| Yazar |
Mesaj |
< Grup Hepsi Haberleri ~ HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi.. |
| cemreandhazal |
Tarih: Cuma, Haziran 27, 2008 19:14 - Mesaj konusu: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi.. |
|
|
Takımdan

|
Michael Show'a Konuk Olan HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi
Türkiye”nin en başarılı “Band” projelerinden HEPSİ kızları yeni albümleri “Şaka”yı MichaelShow'a anlattılar. Programda hayranları ile buluşan gurubun sempatik kızları merak bekleyen sorulara da yanıt verdiler.
Bu sorular arasında ise en çok konuşulan Eurovision konusu yer aldı. Basında kendilerinin Eurovision şarkı yarışması için teklif aldıklarının defalarca yazıldığını söyleyen HEPSİ Kızları bugüne kadar hiçbir şekilde Eurovision teklifi almadıklarını açıkladılar. |
|
|
|
|
| DEKKKKKOOOOOOOO |
Tarih: Cuma, Haziran 27, 2008 20:49 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Konuya açıklık getirmek iyi oldu sağol |
|
|
|
|
| gitaristm |
Tarih: Cuma, Haziran 27, 2008 21:10 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
Nasıl yani ya Aldıklarına dair bir ara bu konuya açıklık getirilmişti..  |
|
|
|
|
| ilkaycemre21 |
Tarih: Cuma, Haziran 27, 2008 21:28 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| evet radyoda bunları söylediler... |
|
|
|
|
| erencx |
Tarih: Cuma, Haziran 27, 2008 22:07 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi.. |
|
|
Üye

|
evet bende duydum  |
|
|
|
|
| 14EREN |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 09:04 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi.. |
|
|
Üye

|
Keşke çıksalar eurovisiona.Onlar hakediyorlar eurovision'u  |
|
|
|
|
| mrvhepsirock |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 11:53 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
o kadar yerde çıktı haber
demek ortada teklif bile yok
üzüldüm şimdi  |
|
|
|
|
| gakagunduz |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 12:37 - Mesaj konusu: ben |
|
|
Üye

|
ben biliyordum zaten dinlemiştim programı |
|
|
|
|
| 14EREN |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 13:12 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi.. |
|
|
Üye

|
Valla bende üzüldüm kesin 1. olurlardı ya of  |
|
|
|
|
| samanyolu |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 14:34 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| Hayırlısı buymuş.Açıkçası ben de pek istemiyordum Eurovision'a gitmelerini.Çünkü herkes komşusuna oy veriyor.Yani müzik konuşmuyor o yarışmada... |
|
|
|
|
| burjuyasemin |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 14:44 - Mesaj konusu: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi.. |
|
|
Kıdemli Üye

|
| evet samanyolu hayırlısı buymuş gerçketende o yarışmada şarkılar önemli değil sadece ülkenin çok komşusu olması gerekiyor ve zaten yaseminde eurovisionu bu haksızlık yüzünden izlemiyormuş |
|
|
|
|
| 14EREN |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi.. |
|
|
Üye

|
|
|
|
| sondamla |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi.. |
|
|
Yeni Üye

|
| bence de hayırlısı buymuş,ben de oyların politik olduğu böyle bir yarışmada onları görmek istemem zaten... |
|
|
|
|
| 14EREN |
Tarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 22:00 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi.. |
|
|
Üye

|
|
|
|
| hepsicemrebuse |
Tarih: Pazar, Haziran 29, 2008 06:08 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi.. |
|
|
Takımdan

|
Teklif dahi almamışlar mı!  |
|
|
|
|
|
|