Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi'li Anılarınız

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 16:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Hehe... Laughing
Biz de ingilizce test çözüyoruz, 3 soru var, metinden hareketle yapcağız, ama ben okumuyorum metni, zor geliyor Laughing
Cevaplar:
1)B
2)C
3)E
Ben aynen:
"Bak Elif, 1. sorunun cevabı 'Buse'... 2. sorunun cevabı 'Cemre'm', 3. sorunun cevabı da 'Eren'im'... Tamam mı? Laughing "
Elif:
"Off Buse oofff!! Bıkmadın yaa!! Kızım, manyak mısın sen? Zaten geçen gün bir mesaj atmışsın, koptum!"
Ben:
"Hangisi? Confused "
Elif:
"Ya bana sordun ya reading dersinin sınavıyla ilgili? Sonra da 'Ben kitaptaki practice test'lerin 'HEPSİ'ni yapacağım demişsin... Very Happy "
Ben:
"Eeee? Ne var bunda? Yaptım da... Confused "
Elif:
"Kızım, o değil!! Ya 'HEPSİ'ni yapmışsın! Büyük harfle ve tırnak içinde!!"
Ben:
"Evet, ben hep öyle yapıyorum, konuyla alaksı olsun, olmasın, içinde 'HEPSİ' geçiyorsa mutluka öyle yazarım..."
Elif:
"Evet, farkettim... Aaaah Buse ah!!.."
Ben:
"Buna mı koptun yani? Confused , 'HEPSİ' yazmama mı? Confused "
Elif:
"Evett!!"
Ben:
"Hmmm... Tamam o zaman... Confused , anlıyorum Confused "
Elif:
"Bir de ben seni anlasam!!"

Sonra zaten koptuk Laughing

KRALCCC
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 17:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süper busecim..

sumbul
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 17:58 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Süper Buseciğim. Wink

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 19:37 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Güzel... Smile

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 21:54 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
adaşıma katılamıyorum yaptığım davranış gayet normal Very Happy Very Happy Very Happy Wink

esmerperim
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, May 3, 2008 22:01 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
msn 'de semayla konuşuyoruz

sema:kızım bu resim ve adın ne
ben:bak sema yanda hepsi adımda hepsici nasıl olmuş ama
s:kronik manyak
b:evet öyleyim var mı
s:bıktım sendende hepsindende
b:doğru konuş bak engellerim haa
s:ayyy çok umrumda

**bir bakıyorum sema beni engellemiş biraz aramız bozuk bana hepsimi ben mi dedi bende hepsi deyince bozuldu **Confused Confused

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 08:55 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Bence de normal bir davranış ama işte içlerinde 'HEPSİ'ci ruhu olmadığı için anlayamazlar beni... Smile

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 12:15 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Süpermiş Buse.. Laughing
3 Mayıs Konseri'ne gidenler anılarınız varsa yazın lütfen Very Happy

GulciNz
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 12:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Buse Laughing Laughing Aynı benim de arkadaşlarım alışamadı daha bu manyaklığıma. Oflayıp pufluyorlar sürekli Laughing

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 13:11 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Üye Üye
benim malesef ki yok Laughing
aslında var;
şimdi biz okulların ilk döneminde bir gösteri yapacaktık.oda hepsi grubu gibi dans edip şarkı söyleyecektik.diğer sınıftan bazı kızlar bizim bu gösteriyi yapacağımızı duymuş.biz salonda dans çalışırken onlar gizlice kapının oradan bizi izlemişler.hareketlerimizi almışlar...bizde tabii bunu duyunca çok ama çok sinirlendik.onlar bahçede oturuyolardı.bizde yanlarına gidip onlarla kavga ettik.öğretmenler geldi.bize neden kavga ettiniz diye sorunca bizde herşeyi anlattık.öğretmende bize siz bir hepsi grubu için kavga ediyorsanız siz bu kızları çok seviyosunuz demek ki dedi...bizde evet dedik.ve gösteriyi biz yaptık onlarda bize baktılar.. Laughing

pelyncemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 13:20 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hehe iyiymiş çok gıcık olurum zaten özentilere iyi yapmışsınız vallaha erenfanclub Twisted Evil Very Happy

erenfanclub
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 13:26 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Üye Üye
orada oturup kaldılar.kızardılar bizde çok mutlu olduk zaten çok havalıydılar.bir gün öncesinden konuşup saçlarını aynı yaparlar aynı şeyi giyerlerdi ve hala öyle yapıyolar bizde bakıp bakıp gülüyoruz.. Laughing Surprised

hepsisenacemre
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 14:47 - Mesaj konusu: .
Dengesiz Üye(Banlı) Dengesiz Üye(Banlı)
Süpersiniz.... Surprised Laughing

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 15:40 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi'li Anılarınız
Takımdan Takımdan
Hehee... Laughing
Süpermiş Very Happy

gizem1556
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, May 4, 2008 15:44 - Mesaj konusu: Hepsi'li anılarınız
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Evet,Hepsi süpermiş Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
81. sayfa (Toplam 124 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 122, 123, 124  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi