Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi ~ Hepsi Kızlarının En İyi Giyineni

Sizce Hepsi'de En İyi Giyinen Kim?

Eren  
20%
  [ 127 ]  20%

Cemre  
21%
  [ 136 ]  21%

Gülçin  
12%
  [ 79 ]  12%

Yasemin  
17%
  [ 111 ]  17%

Hepsi  
28%
  [ 177 ]  28%

Toplam Oylar : 630
Tempo
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Ağustos 23, 2006 19:10 - Mesaj konusu: Hepsi Kızlarının En İyi Giyineni
Takımdan Takımdan
Arkadaşlar sizce grup hepsi de en güzel kim giyiniyor?

En son Tempo tarafından Cumartesi, May 26, 2007 11:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi

enes
Küçük gönderi resmiTarih: Perşembe, Ağustos 24, 2006 19:20 - Mesaj konusu: bence en güzel giyineni cemre
Yeni Üye Yeni Üye
ben ce en güzel giyineni cemre

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 09:06 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Kızlarının En İyi Giyineni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence Eren benim tarzımla onun tarzı Wink benziyor.

jasminedrop
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 11:05 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Kızlarının En İyi Giyineni
Yeni Üye Yeni Üye
bence en güzel giyineni Cemre herşeyi kendine çok iyi yakıştırıyor. Laughing Laughing Laughing

hepsikolik
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 12:03 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Kızlarının En İyi Giyineni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Herkesin de tahmin edebileceği gibi benim cevabım Yasemin Wink

enes
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 15:10 - Mesaj konusu: en güzelgiyinen
Yeni Üye Yeni Üye
Bence arkadaşlar her zamanki gibi Cemre en güzel giyineni giydiyi şeyler her zaman ona yakışıyor.

sekercadi
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 16:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Kızlarının En İyi Giyineni
Yeni Üye Yeni Üye
Bencede Cemre Razz

HepsiHakan
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 18:44 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Kızlarının En İyi Giyineni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bence hepside güzel giyiniyor fakat benim favorim (( Eren )))...

rhymesysmn
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Ağustos 25, 2006 21:07 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Kızlarının En İyi Giyineni
Yeni Üye Yeni Üye
Yasemin.

EFOSSS
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Ağustos 26, 2006 14:52 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Kızlarının En İyi Giyineni
Yeni Üye Yeni Üye
Yasemin ...Giyim tarzi bana benziyor biraz.

geyc
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 13, 2006 01:39 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Kızlarının En İyi Giyineni
Üye Üye
hepsinin tarzlari cook güzel,,, ama CEMRE benim cok hosuma gidior,,, bence en güzel giyinen CEMRE,,, herkese slm,,,

geyc manyaa,,,

gamzecik
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 13, 2006 09:21 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Kızlarının En İyi Giyineni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Bana görede Eren çok şahane giyiniyor.:)

Lütfen mesajlarınızın tümünü renkli yazmayınız Exclamation

HepsiHakan
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 13, 2006 10:00 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Kızlarının En İyi Giyineni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
gamzecik demiş ki:
BANA GÖREDE EREN ÇOK ŞAHANE GİYİNİYO:)

Size kalıtılıyorum, bencede Eren...

hepsi93
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 13, 2006 13:41 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Kızlarının En İyi Giyineni
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Genellikle renkler haricinde kıyafetler aynı oluyor o yüzden hepsi güzel giyiniyor Laughing

SeDeN
Küçük gönderi resmiTarih: Çarşamba, Eylül 13, 2006 13:43 - Mesaj konusu: Cevap: Hepsi Kızlarının En İyi Giyineni
Yeni Üye Yeni Üye
Bencede renkleri farklı olsada elbiseler aynı zaten hepside güzel giyiniyor Laughing

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 29 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 27, 28, 29  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi