Gruphepsi.Org Panolar Fan kulüp Forum Ana Sayfası

Grup Hepsi Fan Sitesi - Fan kulüp - Panoları

Hepsi Haberleri, şarkı sözleri, cemre kemer, eren bakıcı, gülçin ergül, yasemin yürük ve hepsi bir 1 dizisi forumları

Yazar Mesaj
<  

Grup Hepsi Haberleri ~ HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi..

cemreandhazal
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 19:14 - Mesaj konusu: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi..
Takımdan Takımdan
Michael Show'a Konuk Olan HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi
Türkiye”nin en başarılı “Band” projelerinden HEPSİ kızları yeni albümleri “Şaka”yı MichaelShow'a anlattılar. Programda hayranları ile buluşan gurubun sempatik kızları merak bekleyen sorulara da yanıt verdiler.

Bu sorular arasında ise en çok konuşulan Eurovision konusu yer aldı. Basında kendilerinin Eurovision şarkı yarışması için teklif aldıklarının defalarca yazıldığını söyleyen HEPSİ Kızları bugüne kadar hiçbir şekilde Eurovision teklifi almadıklarını açıkladılar.

DEKKKKKOOOOOOOO
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 20:49 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Konuya açıklık getirmek iyi oldu sağol

gitaristm
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 21:10 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Nasıl yani ya Confused Aldıklarına dair bir ara bu konuya açıklık getirilmişti.. Confused

ilkaycemre21
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 21:28 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet radyoda bunları söylediler...

erencx
Küçük gönderi resmiTarih: Cuma, Haziran 27, 2008 22:07 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi..
Üye Üye
evet bende duydum Exclamation

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 09:04 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi..
Üye Üye
Keşke çıksalar eurovisiona.Onlar hakediyorlar eurovision'u Sad

mrvhepsirock
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 11:53 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
o kadar yerde çıktı haber Rolling Eyes
demek ortada teklif bile yok Exclamation
üzüldüm şimdi Crying or Very sad

gakagunduz
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 12:37 - Mesaj konusu: ben
Üye Üye
ben biliyordum zaten Very Happy dinlemiştim programı

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 13:12 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi..
Üye Üye
Valla bende üzüldüm kesin 1. olurlardı ya of Crying or Very sad

samanyolu
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 14:34 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
Hayırlısı buymuş.Açıkçası ben de pek istemiyordum Eurovision'a gitmelerini.Çünkü herkes komşusuna oy veriyor.Yani müzik konuşmuyor o yarışmada...

burjuyasemin
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 14:44 - Mesaj konusu: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi..
Kıdemli Üye Kıdemli Üye
evet samanyolu hayırlısı buymuş gerçketende o yarışmada şarkılar önemli değil sadece ülkenin çok komşusu olması gerekiyor ve zaten yaseminde eurovisionu bu haksızlık yüzünden izlemiyormuş

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 21:09 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi..
Üye Üye
hayırlısı buymuş demekki

sondamla
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 21:15 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi..
Yeni Üye Yeni Üye
bence de hayırlısı buymuş,ben de oyların politik olduğu böyle bir yarışmada onları görmek istemem zaten...

14EREN
Küçük gönderi resmiTarih: Cumartesi, Haziran 28, 2008 22:00 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi..
Üye Üye
Neyse olan oldu artık.

hepsicemrebuse
Küçük gönderi resmiTarih: Pazar, Haziran 29, 2008 06:08 - Mesaj konusu: Cevap: HEPSİ kızları Eurovision konusuna açıklık getirdi..
Takımdan Takımdan
Shocked
Teklif dahi almamışlar mı! Confused

Mesajları göster:  

Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
Yeni Başlık GönderMesaja yanıt verme resmi