Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Eren' in parfümü çok güzelmiş ama,şekerliymiş Laughing

gozdeveeren
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 16:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Ah Buse abla aah!!... Sad
Eren'imi görmek bir de bana nasip olsaydı. Crying or Very sad Çok şanslısın yaa..

hepsicemre3
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
keşke ben de görsem hepsiden birini özellikle cemreyi tab Very Happy Very Happy çok şanslısın yaa Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 22:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Evet arkadaşlar inşallah size de nasip olur...
dişlerimi fırçalamadan önce Eren'imin parfümü dudağımda kalmıştı bari mideme gitsin dedim yaladım Laughing

devrem
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 23:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Oha desem ayıp olur şimdi.. Very Happy

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 00:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Haha alemsin Buse ya ben Eren'i öptüm parfüm hala dudağımda bir fotoğram çekeyim olayın kalmış birtek Laughing

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 07:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Evet buse çok şanslısın... Laughing

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 09:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Ben kendim de Eren'le konuşmuş gibi hissediyorum... Laughing Laughing Laughing
Nasılsa temsizlcimiz var Bubi gibi... Very Happy Very Happy
Zaten yakında 4ümüz de konuşacağız inşallah.. Smile Smile Amin.. Laughing

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 10:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Ahh inşallah canım .. Very Happy Laughing

55eray
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 11:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Yeni Üye Yeni Üye
ben konserlerine gitmiştim yarışmada albümlerinin cdsini almıştım yaseminin elinden onu çok seviyodum süper olmuştu Embarassed çok heycanlanmıştım Laughing çok güzeldi sizle paylaşmak istedim

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 11:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Vaay Buse Very Happy
Ah o şans bir bende olsaydı! Of off! Çok şanslısın Exclamation

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 11:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Bencede Beyza zaten Alldreams elbet birgün Hepsi'ye ulaşıcağına inanıyorum ya o site kesin işe yarıyacak zaten inşallah sizin için en hayırlısı olur... Laughing

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 12:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Katılıyorum Serdar Laughing

yosycii
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 14:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Yeni Üye Yeni Üye
keşke bende yaseminle tanışsaydımVery Happy

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 15:24 - Mesaj konusu: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
ay buse çok şanslısın ah ah bende bir gün onları öpsem iyi olurdu ve buse bu anıların bence en güzeli senin anındı bunuda bil Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
97. sayfa (Toplam 123 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 121, 122, 123  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi