| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız |
| GulciNz |
Tarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
Eren' in parfümü çok güzelmiş ama,şekerliymiş  |
|
|
|
|
| gozdeveeren |
Tarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 16:10 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
Ah Buse abla aah!!...
Eren'imi görmek bir de bana nasip olsaydı. Çok şanslısın yaa.. |
|
|
|
|
| hepsicemre3 |
Tarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 18:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
keşke ben de görsem hepsiden birini özellikle cemreyi tab çok şanslısın yaa  |
|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 22:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
Evet arkadaşlar inşallah size de nasip olur...
dişlerimi fırçalamadan önce Eren'imin parfümü dudağımda kalmıştı bari mideme gitsin dedim yaladım  |
|
|
|
|
| devrem |
Tarih: Çarşamba, Haziran 25, 2008 23:19 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Görevli

|
Oha desem ayıp olur şimdi..  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 00:25 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Haha alemsin Buse ya ben Eren'i öptüm parfüm hala dudağımda bir fotoğram çekeyim olayın kalmış birtek  |
|
|
|
|
| sinem68eren |
Tarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 07:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
Evet buse çok şanslısın...  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 09:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Görevli

|
Ben kendim de Eren'le konuşmuş gibi hissediyorum...
Nasılsa temsizlcimiz var Bubi gibi...
Zaten yakında 4ümüz de konuşacağız inşallah.. Amin..  |
|
|
|
|
| darkangell |
Tarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 10:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Görevli

|
Ahh inşallah canım ..  |
|
|
|
|
| 55eray |
Tarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 11:02 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Yeni Üye

|
ben konserlerine gitmiştim yarışmada albümlerinin cdsini almıştım yaseminin elinden onu çok seviyodum süper olmuştu çok heycanlanmıştım çok güzeldi sizle paylaşmak istedim |
|
|
|
|
| mandalina19 |
Tarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 11:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Takımdan

|
Vaay Buse
Ah o şans bir bende olsaydı! Of off! Çok şanslısın  |
|
|
|
|
| hepsisenacemre |
Tarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 11:42 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
Bencede Beyza zaten Alldreams elbet birgün Hepsi'ye ulaşıcağına inanıyorum ya o site kesin işe yarıyacak zaten inşallah sizin için en hayırlısı olur...  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 12:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
Katılıyorum Serdar  |
|
|
|
|
| yosycii |
Tarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 14:56 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Yeni Üye

|
keşke bende yaseminle tanışsaydım |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Perşembe, Haziran 26, 2008 15:24 - Mesaj konusu: Hepsi'li Anılarınız |
|
|
Kıdemli Üye

|
ay buse çok şanslısın ah ah bende bir gün onları öpsem iyi olurdu ve buse bu anıların bence en güzeli senin anındı bunuda bil  |
|
|
|
|
|
|