Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Video Klipleri ~ hepsi klipleri kolay ulaşım

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 5, 2007 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım
Takımdan Takımdan
Teşekkürler ama ben buralardan izlemek yerine albüm cd lerini alıp izlemeyi ve dinlemeyi tercih ederim.

hadii
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Eylül 7, 2007 13:54 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım
Yeni Üye Yeni Üye
valla ne diyim herkes birşeyylemişVery Happy çok güzel olmuş :)

---
Admin Notu :
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz.
Duyuru ve kurallara uygun olmayan mesajlar onaylanmaz ve direkt silinir. !

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 01:32 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Çok teşekkürler arkadaşlar...Bende Hepsi için bir video hazırlıyorum..Bittikten sonra sizlerle paylaşacağım...Ayrıca ben bu video'yu bu siteyi tanıtan bir videoymuş gibi hazırlıyorum Wink

hepsipetrix
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 17:41 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
sağol ama grup hepsi diye yazınca da bir çok seçenek çıkıyor Smile (bilmişlik taslıyor gibi olmasını istemiyorum yanlış anlama Confused )

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 9, 2007 16:30 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Linkini veririm size Very Happy O kadar zor birşey değil Very Happy

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Eylül 9, 2007 19:48 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Arkadaşlar acayip komik videolar buldum izlemelisiniz!
http://www.youtube.com/watch?v=herlx4P5yZs&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=R_2bcBX2dRk&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=eTtjCwFxc2o&mode=related&search=

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 11:53 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım
Takımdan Takımdan

Ya çok komikler şu 2.linke bayıldım Very Happy Very Happy Very Happy Laughing

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 15:45 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
bir tane daha geliyor...
http://www.youtube.com/watch?v=j7TIKVPzO5g&mode=related&search=

berkanyoshy
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 17:55 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım
Takımdan Takımdan
cimcimedilan demiş ki:

Koptum bunları izlerken yaaaaa Very Happy

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Ya arkadaşlar Berkan'dan başka kimse izlemiyor mu gönderdiğim videoları? Sad Sad

HEPSISWEET
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 21:11 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım
Görevli Görevli
Eline sağlık canım...Ben önceden izlemiştim ama olsun yine de emeğine sağlık...Cevap yazmaya fırsat bulamadığım için cevap yazamadım... Wink Sağol... Smile

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Birşey değil..Asıl izlediğin için ben sana teşekkür ederim Wink Very Happy

freeb
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 21:30 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım
Görevli Görevli
berkanın da dediği gibi izlerken koptum çok komik ya ellerine sağlık Very Happy

MaNZaRa
Küçük gönderi resmiTarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 22:45 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım
Misafir
Güzel yaaa mükemmel sağol Dilan

cimcimedilan
Küçük gönderi resmiTarih: Salı, Eylül 11, 2007 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bir şey değil ya..Ne demek...

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
11. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi