 18, 2008 18:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süpersin Laughing

Az önce marketten birkaç şey alıp geldim.
B:Ben A:Annem

B:Anne gidip 400 bin lira(40 kuruş)alacağız...
A:Ne kadar? Rolling Eyes
B:400...
A:Ama ben 400(4 yüz)istemiyorum HEPSİ istiyorum Laughing Laughing
B:Beni de geçtin he Laughing Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
103. sayfa (Toplam 111 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 109, 110, 111  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi