Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 03:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Güzel katılıyorum.. Smile

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 19:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
ALLdrams desek?? Laughing Laughing

Arkadaşlar bu arada ben yazmıyorum siye anı yaşamıyor zannetmeyin beni bilen biliyor zaten Wink
Hayatım 'HEPSİ' hengisini yazayım??
Razz
Ama cidden...
Sürekli bir anım var Laughing

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 20:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Ben rüyam'da Hepsi şaka albümünü almışım elimde tutuyordum sanki gerçek gibiydi ama sonra uyandım Crying or Very sad

XSelynckX
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 20:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bir gün gerçek olacak sinemcim korkma ama benim ki hiç gerçek olmayacak Crying or Very sad

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Temmuz 2, 2008 23:29 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Şımardın mı ?? Tamam o zaman kötü olmuş.. Very Happy Very Happy
sinem68eren senin açından üzgünüm ya.. Albüm daha gelmedi değilmi o taraflara.. Crying or Very sad

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 08:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Gelmedi daha ve gelmeyecek sanırım çünkü öbür yeni albümler gelmiş bile Confused

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Temmuz 3, 2008 21:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Aaaa!! Sad
Sipariş etsen.. Rolling Eyes

NURNUR
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Temmuz 4, 2008 00:31 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
d&r'a girdim.görevliye yeni albümün gelip gelmediğini soracaktım.
-pardon hepsi'n(burda yarım kaldı.)
-hayır çıkmadı yok.
-peki.(tabi ben afalladım.)

ve ben ilk defa o şubesinden sormuştum artık kadın bıkmış heralde cümlemi bile tamamlayamamıştım hatta ne cümlesi kelimemi bile tamamlayamamıştım.kadın anladı ne demek istediğimi.baya afallamıştım.

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 15:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Off olamaz yaa Crying or Very sad 4 aten anımı yaazmıştım elektrikler gitti... Confused
Gıcık oldum yaa Evil or Very Mad
Neyse tek tek yazarım off uzundu da yaa... Confused

Neyse madem bir gün alışverişe çıktık..Bir dükkana girdik...
Bir de baktım ki Sımsıkı çalıyor Very Happy
Annem bakacağını bakmış dükkandan bana gidelim diyor bense duymuyorum orda durmuş sıkısıkısıkısıkısıkısıkısarrr Very Happy diye şarkı söylüyorum!Görevli kadın durmuş bana bakıyor..Annem çekiştiriyor Laughing
ben duymuyorum sonunda şarkı bitti ve anneme anne işin bitmiş niye gidelim demiyorsun yaa!!Diye kızdım Laughing

Birde kuzenin kulağını deldirmeye gidecektik..Ordan sonra da bir bijuteriye gittik...Bir baktım çok sevimli fularlar var..Tüm beğendiklerimi alıyorum falan bir baktım 14 tane almışım ama görseniz çok şekerlerdi Laughing
Çıktık dükkandan..Kuzen diyor kaybettin yine bijuteride kendini ya diyor Laughing
Tam o sırada
Ben:Aaaaa Very Happy
Kuzi:noldu kendini aramaya mı gideceksin Laughing Laughing
Ben:Ööööö espriii Mad
Kuzi:tamam be birşey demedik!
ben:İnanmıyorumm!
Kuzi::Neyeeee Very Happy
Ben: Fularrrr Very Happy
Kuzi:noldu fularaaa:D
Ben:Eren de çok severrr Very Happy
Kuzi:Hadi yürü İstanbula Erene verirsin bir kaçını töbe töbee Very Happy
Ben:Saf ben o yüzden mi dedim!!Zevklerimiz de aynııı Very Happy
Kuzi:yaa iyi de zaten tarzınız aynı ki..Yani senin o giydiğin ecüş bücüş salkım saçak yırtık pırtık şeylerden onlar da giyiyorr Very Happy
Ben:Tarzımızı benzetmene sevindim de bir arada bu kadar çok ve abartılı ikilemeler kullanabilirdin yani!!
Kuzi:tamam tamam sustum Very Happy Very Happy

Diğerlerini de yazıyorum Wink Laughing

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 20:23 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Güzelmiş Beyza Laughing Laughing

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 21:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Beyzoş'um yine süpersin canım.. Very Happy Laughing

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 23:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Teşekkürler canlarımm Very Happy

hepsibocugu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Temmuz 5, 2008 23:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Var ya senin bu anılarına bayılıyorum beyzacığım ya.Dur bakıyım bu sefer ne yapmış diye bekliyorum öyle hevesle.Harkasın tatlım Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 13:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Süper Beyza'cım bende bir anımı paylaşayım... Laughing

Geçenlerde CosmoGirl'ü aqlmaya gitmiştim...
B:(ben) B2:(bi kız)

Cosmogirl orda duruyor bi kızla aynı derecede gidiyor neyse ben bozuntuya vermede gittim baktım CosmoGirl'ü alıcak ikimizde eli dergide ben nasıl çektiysem kız korktu... Twisted Evil

B2:Noluyor ya ben alıcaktım dergiyi
B:Bu saatten sonra senin için çok zor olucağına emin ol... Wink Twisted Evil
B2:Ya ama o benim olucaktı.... Sad
B:Bak bende duruyor ozaman benim... Twisted Evil
B2:Banane bana verceksin... Evil or Very Mad
B:Bas git canımı sıkma(kıssııııısısııs)diye ilginç seslerde çıkardım... Twisted Evil Twisted Evil
B2:Ne halin varsa gör...
B:Dergiyi almayı unutma hadi yol all... Laughing Laughing Laughing

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Temmuz 6, 2008 15:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Vayy!! Laughing
Baya sert çıkmışsın kıza Very Happy Wink Laughing
Bende dün annemle aramda geçen dialoğu yazayım
B:ben A:annem

Radyo açıktı bilgisayarda ve 4yüz'ün bir şarkısı çalıyor..Ama hoş bir şarkıydı yani..Annemde yanımdaydı :
B:Anne ya baksana güzel şarkıymış değil mi?
A:Eh idare eder.
B:Yok yok güzel ben beğendim Very Happy
A: Hepsi'n bunlardan 1000 kat daha güzel şarkı söylüyor İlayda Wink Confused
B: Shocked Bunu senden duymak çok garip Laughing
A: Ee n'apalım aileye sızdı artık Hepsi fanlığı !! Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
100. sayfa (Toplam 109 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 107, 108, 109  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi