| Yazar |
Mesaj |
| < |
| cemreandhazal |
Tarih: Çarşamba, Eylül 5, 2007 18:10 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Takımdan

|
| Teşekkürler ama ben buralardan izlemek yerine albüm cd lerini alıp izlemeyi ve dinlemeyi tercih ederim. |
|
|
|
|
| hadii |
Tarih: Cuma, Eylül 7, 2007 13:54 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Yeni Üye

|
valla ne diyim herkes birşey söylemiş çok güzel olmuş :)
---
Admin Notu :
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyuru ve kurallarını okuyunuz.
Duyuru ve kurallara uygun olmayan mesajlar onaylanmaz ve direkt silinir. ! |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 01:32 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Kıdemli Üye

|
Çok teşekkürler arkadaşlar...Bende Hepsi için bir video hazırlıyorum..Bittikten sonra sizlerle paylaşacağım...Ayrıca ben bu video'yu bu siteyi tanıtan bir videoymuş gibi hazırlıyorum  |
|
|
|
|
| hepsipetrix |
Tarih: Cumartesi, Eylül 8, 2007 17:41 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Kıdemli Üye

|
sağol ama grup hepsi diye yazınca da bir çok seçenek çıkıyor (bilmişlik taslıyor gibi olmasını istemiyorum yanlış anlama ) |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Pazar, Eylül 9, 2007 16:30 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Kıdemli Üye

|
Linkini veririm size O kadar zor birşey değil  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Pazar, Eylül 9, 2007 19:48 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 11:53 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Takımdan

|
Ya çok komikler şu 2.linke bayıldım  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 15:45 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Kıdemli Üye

|
|
|
|
| berkanyoshy |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 17:55 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Takımdan

|
Koptum bunları izlerken yaaaaa  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 20:28 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Kıdemli Üye

|
Ya arkadaşlar Berkan'dan başka kimse izlemiyor mu gönderdiğim videoları?  |
|
|
|
|
| HEPSISWEET |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 21:11 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Görevli

|
Eline sağlık canım...Ben önceden izlemiştim ama olsun yine de emeğine sağlık...Cevap yazmaya fırsat bulamadığım için cevap yazamadım... Sağol...  |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 21:20 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Kıdemli Üye

|
Birşey değil..Asıl izlediğin için ben sana teşekkür ederim  |
|
|
|
|
| freeb |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 21:30 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Görevli

|
berkanın da dediği gibi izlerken koptum çok komik ya ellerine sağlık  |
|
|
|
|
| MaNZaRa |
Tarih: Pazartesi, Eylül 10, 2007 22:45 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
|
Misafir
|
| Güzel yaaa mükemmel sağol Dilan |
|
|
|
|
| cimcimedilan |
Tarih: Salı, Eylül 11, 2007 16:57 - Mesaj konusu: Cevap: hepsi klipleri kolay ulaşım |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Bir şey değil ya..Ne demek... |
|
|
|
|
|
|