Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız

prensesyaren93
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 23:30 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Üye Üye
çok güzelmiş gerçekten

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 23:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Laughing
Sağolun...
Sonra da "Annene söyleyeceğim şimdi!! Senin kadar çılgını var mıdır bilmiyorum ama %99 yoktur!!" diyor Laughing

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 23:35 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
%1 vardır ama oda bulunmaz demekki.. Very Happy

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 20, 2008 10:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok güzel

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 11:22 - Mesaj konusu: Hepsi'li anılarınız
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Süper Laughing

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 15:59 - Mesaj konusu: Anılar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Valla hiç anım olmadı malesef... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad İnşallah yakında olacak...

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 19:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Evet süper.. Smile

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 19:51 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süpermiş Laughing

Bugün arkadaşlarla pizza yemeye gittik.

B:Ben İ:İrem O:Ozan Ç:Çağla G:Görevli

O:Bakar mısınız?
G:Buyrun. Smile
O:Kızlar neli olsun pizzalar? Smile
Ç:Hepimiz aynı alaım.
İ:Tamam. Razz
O:Selin sen de aynısından ister misin?
B:Hayır Smile
İ: Shocked
O:Neli olsun o zaman piizan?
B: DÖRT PEYNİRLİ PİZZA istiyorum Laughing Laughing
O:Oha! Shocked Laughing
G: Laughing (bu arada siparişi almış gidiyor)
B:(bağırarak)Yanında cola da yolla! Laughing Razz
G: Shocked Shocked Laughing
İ:Ben bu sözleri bir yerde duymuştum ama neyse Confused Rolling Eyes
O: Laughing Laughing Kusura bakmayın yine kontak yaptı Laughing
B:Hıh Mad Sensin kontak. Laughing
O:Şaka yaptım ya Shocked Smile
B:HEPSİ senden önce ŞAKA yaptı. Razz
Ç:Of Selin.Herşeyi bağlama Hepsi'ye.
B:Dikkatli konuş karşında bir HEPSİ FANI var.
Ç:Tamam yeter artık valla.Hadi yiyelim pizzaları acıktım ben.
O:Bence de.

darkangell
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 20:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Görevli Görevli
Hehe süpermişş Very Happy

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 24, 2008 21:03 - Mesaj konusu: Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bence süper ve ötesi sen gerçektende herşeyi hepsiye bağlıyorsun Wink

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 25, 2008 03:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Yaklaşık 1 haftadır olan bir olay bu...Msn' de konuşuyorum arkadaşlarımla. Mehmet, Gizem ve Özgür daha yakından tanık oldular hatta. Biri bana ÇIKIŞ NOKTASI* veriyor sanki, ben şarkı türetiyorum. Naz yeter diyorlar, üf yeteer diye başlıyorum ben. Very Happy Ne yapayım, doğaçlama gelişiyor, çağrışım yapıyor. Çağrışım benim işim diyorum.** Biri gidiyor, hadi çıktım ben diyor. Cee çık ortaya birden diye ben başlıyorum...Bu sayede bunalttım herkesi 1 haftadır Laughing Laughing

*: Çıkış Noktası, diğer bir anlamda yönelim. Mahşer-i Cümbüş çok kullanıyor. Doğaçlama tiyatrounun bel kemiği denebilir.
**: Mahşer-i Cümbüş, 11 Mart tarihinde Passaparola' ya katılmıştı. Dilek, yanardağ sorusunda 'pom'dan 'Pompei' diyerek atma konusundaki yeteneğini göstermişti bizlere. Metin Uca' da hayran kaldım vb. şeyler söyleyince Dilek de 'Çağrışım bizim işimiz Metin Bey.' diye gülerek cevap vermişti. Zaten 'doğaçlama' hayatlarının her alanında... Very Happy

Yine birleştirdim ya Mahşer-i Cümbüş ile Hepsi' yi; helal olsun bana. Laughing Laughing Laughing

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 25, 2008 12:59 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Naz helal sana Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 25, 2008 16:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Laughing Laughing
Süpermiş anılar...
Ben de bu hafta 6 defa gittim D&R'e...
Sürekli konuştuğum adamı bulamadım, başkasına sordum o da kasaya soruyor Laughing
Bir baktım, benim her zaman konuştuğum görevli, dönmüş, ne oluyor, ne arıyorsun diyor yanımdaki görevliye Laughing
Beni görmemiş(Nasıl olduysa artık Confused )
Ben adam cevap bile veremeden, konuşmadan elimi salladım görevliye Laughing
Görevli: "Heh sen miydin?? Yok 'HEPSİ'n daha gelmedi" dedi Laughing
Konuşmama gerek bile kalmadı artık Laughing

Bugün yine gittim tabii, görevli arkasını dönmüş, ben de sırtına pıt pıt yaptım(yani işte elimle dokundum ne denirse artık Laughing )
Adam da döndü, aynı hareketi bana yaptı Laughing
G:Görevli B:Ben Laughing
G:Heh ne oldu yine ne var
B: Laughing (Dikkatinizi çekerim, sadece gülüyorum Laughing )
G:Yok daha gelmedi 'HEPSİ'...
B:Puff... Sad
G:Yeni bir kural çıkmış, albümden önce canlı konser verilmesi gerekiyormuş, o yüzden daha çıkmadı albüm
B: Idea Idea Dün İstanbul'da konser vardı!! Question
G:Hmm.. O zaman salı, en geç çarşamba gelir.. Bize pazartesinin fişleri geldi, 'HEPSİ'n yine yok...
B:... Gelsin artık ama yaa...
G:Gelir gelir... Sen salı günü gel... Zaten gelince biz ek siparişleri de isteyeceğiz...
B: Laughing O kadar satacak yani hemen... Laughing
G:Satacak tabi!!
B:Tabii!! Laughing
G:Sen gel salı öğleden sonra Wink
B:Tamam, aynı saatte gelirim Wink
G:Tamam...
B:Ama bana ayırr!! Hemen satarsa...!! Crying or Very sad
G:Tamam merak etme ayırırım bak şu 3 yerde olur geldiğinde sen oralara bak(Burada gösteriyor)
B:Hı-hı, tamam... Sen yine de ayır da, unutma...
G:Zaten seni nasıl unutabilirim!! Artık istesem de unutamam!! İlk seni arayacağım gelince... İsmini bile biliyorum, Buse... Laughing
B: Laughing Laughing Evet... Seninki??
GSadsöylüyor...)
B:Hmmm... Rolling Eyes Efendim??(ismi değişik de... Laughing )
G:(tekrar söyledi...)
B:(tekrar ettim) Laughing Tamam!!... Laughing

Ama tabi ismini unuttum görevlinin Laughing
Albüm çıktıktan sonra da arada ziyaretine gitmek lazım Laughing Görevlinin izin gününü bile ezberledim artık!! Laughing

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 25, 2008 16:19 - Mesaj konusu: Hepsi'li anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Öhö bilmezmiyim Naz 1 haftada 10 yıl yaşlandım Confused Ben de sürekli çığlık sesi gönderiyorum herkesin ödü kopuyor Laughing

naz09
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 25, 2008 17:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Laughing Laughing

Buse... Laughing Laughing Laughing Görevlinin işi zor valla. Very Happy

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
86. sayfa (Toplam 115 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 113, 114, 115  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi