Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız

hepsicigirl95
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 19:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Alıntı:
çok güzeldi galiba asla unutmam

ne galibası ölene kadar ASLA unutmam... Very Happy Very Happy Very Happy

yasmincemroshh
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 20:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Benim akrabamın adını da "Cemre" koydular.. Wink Ama henüz doğmadı.. Laughing

mayko
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 20:14 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Bizzat kardeşimin adını Eren koymuştum. Gerçi kardeşim erkek ama olsun Very Happy Henüz 5 aylık çok sevimli bir şey. Kız olsaydı Yasemin koyacaktım Very Happy

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, May 6, 2008 20:15 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Demekki dünyaya 2 tane Cemre gelecek Laughing

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 18:34 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
süpermiş TwoBaHeps1 Very Happy
hepsicigirl95 ve hepsisenacemre sizinkilerde müthiş Smile

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 19:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
TwoBaHeps1 anın süpermiş. Wink

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, May 7, 2008 20:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Şimdi ben mağazada kendim için bir şeylere bakıyorum birde ne göreyim
çok sevimli iki kedili bir kart var Shocked hemen aldım ve eve gelene
kadar bakıp bakıp durdum, keşke adresini bilsemde yollasam Very Happy
Kimbilir bir gün Gülçinle karşılaşırsak yada konserlerine, imza günlerine gidersem veririm Very Happy

efsanekral696
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 19:09 - Mesaj konusu: Hepsi Anılar
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
İnşallah benim de bir gün HEPSİ ile birlikte anım olur... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, May 8, 2008 22:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bir akrabamız hamileydi.Bebeği doğacaktı.Ama cinsiyeti henüz belli değildi.Doktora her ay olduğu gibi bu ay da gitmişler.Bebek kızmış... Smile Bebeğin cinsiyeti belli olduğuna göre isim de bulmak lazım tabii ki.Eee Ezgi ablam da beni çok sever sağolsun. Laughing E:Ezgi ablam(bebeği doğacak olan akrabamız)B:Ben
E:Sümbülüm söyle bakalım bebeğimizin adı ne olsun?Düşündüğün bir isim var mı?
B:Olmaz mı??? Laughing Tabii ki var Ezgi ablacığım.Cinsiyeti belli olmadan düşünmüştüm.Kız olacak diye içime doğmuştu.İsmi 'Cemre' olsun.Çok güzel bir isim.Ayrıca Hepsi'mdeki Cemre'min ismi.Büyüdüğünde onun kadar güzel olur.
E:Hımm...Bak sen şu Hepsi fanına.
B:Hem fena mı 'Cemre'diye çağırdığında aklına hep ben+Cemre'm+Hepsi'm gelir.
E:Öyle mi?
B:Evet.
E: Confused Aslında çok güzel bir isim olabilir.Niye olmasın ki? Smile
B:Gerçekten mi?Laughing
E:Evet.
B: Shocked Razz Aşırı mutluyum şu anda...Ama senden söz almalıyım.Bebeğin ismini Cemre koyacak mısın?
E:Seni mi kıracağım Sümbülüm...Tabii ki koyarım.Güzel isim. Wink
B: Very Happy Very Happy (Çok mutluyum ya...Bir Cemre daha geliyor.)

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 12:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
vayy be junior cemre geliyor... sümbül seni de tebrik ediyorum ülkeye cemre isimli kişiler kazandırıyorsun Wink

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 15:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Laughing Laughing
Süpermiş yav!!
Bizde şu an hamile kimse yok...
Olsa ben biliyorum ne yapacağımı ama beni ne kadar ciddiye alırlar bilmem Confused
Yakında bana şizofren de derler Smile

sinem68eren
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 18:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Ne güzel Laughing eminim o doğacak olan bebekler büyüdüklerinde pişman olmayacaklar... Minik Hepsi fanları doğuyor... Very Happy

mavi69
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 18:50 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
süpermiş Sümbül

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 19:29 - Mesaj konusu: .
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Cemre'ler 3'e yükseldi varmı arttıran? Very Happy

mandalina19
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, May 9, 2008 20:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süperler Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
83. sayfa (Toplam 105 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 103, 104, 105  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi