| Yazar |
Mesaj |
| < |
| Tempo |
Tarih: Pazartesi, Kasım 20, 2006 18:39 - Mesaj konusu: Re: yorum |
|
|
Takımdan

|
maximilian demiş ki: beyler bayanlar sakin.olabilir hem sonuc da kim cektiyse ceksin ikinize de cok thanks.yani Hepsi'ye verdiğiniz deger gercekten harika.siteleri yazan arkadaslara da cooook thanks
hay ağzına sağlık ya! |
|
|
|
|
| hepsici46 |
Tarih: Pazartesi, Kasım 20, 2006 21:01 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| iskoiskoisko |
Tarih: Pazar, Kasım 26, 2006 02:26 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Yeni Üye

|
ayca93gulcin demiş ki: iskoiskoisko konuyla bilgisi yok ama çok merak ediyorum lütfen cevap verrrr senin ADIN GÖRKEMMİ?????????????
hayır değil |
|
|
|
|
| brk26 |
Tarih: Pazar, Kasım 26, 2006 22:18 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| melikehepsi |
Tarih: Salı, Kasım 28, 2006 18:02 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| raye |
Tarih: Perşembe, Kasım 30, 2006 11:45 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Takımdan

|
|
|
|
| angelsdark |
Tarih: Salı, Aralık 5, 2006 16:53 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Kıdemli Üye

|
| yaa klipler icin sok sagolun.hepsi cok guzeller.bende soracaktım tempo klibi icin ama linklerde buldum ellerinize saglik. |
|
|
|
|
| raziel2004 |
Tarih: Çarşamba, Aralık 6, 2006 11:06 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
arkadaşlar ayrıca hepsinin kliplerini paylaşım programlarıylada indirebilirsiniz
limewire bu işe çok yarıyor mesela grup hepsinin avrupa yakasındaki kliplerini ve diğer bütün kliplerini avi (dvd ye yakın görüntü kalitesi) olan kliplerini indirebiliyorum  |
|
|
|
|
| alanur |
Tarih: Cumartesi, Aralık 9, 2006 00:12 - Mesaj konusu: SAOL YAAA |
|
|
Yeni Üye

|
vAYY BE ÇOK SAOL İŞİME YARAR BUNLAR PRT SC LE RESİM KOPYALIYORUM DAHA SONRA FORUMA YÜKLERİM  |
|
|
|
|
| ANGEL95 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 9, 2006 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Kıdemli Üye

|
çok saol kardeş 2 dakkada indirdim  |
|
|
|
|
| aycacemre |
Tarih: Pazartesi, Aralık 11, 2006 14:25 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Yeni Üye

|
|
|
|
| raziel2004 |
Tarih: Pazartesi, Aralık 11, 2006 14:35 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Dengesiz Üye(Banlı)

|
| hanginden youtube danmı yoksa limewire denmi ? |
|
|
|
|
| angelsdark |
Tarih: Pazartesi, Aralık 11, 2006 14:59 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Kıdemli Üye

|
her ikisini de anlatirsan iyi olur  |
|
|
|
|
| kaplumbaga |
Tarih: Çarşamba, Aralık 13, 2006 13:39 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Yeni Üye

|
kliplerin linkleri için teşekkürler arkadaşlar  |
|
|
|
|
| tatlimelek93 |
Tarih: Cumartesi, Aralık 16, 2006 22:15 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Yeni Üye

|
| nasıl kaydediliooo bilio musunuz?? |
|
|
|
|
|
|