Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 16:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
haha Laughing süpersin Senoş'um

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 19:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla arkaşdaşlara katılıyourm Beyza süper anılar yazıyosun kız.. Very Happy
Bravo Sena.. Az bile yapmışsın.. Very Happy
İlayda sende aileye yaymışsın Hepsi Fanlığını.. Very Happy Helal olsun.. Very Happy

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 21:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Teşekkür ederim ya... Laughing Laughing
daha ne anılar var ama iştee.. Very Happy Geçen gün yazmıştım 4 ,5 tane ama elektrik gitti yaa... Evil or Very Mad
neyse daha yazarım...Hatta bir tane yazayım yine Laughing

Oks yüzünden izleyemediğim son bölümleri izliyordum Hepsi 1in...
Ben izliyordum ki bir çığlık koptu benden! Laughing

-Aaaaaaaaaaaaaa!! Shocked Shocked Shocked

Annem geldi odaya yani Laughing Laughing
o derece
Annem:Beyzaaa??İyimisinn!!
Annem:beyzaaa!Noldu??Böcek falan mı gördün??
Ben:Iııııhh!!
Annem:Noldu kızım!!
Ben:T-shirt!!!!
Annem:T-shirtlerden korkanını da ilk kez görüyorum ya! Laughing Laughing
Ben:Yaa dalga geçme!!Baaaaaak!! Very Happy
Annem:Aaaa Very Happy
Ben: Yaaaa Very Happy
Annem:senin t-shirtünden değil mi buu?
Ben:benim t-shirtümden olmasa niye çığlık atayım? Laughing
Annem:Ayy 2 hafta senin çeneni dinleyeceğiz desene erenle t-shirtleriniz aynı diye Laughing
Ben:oleeeeeyyy!!Annem benim çok mutlu odlum yaa!! Laughing
Annem:Zaten gideceğim Cemre giysileri alacağım sana başka türlü böyle yağ yapmıyorsun Laughing Laughing
Ben:aaaa olur almazsan küserim bak Laughing Laughing
Annem:neyse hadi dizini izle sen Laughing
Ben:evet evet Cemrenin giysilerinden beğeneyim hem Laughing Laughing Laughing

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 22:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Gerçekten süper Very Happy

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 22:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Güzelmiş bütün anılar Laughing

Bende geçen gece Hepsi'yi gördüm rüyamda, bir konserdeymişiz ama kimin olduğunu hatırlamıyorum...
Nasıl oldu hatırlamıyorum ama Hepsi de o konserdeymış...Gittim yanlarına ilk Eren'le konuştum, sonra öptüm, Hepsi yanımdaydı onlara sarıldım, öptüm rüyamda bile kendimi rüya'da gibi hisediyordum... Bu kadarını hatırlıyorum ayrıca ne dediğimi de hatırlamıyorum Sad Rolling Eyes
Ama onlara o kadar yakındım ki, Hepsi benimle...
Sabah bir kalktım rüyaymış Crying or Very sad Zaten hep rüyalarda olur böyle şeyler... Ama rüyası bile güzel... Aklıma geldiğinde mutlu oluyorum... Laughing

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 23:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Sinem birdaha görürsün inşallah.. Rüyaya bak.. Very Happy Güzel güzel bunada şükür.. BEn gibi düşünce ne rüya ne birşey görmeyen biri olmaktansa rüya görmek çok iyi.. Very Happy Beyza nasıl denk getirdiniz aynı t-shirtleri.. Very Happy Ama annen tepki göstermekte haklı biraz sakin olmalısın.. Very Happy

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 00:13 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
1. ANI
Geçen gün televizyonda bir müzik kanalını açtım. Dedim içimden: "Şimdi 4 Peynirli Pizza çıksa..." diye. Ama o kadar yalvarırcasına ki... Zaten kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyordu Laughing Bir baktım... 4 PEYNİRLİ PİZZA! Laughing Son ses açtım, gözümü başka yere ayırmadan izledim Laughing

2. ANI
Birkaç gün önce amcamlara gittim. İkiz kızları var. Herkes salonda, ben kızlarla onların odasındayım. Kızların adı da Elif ve İdil
E: Elif İ: İdil B: Ben
İ: Sen HEPSİ kızlarını biliyor musun?
B: Bilmem mi... Very Happy
E: Peki Aşk Sakızı' nı biliyor musun?
B: Bilmem mi... Very Happy
İ-E: Söyleyelim mi?
B: OLUR! Laughing Laughing

Böylece önce Aşk Sakızı, sonra Yalan' ı söyledik Laughing Ben ayağa kalktım, bağıra bağıra söylüyorum, kızların sesi duyulmuyordu Laughing Bir de kelimelerin bazılarını yanlış söylüyorlardı Laughing Laughing Küçük çocuk işte Razz

Bu aralar baya anım var, aklıma geldikçe yazacağım Mr. Green

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 02:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süpersiniz yahu Wink

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 03:46 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Teşekkür ederiz...Yarına 2 anı daha yazacağım!Hazır olun Laughing
Ayrıca da Fatih aşkolsun yani..Bunu hakaret olarak algılıyorum Laughing
Sence sakin olması mümkün mü benim gibi bir şahsın! Laughing

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 11:13 - Mesaj konusu: Hepsi'li anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bütün anılar çok güzel Smile

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 12:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Biri bizi durdursun ne oluyor... Laughing Anı patlaması yaşandı ya... Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 13:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
süper valla anı patlaması yaşandı

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 15:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hahaha Laughing Laughing Anılar süper Laughing Laughing Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 15:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bende rüyamda hepsiyi görüp sayıklıyormuşum Laughing Annem anlattı Razz Rüyamı hatırlamıyorum ama annem dedi ki Cemre bir fotoğraf çekilebilirmiyiz Eren çok tatlısın falan demişim bide sizi çok seviyorum Razz Siz çok değerlisiniz falan...Keşke onları yüzlerine söylebilsem Crying or Very sad ama malesef

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Temmuz 7, 2008 20:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Dün gece annem evde sivrisinek görmüş.Düştü onun peşine.

B:Ben A:Annem

A:Uff bir bulayım şunu Mad
B:Bul anne ya bak yemiş heryerimi Crying or Very sad
A:Tüh kaçtı Evil or Very Mad
B:Anne yaaaaaa Crying or Very sad Kulağımın dibinde vızıldıyor döveceğim şimdi Twisted Evil Evil or Very Mad Laughing
A:Aaaa Razz
B:N'olduu? Confused Rolling Eyes
A:Bak.Senin kızların resminin üstüne konmuş Laughing
B:Yaa çabuk kov şu salağı Mad Postere birşey falan yapar Evil or Very Mad Evil or Very Mad Laughing
A:Dur vurayım da gitsin Laughing
B:Anneeee!!!Vurursan benim de canım acırr Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
A: Razz Laughing Laughing Laughing
B:Evet.Hepsi benim ikinci yarım ya...Onların canı acırsa benim de acır Crying or Very sad
A:Allah akıl fikir versin.Şaka yaptım zaten.Hadi yat uyu Laughing
B:Bak postere vurmak yok tamam mı? Rolling Eyes
A:Tamam tamam zaten uçmuş gitmiş Laughing Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
101. sayfa (Toplam 114 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 112, 113, 114  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi