Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 15, 2008 16:33 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Vay vay vay.. Very Happy Süper anılar yav..Paylaşım için teşekkür ederim.. Very Happy

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 16, 2008 16:08 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Hehe...
Süpermiş anılar yaa Laughing
Bayıldım Laughing

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 14:00 - Mesaj konusu: Hepsi'li anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süpermiş ya Laughing

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 17:05 - Mesaj konusu: Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
yılbaşında hepsimiz kenan doğuluyla birlikte atvde konser vermişti ya izleyenler hatırlarlar çokda güzel dans etmişelerdi ama benim dayım ve babam ayağa kalktılar
babam:gel kayınço şu kızları taklit edelim
dayımda daha demin o konseri çekmekten gelmiştir dünden razıymış gibi atlar salonun ortasına bende bir koltukta dikkatle hepsiyi izliyorum babamlara bir an gözüm kaydı babam elini beline koyarak ileri geri hareket ediyor dayım ise elini kolunu nerdeyse heryerini oynatıyor ama bende onları izlemeye devam ediyorum tabi kızgın bakışalarla
babam:bak bizimki bakıyor kızgın kızgın bakıyor
dayım:hani hepsiyle dalga geçiyoruzya
ama dans ederkende seslerini kız sesi gibi yapmış hepsinin şarkılarını söylüyorlar
ben ayağa kalktım yanlarına gittim
ben:dayı öyle değil o şarkı baba öyle hareket etmiyorlar diyerek onların bu oyunu bozdum ama herkes bize bakıyordu bende babamlara bağırmaya başladım
ben:baba sen utanmıyor musun dayı sen?
ses yok
dayım:ama ben onları gördüm aynen böyle dans ediyorlar neyseki bana hepsiden imza getirdide dayımı affettim yoksa konuşmayacaktım
sizce iyi etmiş miyim?ya uyuz oldum hepsimle dalga geçtiler

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 17, 2008 22:47 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Tabii ki iyi yapmışsın Laughing Laughing
Ben de sinir olduğum insanları sadece bana 'HEPSİ'm ile ilgili bişeyler yaparlarsa affederim Laughing

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 11:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Anılar süper. Smile

CeMReReN34
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 12:32 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Üye Üye
Süpermiş... Laughing

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 15:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
çok iyi yaptın Wink

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 18, 2008 16:36 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Üye Üye
muhteşemsin canım ya Very Happy

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 14:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet iyi yapmışsın

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 14:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İyi yapmışsın tebrikler..

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 14:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
iyi yapmışsın...
Tebrikler Wink

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 15:01 - Mesaj konusu: Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Laughing Laughing hepsi için değer

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 20:45 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Şimdi yaşadığım bir anı...

Az önce fragmanı izliyorum, gözlerim dolmuş ağlamışım(bunu yazarken kuzenim de ne gözlerin mi dolmuş Shocked direk ağlıyordun dedi)
Bana,
-Nee!! Shocked Ağladı yaaa!! İnanmıyorum!! Yemin ederim bunu bu siteye üye olup söyleyeceğim diyor Laughing
Koptum Laughing

XHePSiKoLiKX
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, May 19, 2008 22:37 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Üye Üye
Very Happy Very Happy çok güzel yaa

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
85. sayfa (Toplam 100 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 98, 99, 100  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi