| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız |
| naz09 |
Tarih: Cuma, Kasım 30, 2007 23:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Görevli

|
buna benzer trajikomik bir olay geeçti bugün başımdan:
teknoloji tasarım dersindeyiz. Silikon tabancası kullanıyoruz ama bazı salak arkadaşlarımızdan(baş harfi Yılmaz) Y yapmak istedi tabancayla. Ben de hayır dedim ama sonradan Yasemin in Y si diye izin verdim. Hüseyin adlı 2. salak arkadaşım da H yaptı, Hepsinin H si diye bağırdım birden Arkadaşım(Gözde) G olsa dedi, Gülçinin G si dedim. Offf şeklinde herkes 36 dedi Gözde, hıh bu neyle ilgili diye sordu. 2 saniye sonra, o ses* nasıl çıktı bilmiyorum ama Yaseminin doğum tarihinin 50 eksiği şeklindeyim Ğ bul dedi Gözde, 2 dk. düşündüm, şarkıları gözden geçirdim. Aynı ton sesle HERŞEYE RAĞMEN in Ğ si diye 2. ses geldi
OFF NAZ OFF diye de arkadaşım bağırdı. zaten arada gelip bana, Hepsi Manyaklığın geçti mi diye soruyorlar, geçmedi diyince, geçince haber ver diyip gidiyorlar
* : Korkutun ilk bölümlerdeki=eski hali |
|
|
|
|
| KRALCCC |
Tarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 01:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Ne yazıkki hiç bir anım olmadı. Onların yanına bir varsam offf |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 08:18 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| mavi69 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 18:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
çok güzel naz09
benim hiç bir anım olmadı |
|
|
|
|
| psikohepsiyasin |
Tarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 19:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Üye

|
Arkadaşlar benimde güzel olmasada ilginç bir anım var bu yıl okullar kapandıktan 2 hafta sonra ailem tatile gitti ben evde yanlız kaldım.Kendi yemeğimi falan kendim yapıyorum.Bir pazar günü elimi yaktım.Yani elin yarısı resmen pişti.Ama hiç umrumda deil çünkü 2 saat sonra hepsi var Aklıma gelen o saatten sonra sadece klima ile kardeş olduğum bir yandanda hepsi 1 i beklemeye başladığım. |
|
|
|
|
| sonsuzsevgi |
Tarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 20:09 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Yeni Üye

|
selam ben yeni üyeyim.
Bende size bir anımı anlatıyım.Birgün sınıf bomboştu ve bizde arkadaşlarla doğruluk mu cesaretlik mi oynamaya karar verdik. başladık oynamaya ve sıra bendeydi cesaretlik dedim. arkadaşım bana hepsi grub seni seviyorum diye bağırmamı söyledi.ben de bağırdım sonra bir kaç hoca sınıfa geldi ve bize kızdı gidip müdüre söylediler.az kalsın disipline gidiyorduk |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 1, 2007 20:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Görevli

|
Geçmiş olsun Yasin....Üzüldüm bak. Umarım elin şu an iyidir
Bu arada anım güzel değil, her zamanki saçmalıklarımdan biri ve benim ne kadar Hepsici olduğumu, Hepsinin hayatımın ne kadar içinde olduğunu gösteriyor  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Aralık 2, 2007 00:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
işte o yüzden güzel
ben genelde nasıl olduğunu bilmediğim için...
 |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Pazar, Aralık 2, 2007 20:12 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
evet güzel  |
|
|
|
|
| naz09 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 3, 2007 00:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Görevli

|
Hepsi için disipline gitmeye değer...
Değmez mi ki....Değer değer de, sonra babam beni bir güzel değerli hale getirir  |
|
|
|
|
| balsuratum |
Tarih: Pazartesi, Aralık 3, 2007 20:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Üye

|
| biz geçen yıl arkadaşlarımla hepsinin şarkılarını söyleyip dans ediyoduk ama bu yıl oks var diye yapamıyoruz |
|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Aralık 3, 2007 22:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Bugün bizim sınıftan bir çocukla kavga ettim.Benim ''beyin eksikliği'' sonucu ağzımdan Eren'i sevdiğimi kaçırdım.Çocuk ''Sen git Hepsi ile evcilik oyna'' dedi.Kavga 10 dakika sürdü.Öğretmen geldi ayırdı bizi.Öğretmen beni öyle azarladı ki umrumda değildi.Gözümü çocuğa dikmiştim.Öğretmen gidince ''Ayağını denk al.'' dedim.Sonra derse geçtik.
Slogan:Eren senin için okulu yıkarım. |
|
|
|
|
| cemrealbina |
Tarih: Salı, Aralık 4, 2007 10:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
benim de maalesef hepsiyle ilgili bir anım olmadı.ama yazdıklarınızı okudm.benim sınıfımdaki arkadaşlarım genelde hepsiyi sevmezler.bana da "sen git hepsiciklerinin müziğini dinle" diye dalga geçerler.e tabii buda beni üzüyor.onlar genelde rap şarkılar dinliyorlar.ceza, sagopa falan bende onlarla böyle dalga geçmek istiyorum ama nasıl dalga geçeceğimi bilmiyorum...  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Salı, Aralık 4, 2007 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
dün arkadaşım tahtaya kalkmış (artık bana fırsat kalmadan kendisi yapıyor)
herkese kimin kim yerine söyleyeceğini kararlaştırmış (bana da Cemre geldi tabi ) haydi 'tempo'yu söylüyoruz ve dans ediyoruz diyor...
 |
|
|
|
|
| FMFM |
Tarih: Çarşamba, Aralık 5, 2007 12:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
|
|